genç kardeşim allah rahmet eylesin, belki uzaklardan bizi görüyorsundur... Türkiyenin her yerinden insanlar seni düşünüp üzüldü bugün. mekanın cennet olsun
çok kötü oldum şuan
nereden nereye geldim okudum gördüm burnumun direği sızladı yaşına mı yanmalı evladına mı eşine mi ailesine mi. doyamadan gitmiş ama rabbim kabrine nurlar doldursun cennet mekanı eylesin.insanın kendini onun yerine koymasını düşünmek bile çok güç.acı hala tazedir.geride kalanlara da sabır ihsan etsin allahım.
insan tanımasa da bir can.bunu bilmek hissetmek bile herkesi üzüyor.her şey insanlar için.saniyeler sonramız belli değil.rabbim sevdiklerimizle sınamasın.
ilk mesajını okuduğumda dua ettim Allahımacil şifalar versin diye...2.sayfaya umutla baktım vefat haberini okdum...içime ok saplandı resmen,yürğim yandı...allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah..allah eşine,bebeğine ve ailesine sabır güç kuvvet versin.Ufacık bebeği hiç acı çekmesin,hiç dert yüzü görmesin hep onu mutlu edecek insanlarla karşılaşsın inşallah(AMİN)
Allah rahmet etsin.
aylardır olan boyun ağrısı varmış. belliki çok önceden başlamış hastalığı. yeni evinde oturamadan, evladını büyütemeden gencecik fidan..
İnşallah mekanı cennet olur. yavrusu hiç sıkıntı çekmez, annesinin gurur duyacağı bi evlat olur. Ra<bbim ailesine sabır versin.
çok üzüldüm gerçekten. yorumlarını okuyunca içim acıdı. 3 günlük dünyada bakalım bizim sıramız ne zaman.