Damar atması ve pıhtılaşma bozukluğu...

Sırtın seyirince ne kadar suruyor hafif bir seyirme mi yoksa belirgin mi oluyor? Ben 8-9 hafta arası kaybettim ilk ikisini. Şuan 6+3 olmam gerekiyor. Yolk sacini gördüm en son ama bebeği daha görmedim. Kalp atışı ve bebeği görmek için pazartesi gideceğim. Ama dün ki belirgin damar seyirmesinden sonra biraz korkuyorum. Gebelik belirtim de yok benim hiç, karnım biraz sertti önceden şimdi o da daha yumuşak gibi
Yok canim baya belirgin segirme ilk gebeligimi 13 haftalikken kaybettim ben mesela plasentam assadaydi hic segirme falan yasamadim ama pihtilasmayla alakasi oldugunu sanmiyorum

O çok görülüyormuş zaten sanırım. Mthfr ve pai de sıkıntı olunca çok önemli değil diyorlar asıl faktör 2 ve 5 önemliymiş. Ben hiç aşı olmadım ama ben de düşük yaşadım nasip böyle şeyler olacağı varsa oluyor :KK43: 3 doz aşı olup etkilenmeyen de var. Ama keşke zorla yaptırmasalardı. :KK43:
Evet faktörler de sorun cikmadi canim iste onlarin adini unuttugumdan diyemedim onlar negatif mi ne yaziyordu kagit elimde yok olsa keske
Ben tek doz oldum olmamla 2 hafta sonra bacak damarima pihti atmasi yasadim ve 3 ay 7,500 dozluk hibor kullandim
Zor surecler ya,kadinlar olarak yipraniyoruz 😔

Gecen sene subatta verdim martta cikmisti canim
Sonucum elimde yok kagit olarak,hastanede dosyam da var tek hatirladigim genlerim temiz hareketsiz pihti egilimi var olusu bu durumda covid asisi sonrasi oldu maalesef 😔
Merhaba hareketsiz pıhtı eğilimi ne demek? pai ve mtfhr genlerinizin sonucu nedir acaba? Benim pai 4g/5g= 4g/5g. Mthfrler heterezigot. Digerleri normal çıktı. Mthfrler folik asiti parçalayan gen diye biliyorum ne kadar doğru bilemem ama düzenli Folik asit alindiginda sorun çözülüyor. Benim Pai sonucum ise bendeki pıhti bozukluğunu gösteriyor diye biliyorum. Tabi her doktor da farklı yorumlayabiliyor. Bazısı bana sorun yok dedi bazısı pıhtı bozukluğu var dedi. Sonuç olarak kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ama hareketsiz pıhtı ne demek onu bilmiyorum.

Yaaa çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah 😍 Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu konular gerçekten çok hassas tüm duyguları aynı aynda yaşıyoruz. Bişey sormak istiyorum. Çok afedersin ama ben ilk gebelikte kabızlık yaşamıştım onun normal olduğunu biliyorum ama şuanki grbelikte kabızlık yok hatta bağırsaklarım aşırı hareketli ishal gibiyim bu durum beni çok korkutuyor bi sorunmu bu sence henüz doktora gitmedim cuma günü gideceğim keseyi görmek için
ben de kabızlık hiç yaşamadım şuan ki gebeligimde

Merhaba hareketsiz pıhtı eğilimi ne demek? pai ve mtfhr genlerinizin sonucu nedir acaba? Benim pai 4g/5g= 4g/5g. Mthfrler heterezigot. Digerleri normal çıktı. Mthfrler folik asiti parçalayan gen diye biliyorum ne kadar doğru bilemem ama düzenli Folik asit alindiginda sorun çözülüyor. Benim Pai sonucum ise bendeki pıhti bozukluğunu gösteriyor diye biliyorum. Tabi her doktor da farklı yorumlayabiliyor. Bazısı bana sorun yok dedi bazısı pıhtı bozukluğu var dedi. Sonuç olarak kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ama hareketsiz pıhtı ne demek onu bilmiyorum.
Attigi yere tekrar atar baska yere atmazmis genetik doktoru demisti
Ben de hepsi negatif heterezigot ufak egilim cikmisti
Genetik doktoru o kadar genetiksel konusmustu ki,elimde kagit yok cekme sansimda yok yani sonucu
Tek aklimda kalan ve sonuc bu
Hareketsiz deme sebebi de bacak damarima iki defa pihti attigi icin ornegi oradan vermisti aklimda oyle kaldi

Attigi yere tekrar atar baska yere atmazmis genetik doktoru demisti
Ben de hepsi negatif heterezigot ufak egilim cikmisti
Genetik doktoru o kadar genetiksel konusmustu ki,elimde kagit yok cekme sansimda yok yani sonucu
Tek aklimda kalan ve sonuc bu
Hareketsiz deme sebebi de bacak damarima iki defa pihti attigi icin ornegi oradan vermisti aklimda oyle kaldi
Anladım keşke sonucu size verselerdi başka bir doktora gittiğinizde bakmak isteyebilir. Laboratuvar dan alınıyor sonuç. Hastanenin kendi genetik laboratuvari varsa ordan alabilirsiniz.

Anladım keşke sonucu size verselerdi başka bir doktora gittiğinizde bakmak isteyebilir. Laboratuvar dan alınıyor sonuç. Hastanenin kendi genetik laboratuvari varsa ordan alabilirsiniz.
Takipli hastayim tup bebek kisminda(tup bebek yaptirmadim infertiliteden dolayi orada tedavim suruyordu) dosyam orada,gittigimde kopyasini alabilirim o sorun degil
Aklima ekstra cikti almak gelmedi ne yalan söyleyeyim

X