Evet kiz elbiseyi 400 tlye aliyor annesine alacagi elbise de o civarda imis
Kizin isyeri gelinlik provasina bile izin vermiyor 1saatlik izin icin parasindan kesmisler kiz hicbisryini hAlledemedi sonra kavga ile isten ayrildi kati bi isyeriydi
Bizde soyle olmustu.bohca niyetine anneme dugun kiyafeti almislardi.Adet icin denilmiyor.
Kizin alacak durumu yok diye
Bizde soyle olmustu.bohca niyetine anneme dugun kiyafeti almislardi.
Ayrica abiminde takimini esimin ailesi almisti.
Bizde var oyle bi adet.
Kardeslere ve anneye aliniyo.
Parasi var diye degil yani yoktuda.
Ama alinmisti biz soylememistik bile.
Hos benm evime bi paspas bile almamislardi ama neyseki bunu yapmislardi
Sivasliyiz biz.esimde bendeŞehri merak ettim
Eskiden bohçada kumaş gelir ondan düğünlük elbise dikerlermiş babaya da gömlek gelirmiş olup bitermiş
Ama şimdi hiç duymamıştım merak ettim
Ayrica dusun yani ne davul zurna vardi kapidan cikarken ben nede salonda bi kamera vardi.Şehri merak ettim
Eskiden bohçada kumaş gelir ondan düğünlük elbise dikerlermiş babaya da gömlek gelirmiş olup bitermiş
Ama şimdi hiç duymamıştım merak ettim
Merhaba ..
1ay sond dugunu olacak arkadasimin adina sizden yardim istiyorum xunku bu konulari hix bilmem fakat bizde yoktur biz kendimiz aldik.. Ama sizdende yprum almak istedim..
Arkadasim calismiyor ailesinde suan icin calisanda yok bi babasi emekli o maas ile geciniyor 4kidi arkadasimdugun hazirligi icin osten cikali 15gun oluyor.. Cok borclafi oldugundan dolayi elinde hic parasi kalmamis anneside babasida xalisacak durumda degil..
Arkadasim kina elbisesini pazartesi alacak gorumcesiyle gittiginde bi elbise begenmisler 1250tl imis fakat arkadasim masraf olmasin diyr almamis hem modelinide okdf cok begenmemis annesine alacagi elbise 400tl civarindaymis sagdan soldan elbise bakmislad ama bedeni olmuyormus damada bunu nasil soliyecek solemelimi suan cok zor durumdalar bilezik alacak paralari dahi yok.. Ben yardim ermek isterim ama benim elimdede yok bende evleniyorum dugumuz arkasimla 1hafta ara ile.. Bu arada damat bey kizimin 2 kusur borcunu odemiz 2hafta once..