Damacana

TeRaPi oRDusU 03

❤ İki kızım iki gözüm ❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
1.470
1.899
53
merhabalar.
iki gün önce 2 damacana su almıştım.aşağıya bıraktım eşim akşam çıkartır eşim diye.geldi eşim işten 1 tane kalmış birini almışlar.neyse dedim koyarlar yerine.sabah baktık boş damacanayı bırakmışlar aynı yere 😅 neyse dedim yarın sucu gelecek doldururlar heralde.10da sucu geldi.öğlen baktım boş damacana duruyor hâlâ.2 komşu vardı kapıda sordum haberiniz var mı diye.yok dediler.bende yazı yazdım panoya astım dolu damacanıyı alıp yerine boşunu bırakan komşum lütfen yerine koyar mısınız yazdım.
soru sormayacağım size yorumlarınızı bekliyorum bu traji komik olayla ilgili.

bunlar olmaz çok sıradan :( sitemimi size değil de hanımlar nerde eski konular yaaa :D

Entrika, kaynana gelin savaşları, görümce elti didişmeleri... Kan istiyorum :D entrika istiyorum :D Dedikodu istiyorum :D

Son zamanlarda sitede hep bebişim yemek yemiyor, evde kaldım, kocam eve geç geldi falan entrikasız olaylar dönüyor olmaz böyle :D

bunlar olmaz çok sıradan :KK43: sitemimi size değil de hanımlar nerde eski konular yaaa :KK70:

Entrika, kaynana gelin savaşları, görümce elti didişmeleri... Kan istiyorum :KK70: entrika istiyorum :KK70: Dedikodu istiyorum :KK70:

Son zamanlarda sitede hep bebişim yemek yemiyor, evde kaldım, kocam eve geç geldi falan entrikasız olaylar dönüyor olmaz böyle :KK70:

Sen yaz da havamızı bulalım madem :D

bunlar olmaz çok sıradan :KK43: sitemimi size değil de hanımlar nerde eski konular yaaa :KK70:

Entrika, kaynana gelin savaşları, görümce elti didişmeleri... Kan istiyorum :KK70: entrika istiyorum :KK70: Dedikodu istiyorum :KK70:

Son zamanlarda sitede hep bebişim yemek yemiyor, evde kaldım, kocam eve geç geldi falan entrikasız olaylar dönüyor olmaz böyle :KK70:
Napalım hayatım şimdi senin için kaynanamızla dövüşüp dedikodu çıkaralım mı , ne dersin :halay:
Güldürdün beni Allah da seni güldürsün :KK71:

Sitenin en olaysız, hayatı en aktivitesizi ben olabilirim :p o yüzden istiyorum ya zaten :)

Olay istiyorsan çıkartmak çok basit. :D Git ailenle atış durduk yere, nebileyim sevgilin varsa durduk yere biseyleri büyüt triplen, çalışıyorsanız laf taşıyıp ortalığı filan karıştırın.
Sevgilin yoksa da git hemen bir tane edin mutlaka ve arkasından entrika filan çevir.

Bu nasıl bir mutluluk sebebi, hayata renk katmaktır bilemem tabi :D

Zinciri sen kır o hal :KK53:

Olay istiyorsan çıkartmak çok basit. :KK70: Git ailenle atış durduk yere, nebileyim sevgilin varsa durduk yere biseyleri büyüt triplen, çalışıyorsanız laf taşıyıp ortalığı filan karıştırın.
Sevgilin yoksa da git hemen bir tane edin mutlaka ve arkasından entrika filan çevir.

Bu nasıl bir mutluluk sebebi, hayata renk katmaktır bilemem tabi :KK70:

Maalesef hiç huyum değil bu saydıklarınız :P Benim görevim tam tersi yok yere trip atanları bulup lafımı söylemek :D
İşin şakası o tabii ki... Yoksa herkes güzel geçinsin, mutlu olsun ailesiyle, kaynanasıyla vs. :)

Anket vardı hangisi daha kötü diye orda yazanların bir çoğunun konusu vardır :D

Back
X