canım çok geçmiş olsun diyorum. tam olarak bu hastalığı bende duymadım ama hemanjiom endotelioma tanısına sahip 18 aylık bir oğlum varbenim.
karaciğerde 7*4 cm. oranlarında damarsal bir tümör olduğu söylendi bize de çok endişenmiştik. oğlum bu tanıyı daha doğmadan anne karnında 37 haftalık bir bebekken aldı. içmiz yanmıştı duyduğumuzda büyük bir şok yaşamtık eşimle. ve bize anne karnında 1 gün daha durusa eks olacağını bü yüzden hemen doğması gerektiğini söylediler ve 37+1 de dünyaya geldi oğlum. hemenjiomendotelioma nedeniyle kalp yetmezliği yaşadık bir süre ogun bakıda kaldık derken ilaç tedavisi önerdi doktorlar. biz akdeniz tıp çocuk onkoloji de tedavi oluyoruz. kullandığımız ilaç dideral tabler günlük 20 mg. veriyoruz sulandırarak. doğumundan sonra ilk 6 ay içerisinde 3*3 cm. ye kadar bu ilaç sayesinde küçülme kaydettik. fatak son 12 aydır ilaçı kulandığımız halde hiç bir gelişme sağlayamıyoruz. her hafta kan tetkiklerimiz yapılıyor. bizim yaşadığımız bunlar.
Allaf şifa versin en kısa zamanda isze de yardımcı olabilirim inşallah.
Çok çok geömiş olsun elizzsa, tesadüfen bu konuya girdim ve mesajını gördüm, dualarım hep seninle inan bana, İnşallah en kısa zamanda acil şifalar bulacaksın eminim, bizleri habersiz bırakma...kendine dikkat etslmlr hala yasıorumen son kemoterapi almıs ve sonuc elde edememıstık bu arada hastalık kemıklere sıcrada bacaklarımdan kalcamdan omzumdan ısın aldım enson dun aldım ısından mıde bagırsak sıstemım yandı ıcın 1 ayda 11 kılo verdım ve okadar gucsuz kaldım kı yataktan kalkamıorum artık eskısı gıbı deılım yuruyemıorum bıle buarada bı hap basladık onu kullanıorum karacıgerdekı 2cm kuculmus akcıgerdekılerde kuculurse zaturre olursun demıstı 1haftadır onunla ugrasıoruz nefes alamıorum lutfen dua etmeyı unutmayın.....
slmlr hala yasıorumen son kemoterapi almıs ve sonuc elde edememıstık bu arada hastalık kemıklere sıcrada bacaklarımdan kalcamdan omzumdan ısın aldım enson dun aldım ısından mıde bagırsak sıstemım yandı ıcın 1 ayda 11 kılo verdım ve okadar gucsuz kaldım kı yataktan kalkamıorum artık eskısı gıbı deılım yuruyemıorum bıle buarada bı hap basladık onu kullanıorum karacıgerdekı 2cm kuculmus akcıgerdekılerde kuculurse zaturre olursun demıstı 1haftadır onunla ugrasıoruz nefes alamıorum lutfen dua etmeyı unutmayın.....
Elizzsa adli üye vefat etmiştirinsallah en kisa zamanda saglikli gunlerine geri donersin inancini yitirme duadan baska yapabilecegimiz bisey yok zaten allah acil sifalar versinn
Allah rahmet eylesin ya içim bi tuhaf oldu Allah korusun ya k,msenin basına vermesin of
Siz nasıl öğrendiniz acaba
Ben görüsüyodum tlf ögrendim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?