Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onkoloji - Kanser ve TürevleriDamar kanseri (epiteloid hemanjiotelyama)
Allah'ım kimseye dermansız dert vermesin, tüylerim diken diken oldu,
iş yerindeyim gözlerim doldu, çok kötüyüm acilen toparlamam lazım kendimi,
inşallah yavrusunun kaderi güzel olur, Allah günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun.
Göz yaşlarıma engel olamıyorum Allahım için yandı çok üzüldüm rabbim mekanını cennet yavrunu cennete akan ırmaklarda nur eylesin
çook içim acıdı coook...
Allah rahmet eylesin sanki tanıorum gibi öyle içim acıdıki. konularını okudummm nebiliyim daha yeni yeni yazışmaları var birden bu haber geliyor. allahıım ailesine sabır versin
arkadaşı hiç tanımazdım biraz önce takipte bir arkadaşımın yorumları üzerine konuyu anladım
gece gece allak bullak oldum kendimi çok kötü hissettim Allah'ım düşmanıma vermesin böyle amansız hastalıkları
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin...
allah rahmet eylesin arkasında kalanlara sabır versin çok kötü oldum yaa...
çocuğuda varmış allah o yavruyu ortada bırakmasın..çok zor gerçekten şükretmiyoruz halimize....bizde birgün toprak olup gideeğiz...rabbim hayırlı uzun ömür versin hepimize inşallah....