MyNaYiNo Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 2.682 19 66 - Yurtdışı 21 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #1 bizde nikah günü alicaz yakinda kizlar neler gerekli olacak bana bir bilen var mi ben türk vatandasi degilim müstakbel esim türk vatandasi yardimci olursaniz sevinirim
bizde nikah günü alicaz yakinda kizlar neler gerekli olacak bana bir bilen var mi ben türk vatandasi degilim müstakbel esim türk vatandasi yardimci olursaniz sevinirim
MyNaYiNo Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 2.682 19 66 - Yurtdışı 21 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #2 bilgisi olan hic kimse yok mu kizlar?
S svoenvo Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2011 12 0 36 İzmir 27 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #3 benim bildiğim vatandaşı olduğun ülkeden bekar olduğuna dair bi belge alcaksın ve dış işlerdinden onaylatıp trde tercüme ettirceksin. ama onun dışında bişi bilmiyorum :)
benim bildiğim vatandaşı olduğun ülkeden bekar olduğuna dair bi belge alcaksın ve dış işlerdinden onaylatıp trde tercüme ettirceksin. ama onun dışında bişi bilmiyorum :)
MyNaYiNo Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 2.682 19 66 - Yurtdışı 12 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #4 kizlar gerekli olanlar.. ehefähigkeitszeugnis cok dilli 6 ay gecerliymis staatsbürgerschaftsnachweis geburtsurkunde meldezettel reisepass passfotos suan aklimda olan bunlar eve gidince tekrar bakar yazarim kizlar..
kizlar gerekli olanlar.. ehefähigkeitszeugnis cok dilli 6 ay gecerliymis staatsbürgerschaftsnachweis geburtsurkunde meldezettel reisepass passfotos suan aklimda olan bunlar eve gidince tekrar bakar yazarim kizlar..