damat kizin annesinee dugun icin elbise alirmi?

Damadın tabiri caizse insafına kalmış bir durum. Madem durumlar bu kadar kötü keşke biraz bekleselermiş
Neticede düğün bu insanları zorluyor.

Ben olsam aldırmam
Evdeki eskiyi giyerim yine aldırmam
Alemin ağzına bir elbise için laf verilir mi
Yarın öbür gün başına kakarlar
Kendi içlerinde çözmeliler

Merhaba ..
1ay sond dugunu olacak arkadasimin adina sizden yardim istiyorum xunku bu konulari hix bilmem fakat bizde yoktur biz kendimiz aldik.. Ama sizdende yprum almak istedim..
Arkadasim calismiyor ailesinde suan icin calisanda yok bi babasi emekli o maas ile geciniyor 4kidi arkadasimdugun hazirligi icin osten cikali 15gun oluyor.. Cok borclafi oldugundan dolayi elinde hic parasi kalmamis anneside babasida xalisacak durumda degil..
Arkadasim kina elbisesini pazartesi alacak gorumcesiyle gittiginde bi elbise begenmisler 1250tl imis fakat arkadasim masraf olmasin diyr almamis hem modelinide okdf cok begenmemis annesine alacagi elbise 400tl civarindaymis sagdan soldan elbise bakmislad ama bedeni olmuyormus damada bunu nasil soliyecek solemelimi suan cok zor durumdalar bilezik alacak paralari dahi yok.. Ben yardim ermek isterim ama benim elimdede yok bende evleniyorum dugumuz arkasimla 1hafta ara ile.. Bu arada damat bey kizimin 2 kusur borcunu odemiz 2hafta once..

Valla canim karsi tarafa bagli bisey o ben evlenirken kayinpederim bana kina elbisesi alirken anneme de aldi diye diretti annem istemedi zorla anneme elbise aldi .
Ben esime diyemezdim o ara anneme elbise alirmisin diye utanirdim ki zaten gerek yokduda ama onlar kendileri zorla aldilar

X