aranızda hiç göğüs dokusu olmayan yani 75 bile olmayan ama boyu kilosu çok yerinde kimse var mıydı anatomik taktıran? yani benim bildiğim hiç dokusu olmayana yuvarlak iyi olur ama dr anatomik diyor ???
Canım benim göğüs dokum 0 'dı ve 6 dr görüşmesi yaptım.6 dr nin 5i kesinlikle anotomik dedi ve ortak noktaları hem meme dokusunun olmayışı hemde üst lobun olmayışı....
(kafanda daha rahat canlandırman için örnek:küçük oğlan çocuğu gibiydim ) 173cm 45kg, 70A beden sütyen kullanıyordum.....Sadece 1 hekim yuvarlak dedi ona Neden diye sordum bütün hastalarımda yuvarlak uyguladım ben öyle tercih ediyorum demesi...(şaka gibi bir dr, onun tercihi yani benim tercih hakkım yok! burnum içinde benim ne istediğimi dinlemedi ben ne yapacağımı bilirim dedi!kısacası adama uyuz oldum ve çıktım polikliniğinden)
gelelim yuvarlak mı ,damlamı? yuvarlak protezi hekimler genellikle göğsün üst lobu dolu ise tercih ediyor böylece takıldığında top gibi durmayıp doğal bir görünüm veriyor,eğer üst lobu boş ise damla tercih ediliyor nedeni damla aşağı dpğru dairesel oluyor yani boş tarafı yavaş yavaş genişliyor böylece doğal görünüm sağlıyor..aslında bu iki örneğe uygun iki ünlü ismi verebilirim; Hande Ataizi damla model silikon taktırmıştı,Victaria BECKHAM ise yuvarlak model tercih etmiş internetin görsellerinden incele istersensonra nasıl bir görünüm istediğine karar verben Victaria bekcham göğsünü hiç sevmedim top koymuşsun gibi(çünkü üst lob boş) üst lobu dolu olanlarda yuvarlak inanılmaz güzel duruyor üst lobu olmayanlarda daha sexy gözükmesini istersende yüksek profil düşün ama unutma bunlar benim yorumlarım yine de iyice araştır ne istediğine karar ver öyle ameliyat ol tatlım umarım yardımım dokunmuştur....
not: bu arada benim ki damla model,yüksek profil,290cc,50 gün oldu ameliyat olalı şeklinden çok memnunum sadece kapsül olayı beni zorluyor(hem damla da ,hem yuvarrlakta olur bu durum masajla geçiyor)Kıvamıda şimdiden doğala yakın,yatarkende gayet doğal görünüyor...:))
Son düzenleme: