- 3 Eylül 2010
- 911
- 267
- 158
- Konu Sahibi hicranaksoy
kızlar, ben de sevgilimin damat bohçalarını hazırlamaya başladım çok az kaldı bitmek üzere :) size de belki fikir olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel suslemissin cnm hayırlı olsn damatlik şeklindeki kutu hazirmisin satılıyor ya ne güzelmiş öyle :))
konuştular hatta kayınvalidem gerek yok demişti ama onlarda adetmiş geline bohça yaparmıs teyze hala yenge 10dan fazla bohça geldi. benımde onlaramı yapmam gerekıyo. yapmasam laf yaparlar mı?
resim mi var canm göremıyorumAllah tamamına erdirsin hepsi çok şık çok güzel
Esas konu sahibinin birinci sayfada bohcalarının resimleri var canım yazdığım yorumda konun konusu içindiresim mi var canm göremıyorum
Canım benim banada senin dediğin gibi bir dünya bohça gelmişti eşimin ailesinin tarafında adetmis halalar teyzeler yengeler herkes bir şeyler yapmış karşılık olarak ben tabiki hepsine bohça yapmadım çok külfetli olurdu maddi açıdan ama şöyle bir şey yapmıştım bayanlara eşarp erkeklerede havlu almıştım hediye olarak ve sadece eşimin ailesine bohcalar yapmıştım kardeşlerine ve anne babasına sende böyle yapabilirsin Allah tamamına erdirsin güzel tatlı bir o kadarda yorucu telaşlar bunlarmerhabalar yeni uye oldum ben konumu nereye acıcagımı bilemedim fıkırlerınıze ıhtıyacım var
ramazandan sonra bohca yapıcam bende ama bana gelen bohca baya bı coktu onlarda adetmiş yenge teyze hala hepsı bohça yaparmıs bızde oyle bısey yok ama benımde onlara yapmam gerekır mı? tesekkurler...
TAMAM CANM ANLADIM SİMDİEsas konu sahibinin birinci sayfada bohcalarının resimleri var canım yazdığım yorumda konun konusu içindi