damatlık kiralama

phonex7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
163
0
46
Ankara
damatlık kiralayan yok mu yahu ??

istanbulda damatlık smokin kiralanabilecek yeler nereler,
kiralama ne kadardır bilen gören bişeyler desin :)

çok saçma damatlık kiralanır mı hiç,güzel bi damatlık alamıyosanız gidip ugun fiyata takım elbise alıcaksınız

pardon gelinlik kiralanıyo da damatlık neden olmuyo acaba -ki var biliyorum-
alamamaktan ziyade ben takım elbise gibi değil 'damatlık' gibi olan damatlıklardan istiyorum
onuda başka yerde giyemeceği için kirala opsiyonunu düşünmüştüm..

'saçma' demeden önce olayı bi anlayın isterseniz..

Arkadaşlar Lütfen ikili tartışmalara girmeyiniz.
Böyle durumlarda birbirine cevap vermek yerine soldaki kötü içerik butonunu kullanınız..

bencede damatlık kıralamak saçma, takım elbiseyi bende sevmıyorum , bız dun aldık nısanlıma , nısanlım bıraz kıkolu ve smokın ıstemedıgınden onlara bakmadık, normal duz mat sıyah bır takım aldık ama ıcıne sıyah dugmelı bır gomlek papyon belıne kusak takılınca o takım cok degısık bır havaya burundu damatlık oldu yanı,, takımın yakasınada saten gecılecek ben satenın ucuna mat beyaz şerıt ıstemıstım ama nısanlım ugrasmayalım dıyınce kaldı.

kızlar benım esım normalde dugune gıderken bıle takım elbıse gıymez sevmıyo o yuzden damatlıgını satmayı dusunuyoruz 450 tl ye tlye buyuk bı caba sayesınde alabıldık 700 demıslerdı ama ısteyen olursa 150 ye hepsı gömlek dahıl gonderırız bızım gıbı bıkere gıycek gerek yok dıyen varsa 75 tl kıraya verebılırz ızmırde olan arkadslar ıcın gecerlı kıralamak yanlız biz izmirde oturuyoruz resmınıde paylasıyım fıkır olsun normalde ayaktada resmılerı var ama benım gelınlık kapatmıs cogunda ılgılenenlere farklı fotolarda gonderebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…