Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu kullandın mı canım, kalıcı mı? Pek kalıcı olmadığını duymuştum da .Dalin Kokusunu sevmeyen yoktur sanırım
Bende yeni keşfettiğim gerçekten daline çok benzeyen bir parfümü paylaşmak istedim. İsmi Givenchy Dahlia Noir Edp
evet şu an var bende dün elime geçti bir kokumla takas yapmıştım. çok kalıcı değil gerçekten. tene yakın duruyorBunu kullandın mı canım, kalıcı mı? Pek kalıcı olmadığını duymuştum da .
Anladım canım. Beğendiysen eğer sorun yok. Güle güle kullan, mis gibi kok .evet şu an var bende dün elime geçti bir kokumla takas yapmıştım. çok kalıcı değil gerçekten. tene yakın duruyor
çok beğendim ama daha tamamen sıkıp deneme fırsatım olmadı. bileğimde denedim sadece :) dışarı çıkarken tam anlamıyla sıkıp çevremdekilere sorarım.. onlar alıyorsa kokuyu yedeklerim bile :) ama kokmuyorsa almanın anlamı yok.Anladım canım. Beğendiysen eğer sorun yok. Güle güle kullan, mis gibi kok .
Aynen katılıyorum canım. Kokmayan parfümü kullanmanın anlamı yok .çok beğendim ama daha tamamen sıkıp deneme fırsatım olmadı. bileğimde denedim sadece :) dışarı çıkarken tam anlamıyla sıkıp çevremdekilere sorarım.. onlar alıyorsa kokuyu yedeklerim bile :) ama kokmuyorsa almanın anlamı yok.
biraz uğraşsak benzetebilirizya ben dalin kokusunu ayni armani mania da buluyorum bende mi bir sorun var kii
canım ben givenchy dahlia noiri biliyorum ama ben ondan cidden koku almamıştım ya neredeyse. böyle toprak gibi kokuyordu sanki ten gibi çok hafif silik bir kokusu vardı diye aklımda kalmış tabi 2 sene önce falan denemiştim... bi ara tekrar deneyeyim.biraz uğraşsak benzetebiliriz
ama bu dediğimi bir kokla ne dediğimi anlayacaksın. direk dalin kokusu
İnternette set halinde çok uyguna bulabilirsinDalin kokusuna asigim ama bu parfumu sordugumda artik gelmiyor mu dedi uretilmiyor mu dedi kisaca bulamamistim
İnternette set halinde çok uyguna bulabilirsin
http://urun.n11.com/kadin-parfum/gi...gclid=CNee49aIotMCFQaeGwodwkYNsg&gclsrc=aw.ds
ama tabi koklamadan almak riskli. Ben direk dalin kokusu alıyorum.
ben orijinal olduğuna inandığım her yerden alıyorum. bir iki defa dışında bir sorunla karşılaşmadım. internetten de alıyorum yani.Ben internete guvenemiyorum.. bu kadar ucuz olmasi ya fake ya da eski tarihli olmasindsn oluyormus.. siz nerden aliyorsunuz parfumleri :)
bende de set hali var. mumu harika kokuyor.
romantik akşamlar için birebir