Yok canım. Deniz tatili değil. Öyle akraba, kuzen gezmeleri. Madem denize gidemiyorum, bari şehirleri gezeyim dedim. Doktor yanlış hatırlamıyorsam 1.5 ay solaryum , güneşlenme yasak demişti.
O gerginlik tam olarak ne zaman geçti bende diye düşünüyorum. Tam hatırlamıyorum gün olarak. 13. günümde sanki, kimseden destek almadan kalkmaya başlamıştım rahat şekilde. Yatması kolay geliyordu, sabah kasılma, gerginlik oluyordu tabi yine kalkarken. Ama bir bakmışım işte, bitivermiş gerginlik :)) Gün gün not tutsaydım keşke gelişmeleri :)
Benimkiler sanki hafif yumuşadı. Yani en azından dokununca ilk günlerdeki gibi gergin, kaskatı değil gibi geliyor bana. Ama tabi ki yumuşak değil. O beklenilen yumuşaklık ne zaman olur 3. ayda mı, 6. ayda mı, 1 yılda mı
Sende durumlar nasıl? Sanırım rahat geçiriyorsun sürecini. Maşallah. Pozitif görüyorum hep seni. İnşallah hep böyle devam eder :) Biri daha büyük demişsin. Benim de sağ göğsüm birazcık daha büyük. Göğüslerimi ortada ne zaman birleştirecem sabırla bunu bekliyorum :) İkisi de yanlarda. Bir badi giysem hemen yanlardan taştığı belli oluyor :)