Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biz daha bugün aldık bu arada damatlığı söylemeyi unuttum :) network fabrika kigilı sarar hepsine baktık heryerde çok güzel modeller var , ve şu anda heryer indirimde yılsonu olduğu için . istanbuldaymışsınız , bakırköye bir çıkın galleria , capacity gibi avm lerde her marka var , biz bakırköyden, sahile inen caddenin bir arka sokağında sarar var ordan aldık .
damatlığı Ramseyden almıştık 2006 yılında zannedersem 300 tl civarıydı indirimli vardı aldığımız sırada uyguna geldi. yelek fular ve gömleği sarar dan beğendi eşim onları 150 ye aldık. kol düğmeleri babamın hediyesi fiyatını bilmiyorum sormadım hiç ama çok şıktı.
cevahirdeki Ramseye uğra canım çok güzel ürünler vardı. Biz aldğımızda bir de indirim vardı .Biz çok beğendik eşim yakalarındaki satenleri ve düğmelerini değiştirdikten sonra giymeye devam etti .3 seneyi aşkın zamandır hiç bir yerine birşey olmadı.ılk günkü gibi çok kaliteliymiş gerçekten
ikinci el düşünürsen eşimin damatlığını satıyorum takım sarar marka , gömlek vakko ,sadece 1 defa evlenirken giydi dolapta tertemiz duruyor 100 tl ilgilenirsen özelden mesajlaşalım
Geçen ay Damat'tan aldık,smokin+ayakkabı+ata yaka gömlek+papyon vs herşey 500 tl'ye maloldu. ındirim vardı ayrıca outlet'ten aldık.. çok da şık,tavsiye ederim..
damat beyimize bizde geçen hafta Sarar'dan aldık, ultra indirim vardıı, modeli şuan Sarar billboardlarında mankenin giydiğinin aynısı yakaları ve düğmeleri saten gibi... takım elbise + dar kesim (italyan stil mi ne öyle diyorlar) gömlek ikisi 380 Tl tuttu birde 8 taksit yaptılar:teytey: hediye olarak da çorap verdiler çok saolsunlaaarrr
aynen konu biras geride kalmış ama yakın zamanda damatlık alan varmı 2 hafta içerisinde nişanlıma damatlık alıcam nerelerde indirim var ve ortalama fiyatlar nedir yardım edin kızlarr:uhm: