bebeğim ya bayıldım resmen yaa ne kadar güzelsiniiiizzz
ben de gösterecem alime bu pozları
özellikle diz çöktüğü pozu:)))))))))
hatırlamam mı hiç :roflol: çok sağol canım ya teşekkür ederim, şafağın kaç bakem
Çok güzel olmuşsunuz.Melek gibi maşallah ya.Bide acayip iyi bi ışığınız var.İçim açıldı valla.Siz çok mutlu olacaksınız gibi geldi inanki.İçime doğdu sabah sabah .İnan içten yazıyorum.Allah mesut etsin tekrar.:Saruboceq:
hatırlanılmıcak gibi değildiki yani:))rica ederim tatlım o kadar güzel yakışmmışsınızıki mutluluğunuz dışınıza yüzünüze vurmuş tatlım
şafak:117 tatlımturkbayragi
çok şükür 100 lerde bitiyor artıkaklinialirimsmile
ayyyy çokkkgüzell olmuşsunuz yaaa çok yakışmışsınızz çok fotojeniksiniz valla maşallah size
canımm cok gusel olmusunuzz bırbırınızede cok yakısmısınızz rabbım devamını getırsınnn bıe pozlarınıza bayıldımmm cok gusell:)
şükür canım gerçekten çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hadi bitti sayılır canım plakalara gelince rahatlarsın ama şimdiden söliyim 60'lar ve 20'ler hiç geçmek bilmiyo, ama İNŞALLAH size su gibi akıp geçer :Saruboceq:turkbayragi
BAYILDIMMMMMMMMMMMMM
KIYAFETİN GÜZELLİĞİN ZERAFETİN AYAKKABILARIN SAÇLARIN
ENİŞTEYLE UYUMUNUZ
HERŞEY MÜKEMMEL
HELE POZLAR....
NE KADAR ÇOK POZUNUZ VAR MAŞALLAH
HEPSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL
AY ÇOK GÜZEL VALLA MAŞALLAHH MAŞALLAH MAŞALLAH :)))
sız cok yakısmıssınzı
senın kıyafetın makyajın sacın super
pozlarda cok hos maşallhhh
Durust olmak gerekirse normalde studyo cekimlerini hic sevmem ama sizinkilere bayildim, ikinizde cok dogal cok hos cikmissiniz, mutlulugunuz daim olsun, tebrikler.alkisalkisalkis
maşallah hepsi pek güzeller Allahım bi yastıkta mutlu mesut kocatsın...
inşallah canım ama 150 den sonra geçmek bilmiyo diylardı ben hiç anlamadım valla
palakalara geçmeyi iple çekiyorum zaten ee tabi son 2 ayın kalıyo özlem hasret çekilmez oluyor haliyle
ama bu kadarını bitirmişiz onuda takmam artık yani napalım sonunda kavuşmek var ben herşeye hazırım tatlım
artık düğün fotolarınızı bekliyorum sabırsızlıklı kimbilir nasılda heyecanlısındır canım benim
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?