• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dama desen yer karosu

tuanabz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
62
0
96
Bursa
arkadaşlar merhaba
yeni ev aldık ta birkaç aya taşınacağız. ama mutfak yerleri dama desen karolardan yapmışlar siyah beyaz
sizce bunun üstüne halı olurmu olursada nasıl bişey olur karar veremedim bitürlü
mutfak bu $mutfak.webp

Çok hoşmuş mutfağınız güle güle kullanın.. Artık mutfakta halı önermiyorlar.. Ama halı alıcaksanız tamamen düz tek renk bişey almalısınız bence.. Ekru yada pudra pembe güzel olur gibi gri de hoş durur..:42:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
yeni ev aldık ta birkaç aya taşınacağız. ama mutfak yerleri dama desen karolardan yapmışlar siyah beyaz
sizce bunun üstüne halı olurmu olursada nasıl bişey olur karar veremedim bitürlü
mutfak bu Eki Görüntüle 1112507
Sıyah veya beyaz.duz halı alsan cok guzel olur.keske du renk olsaymıs yerler.yınede tamamlamiş bırbırlerini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

döşenmiş olmasaydı değiştirirdim zaten bencede düz renk bi halı olur ufak çocuk olduğu için halı düşündüm

bencede düz desensiz bi halı tercih edin ben patchwork halıları cok seviyorum mutfağınızın rengine göre seçebilirsiniz $AHP482 170x235 400 Hali Patchwork Turkuaz 1000TL (1)-700x700.webp$jjws5gb8x2b_c1366494566.webp

Mutfak aksesuarlarınızı göz önünde bulundurup, o tonlarda tek renk halı olur bencede. Güle güle oturun.

sakın halı alıp da oranın havasını mahvetmeyin ..size önerim şu güzel renkli sandalyeler ve mutfak masası alın..birbirinden farklı ve renkli sandalyeler çok yakışacaktır..ama sakın ama sakın halı koyma...

bence düz desensiz kırmızı bir halı ya da fuşya bir halı güzel olur :) ama en çok kırmızı yakışır bence

ufak çocuk olunca iş değişir tabi.komple kalın modern düz renk bi hakıflekste kaplatabilirsiniz.sonuçta sizin en çok bulanacağınız ve çocuğunuzun en çok sizin yanında duracağı için (yani mutfakta) biraz büyüyene kadar komple bi halıfleks olabilir gri tonlarda.hem dama desenide kalkmış olur böylece..siz bilirsiniz tabi...fikir sadece..

mutvak perdenizle uyumlu hale gelicek renk ve modelle mutvagınızı özgün bi hale getirebilirsiniz.

bence kesinlikle kırmızı düz desensiz bir halı harika durur. kırmızı aksesuarlarla tamamlarsınız:16:

merhaba :) ben mutfağınızı çok beğendim yerde düz halı kullanırsanız güzel olacaktır. benim antremde patchwork halı var evimin resimlerini eklemiştim dinarsu markası da ama bence size patchwork olmaz:8:

Cocuk olmasa haliyi pek dusunmuyorum da simdilik bisey almam lazim duz yada cok az desenli bisey dusunuyorum bikac ay daha var tasinmamiza bakicaz artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba benimde banyom aynen böyle dama fujya halı düşündüm ben bulamadım spor canlı bir renk kırmızı aldım o daha güzel durdu hayırlı olsun buarada

tek renk almalısın bence. dümdüz. pembe sarı kırmızı her şey olabilir. mutfağında ağırlık bir renk seçeceksen halıyı da o renk yapabilirsin. ama dediğim gibi bence kesinlikle tek renk al.

Back
X