Merhaba,9 ay önce meme büyütme ameliyatı,oldum,gerektiği halde meme dikleştirme aynı operasyon esnasında yapılmadı,ameliyattan 5 ay sonra bin şikayetten sonra doktorum meme başı çevresi ve küçük bir dik çizgi ile sanırım ufak bir dikleştirme operasyonu yaptı,ama hala sonuçtan hiç memnun değilim,koca ve sarkık memeli hissediyorum kendimi.böyle bir deneyimi olan var mı?
Merhaba,9 ay önce meme büyütme ameliyatı,oldum,gerektiği halde meme dikleştirme aynı operasyon esnasında yapılmadı,ameliyattan 5 ay sonra bin şikayetten sonra doktorum meme başı çevresi ve küçük bir dik çizgi ile sanırım ufak bir dikleştirme operasyonu yaptı,ama hala sonuçtan hiç memnun değilim,koca ve sarkık memeli hissediyorum kendimi.böyle bir deneyimi olan var mı?
Canım okurken üzüldüm geçmiş olsun ben bu ay 6 cı ayımı tamamlayacağım 5 ay önce büyütme yapıldı çok memnunum bende sarkma falan yoktu sende varmıydı bilemiyorum bence doktorunla bu sorunu tekrar görüşüp bir çözüme ulaşma uzlaşma yoluna gitmelisin başka ne diyebilirim nasıl yardımcı olabilirim bilemedim :44:
okurken uzuldum bende..benım bır arkadasımdada vardı aynı sorun ama doktor buyuk ve yuvarlak protez kullandı ve dıklestırmeye gerek kalmadan ustlerıne hacım vererek o sarkıklıgı gıderdı..sende doktoruna belırt bence bırdahakı kontrolde yapabılecegı bır sey vardır belkı.
okurken uzuldum bende..benım bır arkadasımdada vardı aynı sorun ama doktor buyuk ve yuvarlak protez kullandı ve dıklestırmeye gerek kalmadan ustlerıne hacım vererek o sarkıklıgı gıderdı..sende doktoruna belırt bence bırdahakı kontrolde yapabılecegı bır sey vardır belkı.
cnm aynı şeyi banada söyledi doktorum
bende sarkma yok ama üstlerde boşalma var buda sarkmış görüntüsü veriyor
yuvarlak protez üstlerde dolgunluk yapacağından dik görüntünüze yeniden kavuşacaksınız demişti
Arkadaşlar,evet ameliyat öncesi de sarkma vardı ama o kadar küçüktü ki göğüslerim o kadar göze batmıyordu tabi.önümüzdeki hafta doktorumla randevum var bakalaım bu defa nasıl bir çözüm önerecek ya da başka bir doktor artık.bu arada bu tip yeniden ameliyat ve düzeltmelerde serdar erenin adını çok duydum,tanıyan veya ona ameliyat olmuş olan var mı?
canım mutlu olmamana cok uzuldum.ınsallah bıran once sorununu halledersın ve kendını daha mutlu hıssedebılırsın..
damla sılıkonun goruntu ıtıbarıyle ustlerı bos oldugundan sana o sekılde gorunuyor olabılır.bırde kas ustu oldugu ıcınde sarkma olabılır.belkı senın beklentılerını karsılamamıs olabılır..sonucta herkezın beklentısı farklı bu operasyonda..bana 325cc takıldı senınkınden daha buyuk bır protez,oyle kocaman olmadı.290 oyle abartı oldugunu dusunmuyorum.resmın olsa belkı sana daha saglıklı yorumlar yapabılır moralını yuksek tutmanı saglayabılırız..
ınanıyorum sorununu cozumluceksın ve sende mutlu olucaksın.gecmıs olsun..