• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damatlık için hangisi sizce ?

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Kızlar eskiden ben beyaz ceketl damatlıkları beğenmiyordum şu son 2-3 aydır gözüme güzel görünmeye başladılar :) Nişanlım benim 4-5 model seçmemim söyledi arasından 1 ini ikimiz beğenerek seçeriz onu alırız dedi...Aslında pek beyazları sevmıyor ama benım fikirlerim onun için değerli :) Sizde bı yorum yapın lütfen

$1.jpg

krem damatlık çok güzel bnde nişanlımın düğünde beyaz tonlarında ceket giymesini istiyorum ama bakalım orda durduğu gibi durucak mı tercihim 2. :)

belli bir marka var mı canım beğendiğin? ben de arayışlara gireceğim yakında. Aldıktan sonra da bizi bilgilendirmeyi unutmaa
bu arada ben de siyah diyorum...

kesinlikle siyah olmalı bence, bi düğünde beyazı sadece gelin giymeli die düşünüyorum ayrıca siyah kesilikle bir erkeğe daha çok yakışır.

ten rengide önemli aslında.benim eşim krem tonlarında damatlık giymişti çokta yakışmıştı esmer tenine.hem ben beyazlar içindeyken neden o yas tutar gibi siyah giycekmiş ki :)))

kızlar biz siyah damatlıktan aldık resimdekine benzer gibi ds damattan aldık hemde 249 tlye aldık gebze centerdaki magazadan sevgililer günü için 50 tlklik hediye ceki veriyorlardı bizde damatlıktan düştük bu fiyatı cok iyi cok kaliteli hemde bu kadar uyguna almış olmak cok mutlu etti bizi haberiniz olsun alcaksanız eger.

Back