- Konu Sahibi benim_olan
-
allahım yerim benn yaa. daha doğmamış bidee allah banada nasip etsn ayy nasıl içim gitti bak şimdiiallah analı babalı büyütsün hayatım allah uzun ömür versinn
amin canım darısı başına inş...22 haftadayız bakalım...inş seninde olur..
mehabalar;
Benim saçımın kendi rengi küllü kumral olmasına rağmen deli gibi siyah saç özentiliğim var 2 sene siyaha boyadım saçımı sonra çok yıprandığını farkedince kendi rengine döneyim dedim 4 saat orielde kaldı şimdi mahvoldu yani.. Hangi şampuanı kullanmam gerekiyo bilmiyorum neredeyse hepsini denedİm .Dipleri çok yağlı uçları çok kuru kuaförüm bebek şampuanı kullan dedi ama onunda sertleştirdiğini duydum.Az biraz kafa patlattım ama yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim
Dalin iyi geliyor bana da kullanıyorum. Yalnız içinde sodium hydroxide var yani kuvvetli bir baz, içindekileri okuyunca fark ettim. Sormadan da edemedim bu maddenin bebeklere kullanılan şampuanın içinde ne işi var? Kılıçbalığı gibi bu işlerden anlayan biri görse de yanıtlasa
sodium hydroxid cildin ph dengesini düzenlemek icin ilave edilen bir madde, sabun yapiminda da kullanilir. büyük miktarda olunca zararlidir, ama bebek sampuanlarinda miktari az oldugundan etkilemez, korkacak bisey oldugunu sanmiyorum .....
icerikleri incelediginizde, siralanmis halde görülür maddeler, icerigin yogunluguna göre siralanir, eger sodium hydroxide iceriklerin ortasinda falan yaziyorsa merak etmeyin
Ben de kokusu için kullananlardanım. Bebeklere özel üretildiği için saçı da yıpratmıyor. Tavsiye ederimbn bi ara kullandm ama sırf kokusu icin =) kokusu cok tatlı ya bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?