Şampuan ve Saç Kremleri Dalin

Tufi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
121
25
98
İzmir
Kızlar 1 haftadır dalin kullanıyorum. Bebeklerde kullanıldığından saça zararı pek olmaz düşüncesi ile aldım. Saçlarımın sadece uçlarında kırılmalar oluyor başka bir sorunum yok şu an. Hobbynin seyahat boyu paketi ile denediğim ve beğendiğim balsam saç kremi ile birlikte kullandım. Tabii uzun zamandır kullanmıyorum ama şunu diyebilirim ki saçlarım inanılmaz derecede yumuşacık oldu ve kabarmadı banyo sonrası bu iki ürün ile birlikte. Siz bu iki ürün hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanan var mı benim gibi :)

Dalini bende çok severim yıllardır kalitesini hiç bozmadı ama ben genellikle yüzümü yıkamak için kullanıyorum :) çok güzel oluyor toniklemiş gibi kokusu zaten muhteşemmmm :)

Dalini bende çok severim yıllardır kalitesini hiç bozmadı ama ben genellikle yüzümü yıkamak için kullanıyorum :) çok güzel oluyor toniklemiş gibi kokusu zaten muhteşemmmm :)

evet ben de yüzümü yıkamak için de kullanıyorum aynı zamanda :) çocukluğuma gittim resmen kokusuyla. ama kafamdaki soru işareti şu ben dalini sürekli kullanmayı düşünüyorum yanında şu an hobby saç kremi ile kullanıyorum. bu şekilde kullandığımda saçıma gereken bakımı sağlamış olur muyum acaba ?
not: dalinin içindekiler bölümünde sodium laureth sulfate bulunuyor orta sıralarda. bu da saça zararlı bir maddeymiş. yani bir nevi yapay gliserin. evdeki diğer şampuanlarda (elidor,hobby) da var onlarda ikinci sırada. yani onlarda daha cok miktarda var bundan. dalinde ise az. dalinde bile böyle maddeler az da olsa varsa biz ne kullanıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…