*DaMla* nın Nişandaki Studyo çekimleri

[/ur
bütün resimlerin güzel ama bu resmini orjinal buldum,mutluluğun daim olsun mevla tamamına erdirsin....

canım nişanlığım o kadar kabarık değildi,
belki resimde boyum kısa gözükmüştür ama herkes uzun gösterdiğini sölemişti kafamçokkarıştı

belkide resimde öyle durmuştur saçların makyajın güsel olmuş ama ben kabarık olan nişalikları hoş bulmuyorum
bilmiyorumkismile

belkide resimde öyle durmuştur saçların makyajın güsel olmuş ama ben kabarık olan nişalikları hoş bulmuyorum
bilmiyorumkismile

zevk meselesi canım ben çok beğenerek giydim, nişanımda zaten aynı düğün gibi oldu :lepi:
seninde istediğin gibi olur İNAŞALLAH olumunekankayizsmile

harikasiniz nisanliginda okadar cok yakismiski üzerine
mükemmel gözüküyor allah tamamina erdirsin canimbenim mutluluklar...

çok beğendim ...:)
çok içten gülmüşsünüz -sıcacık ...sevgi dolu bakışlar...ikinizin uyumu bu güzel karelerden çok çok güzel yansımış !

mutluluklar dilerim!

harikasiniz nisanliginda okadar cok yakismiski üzerine
mükemmel gözüküyor allah tamamina erdirsin canimbenim mutluluklar...

çok beğendim ...:)
çok içten gülmüşsünüz -sıcacık ...sevgi dolu bakışlar...ikinizin uyumu bu güzel karelerden çok çok güzel yansımış !

mutluluklar dilerim!

çok teşekkür ederim arkadaşlar inanın sizde öle sıcacıksınız çok güzel yorumlar yapıyosunuz olumunekankayizsmile tekrardan çok çok teşekkür ederim ÇOK SEVİYORUM NİŞANLIMI delikafaduldendelikafadulden

Teşekkür Ederim canım benim,,
İnşallah en kısa sürede Düğünümüzü de görmek yada göstrmek nasip olur Şeniz

damlacım beni hatırlar mıısn bilmem belki de hatırlıyosundur kötü bir tartışma olmuştu

ama ben yinede yorumumu yazmakm istedim çok ama çok yakışmışsınız resimleriniz çok güzel canım bayıldım valla

mutluluklar dilerim ikinizede tatlıma.s.

ay maaşallah ne çok yakışmışsınız kıyafetinde çok güzelmiş,ayakkabılarını çok sevdim nişanı nerde yaptınız bu arada :)

hatırlamam mı hiç :roflol: çok sağol canım ya teşekkür ederim, şafağın kaç bakem

bazı pozlar cok guzel cıkmışş..

Bırbırınıze cok yakıştınız bır omur mutlu huzurlu bır sekılde yasamanız dileğiyle.........

Damla çok beğendim çok yakışmışssınız uyumunuz süper ve yüzün çok hoşuma gitti tatlım.. resimler herbiri birbirinden güzel ama enişte beyin kravatını tuttuğun an çok şeker :) birde ilk resim eklediğin fotolardan 4. sıradaki çok çok hoşuma gitti TATLIM... inşallah gelinlikli fotolarınıda görmek nasip olurr eminim o fotolarda nişan fotolların kadar güzel özel ve değişik olucaktırrr.. MUTLULUKLAR..

fotolar ayrı bi güsel ikinizin güselliği ayrı bi güsel herşey çok hoş olmuş pozlarda bi harika yani.. darısı süğün fotolarına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…