Nişan damata nişan bohçasında neler koydunuz???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

boncuk_nil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
63
1
86
Ankara
damatın nişan bohçasına neler koydunuz ve toplam ne kadar para harcadınız.damata pantalon gömlek..vs. gibi neler alınıyor.damat makyaj kutusunun içine neler koydunuz??

bildigim kadariyla losyon tras seti balsam filan konuluyor bende cok merak ediyorum aslinda ortalama ne kadar tutacagini ne cok pahali ne de ucuz olmayan bir fiyat acaba kac tutar

öncelikle tebrik ederimopuyorumnanaktan
ve düzelteyim erkeğe makyaj kutusu değil traş kutusu hazırlanır canımkaydirigubbakcemile3

o kutuya da traş malzemeleri işte ,jileti, losyonu,parfümü fln koyulur
onun dışında günlük bir takım kıyafet,ayakkabı
pijama,terlik,iç çamaşır,çorap,seccade lif fln hatırladığım kadarıyla

ne kadar tutar
o alınacak yere,markalara göre değişir ama benim yazdıklarım 400 civarı bir şey tutar sanırım

hepsi için ortalama 1.000,00 TL yi gözden çıkar....
Bohça içinde yer alanlar senin aldıklarına göre değişir...

1) Parfüm
Traş bıçağı + losyonu + köpüğü
Deodorant
Diş fırçası + macunu
Lif ( çok önemli değil.)
2) Pijama takımı
3) Kemer + cüzdan seti
4) İç çamaşır seti
5) çorap
6) Takım elbise + gömlek + kravat
7)Terlik
8)Ayakkabı
9) Şase takımı ( Seccade + havlu + bohça )

alınıcak herşeyi arkadaş yazmış
şöyle diyim ben daha tam bohçayı yapmadım bizde bohça nişandan sonra verilir
damatlık takımı aldık
takım gömlek kravat yelek ayakkabı cüzdan kemer çorap 600 küsür tl tuttu
bu listedeki diğer alıncaklarla beraber bin i bulur

Biz de damada nişan alışverişini yeni tamamladık sayılır . Harcama 600 kadar tuttu hepsini fiyatlarıyla yazayım size de fikir olsun
kiğılı- gömlek kravat triko- 112tl
kiğili- triko- 60tl (türkcell ve kiğılı karta indirimlerden faydalandık yaklaşık 10 tl fark atıyo)
puma- eşofman takımı- 85tl (109tl fiyatı nakitte indirim oldu:) )
dagi- pijama takımı- 79tl
dagi- çamaşır- 20tl
ayakkabı- terlik -150tl (185 yapıyodu ikisi beraber nakitte 150 ödedik)
cüzdan-kemer - 45tl (çantacıdan tamamladık ayrı ayrı 60 tl dı nakitte 45 e indirdi)
saat-romanson- 165tl ( 225 etiket fiyatı nakitte oldukça indi)
nivea- traş köpüğü , duş jeli, balsam , roll-on , oral-b diş fırçası, diş macunu, jagler deodorant+parfüm, M3 power makina, M3 pow bıçak 4'lü - 132tl

şimdilik aldıklarımız bunlar 2 gündür anca hallettik bi de çorap alcam . başka da bi şey yok heralde eksik.düşünüyorum ama bulamıyorum. umarım size de yardımcı olabilmişimdir. ama nişanlanmak çok güzel de zor ayrıca masraf masraf... Allah herkesin yardımcısı olsun.

hakikatten doğru demişsin bin lirayı geçiyor bile

biz birde söze geldiği için damadın dayısına ve eşine ufak bir bohça yaptık içine kazak lif patik havlu eşarp tesbih seccade koyduk. damadın abilerine ablasına eniştesine anne ve babasınada bohçalar yaptık. damadın bakım setine diş fıçası, macun, lif, el kremi, traş kremi, traş makinesi, traş kolonyası, el kolonyası, duş jeli, el sabunu, ufak ayna, ufak bi tarak, cımbız, tırnak makası, roll-on deo, sprey deodorant ve parfümden oluşan bir set (caldion aldım ben), topuk törpüsü, kese, traş sonrası balsam koydum.

slm herkese 5 aralıkta nişanım var geçen hafta alısveriş yaptık.Damata aldıklarımız
pijama takımı
sabahlık takımı
günlük pijama
cüzdan kemer seti
traş takımı ( losyonu,krem,köpük,parfüm ,dedeorant,traş kolonyası,permatik,diş firçası ve macunu )
gömlek kravat
çorap
yaklaışk olarak hepsi 600 tl civarı ama ben traş takımını kendim ayrıca aldım ogün harcadıgım para 500 tl buldu ama pazarlık yapıcna tgüzel indirim yapılıyor.benden tavsiye alısverişe gidicek arkadaslar mümkünse herseyi aynı yerden alsın.
Herkese şimdiden mutluluklar..

kızlar bu ne yaa battık walla bunları mı alacağız ay ben de saf saf nişanlık yüzük takım elbise yetio nişanlanmak için sanıyordum ay çok cahilim ya

nişan bohçasına koyulacakları yazmış arkadaşlar..markaya göre fiyatlar çok fark ediyor yalnız..sadece ayakkabı ve parfümüne 350 tl verdim ben henüzz başka bişey de almadıkkız tarafı nişandan sonra götürüomuş heraldee o yüzden nişandan sonra bakıcaz.tamamlıcaz annemle..he birde takım elbise aldık damattan herşey içinde 400 tl tuttu.şansımıza o gün yüzde 30 indirim başlamış hala devam edio kızlar haberiniz olsun..birde saatini aldık birlikte..oda armani 750 tlcik tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…