Onkoloji - Kanser ve Türevleri Damar kanseri (epiteloid hemanjiotelyama)

Biliyorum sanal bir ortam ama ailesine üzüntülerimizi bildiriseniz seviniriz.

Allahımm allak bullak oldummm allah evladına eşine sabırlar versinnnn

Allahım evladına versin ömrünü. Ağustos annelerinde ne çok şey paylaştık.... Diyecek sözüm yok. Allah gani gani rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin.
Eşine yavrusuna sabır versin inşallah.

Allah'ım kimseye dermansız dert vermesin, tüylerim diken diken oldu,
iş yerindeyim gözlerim doldu, çok kötüyüm acilen toparlamam lazım kendimi,
inşallah yavrusunun kaderi güzel olur, Allah günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun.

Çok üzücü gerçekden.Allah rahmet eylesin

Göz yaşlarıma engel olamıyorum Allahım için yandı çok üzüldüm rabbim mekanını cennet yavrunu cennete akan ırmaklarda nur eylesin
çook içim acıdı coook...

Allah rahmet eylesin sanki tanıorum gibi öyle içim acıdıki. konularını okudummm nebiliyim daha yeni yeni yazışmaları var birden bu haber geliyor. allahıım ailesine sabır versin

Allah eşine, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. ve o yavrusunuda metanet, bol şans versin, hayırlı insanlar çıkarsın karşısına..

allah rahmet eylesın..cocuguna ve esınede sabırlar...

dekorasyon kösesine bakarken gördüm, cok üzüldüm. ne kadar genc daha ölüm ne genc dinliyor ne yasli alip gidiyor.
Allah rahmet eylesin...

arkadaşı hiç tanımazdım biraz önce takipte bir arkadaşımın yorumları üzerine konuyu anladım
gece gece allak bullak oldum kendimi çok kötü hissettim Allah'ım düşmanıma vermesin böyle amansız hastalıkları
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin...

Zaten dağınıktım, iyice dağıldım...
Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın..
Kimsenin sınavı bu şekil olmasın..

Mekanı cennet olsun.

arkadaşı tanımıyorum ama çok etkilendim mekanı cennet olsun.

allah rahmet eylesin arkasında kalanlara sabır versin çok kötü oldum yaa...
çocuğuda varmış allah o yavruyu ortada bırakmasın..çok zor gerçekten şükretmiyoruz halimize....bizde birgün toprak olup gideeğiz...rabbim hayırlı uzun ömür versin hepimize inşallah....

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabırlar dilerim diyecek söz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…