• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Damat bohçası hazırlıkları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

hicranaksoy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
911
267
158
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

kızlar, ben de sevgilimin damat bohçalarını hazırlamaya başladım çok az kaldı bitmek üzere :) size de belki fikir olur

Çok güzel suslemissin cnm hayırlı olsn damatlik şeklindeki kutu hazirmisin satılıyor ya ne güzelmiş öyle :))

damatlık şeklinde ki bohçana bende bayıldım canımnasıl yaptırdı ya da ne tarz yerler yapar bilgilendirirsen çok sevinirim.

Ben de heybe gibi olanlara bayıldımm, çok güzller, ellerine sağlık canım, Allah devamına erdirsin.

herkes kendi bütçesine ve tarafların anlaşmasına bağlı olarak yapıyor aslında bohçayı. bazen anne baba kardeşler fln da eklenıyor bazen sadece kız ve oğlana yapılıyor..
biz nişan da damat bohçasına, nişanda gıyecegı takımı, ayakkabı , mendil kravat vs dısında iç çamasırı, iki tane gömlek , günlük giyimiçin gömlek yakalı bir sweat t shirt , pijama takımı , çoraplar , terlik , havlu , seccade , tespih koyduk.. bir de kozmetiklerini koydugumuz ayrı bır sepeti vardı eşimin .. ;)

merhabalar yeni uye oldum ben konumu nereye acıcagımı bilemedim fıkırlerınıze ıhtıyacım varo_O
ramazandan sonra bohca yapıcam bende ama bana gelen bohca baya bı coktu onlarda adetmiş yenge teyze hala hepsı bohça yaparmıs bızde oyle bısey yok ama benımde onlara yapmam gerekır mı? tesekkurler...

selam canım.. bende geçtiğimiz pazar günü damat bohçası götürdüm. ama annem ve kayınvalidem nişandan önce konuşmuşlardı. sadece iki aileye bohça yapılsın diğerlerine gerek yok diye. hem çok masraf hemde gerçekten gerek yok yani sizinkiler konuşmadılar mı hiç

konuştular hatta kayınvalidem gerek yok demişti ama onlarda adetmiş geline bohça yaparmıs teyze hala yenge 10dan fazla bohça geldi. benımde onlaramı yapmam gerekıyo. yapmasam laf yaparlar mı?

konuştular hatta kayınvalidem gerek yok demişti ama onlarda adetmiş geline bohça yaparmıs teyze hala yenge 10dan fazla bohça geldi. benımde onlaramı yapmam gerekıyo. yapmasam laf yaparlar mı?

günaydın canım. madem konuştular yapmana gerek yok. laf yapıp yapmayacaklarını sen bilirsin yani nasıl insanlar az çok tanımış olman gerek. ama içine sinmeyecekse birer hediye koyabilirsin. teyze hala yenge için birer başörtü lif patik falan gibi. yoksa başlı başına detaylı bi bohça çok masraf olur canım :(

merhabalar yeni uye oldum ben konumu nereye acıcagımı bilemedim fıkırlerınıze ıhtıyacım varo_O
ramazandan sonra bohca yapıcam bende ama bana gelen bohca baya bı coktu onlarda adetmiş yenge teyze hala hepsı bohça yaparmıs bızde oyle bısey yok ama benımde onlara yapmam gerekır mı? tesekkurler...
Canım benim banada senin dediğin gibi bir dünya bohça gelmişti eşimin ailesinin tarafında adetmis halalar teyzeler yengeler herkes bir şeyler yapmış karşılık olarak ben tabiki hepsine bohça yapmadım çok külfetli olurdu maddi açıdan ama şöyle bir şey yapmıştım bayanlara eşarp erkeklerede havlu almıştım hediye olarak ve sadece eşimin ailesine bohcalar yapmıştım kardeşlerine ve anne babasına sende böyle yapabilirsin :KK19:Allah tamamına erdirsin güzel tatlı bir o kadarda yorucu telaşlar bunlar :nazar::KK200:

Back