Şampuan ve Saç Kremleri Dalin bebe şampuanı kullanan var mı?

Dün dalinle yıkadım saçımı yumuşacık oldu,hiç elektriklenmiyor ve mis gibi kokuyor.Artık ben de dalinciyim :)

dalin şampuan yağlanmayı önlüyormudur benimki 2 günde hemen yağlanıyorda

Dalin iyi geliyor bana da kullanıyorum. Yalnız içinde sodium hydroxide var yani kuvvetli bir baz, içindekileri okuyunca fark ettim. Sormadan da edemedim bu maddenin bebeklere kullanılan şampuanın içinde ne işi var? Kılıçbalığı gibi bu işlerden anlayan biri görse de yanıtlasa

ben bebişimi doğduğundan beri dalinle yıkıyorum memnunum ...

ya elimde son kullanma tarihi 2 yılı geçmiş dalin şampuan ve sabunu var, kullanıyorum köpürüyor, kokusunda da bişey yok... bişey olmaz demi:18:

bebe şampuanlarınada güvenmiyorum artık dalin bendede var göz makyajımı çıkarıyorum dün akşam arkasına bakınca şok oldum sls var buda çokk zararlı biliyosunuz bebek şampuanının içinde bunun işi ne iyice soğudum üstelik bebe şampuanlarında kimyasal varmış bayanlar gözü yakmaması için bişey ekleniyomuş haberiniz olsun zaten sls görünce çok sinirlendim sizde elinize alın bakın yazık ya

ben cocuklarıma sebamed kullanıyorum,kendimde birara kullandım gayet memnundum :)bebe şampuanlarının arasında mustela ve sebamed en iyisi,mustela çok pahalı ama ,sonra saçımı kuaför yaktı ,ondan başka şampuan kullanmaya başladım prozinc onuda beğenmedim,bugünde doa marka aldım ,bakalım o nasıl çıkacak,şampuan değiştire değiştire canım çıktı,bulamadım şöyle istediğim gibi bişey,saçlarım toparlanınca gecerim yine sebamede ama bu doadan memnun kalmazsam...

Bi ara bende dalin kullandım ama saçları kuru ve kalın telli olanlara göre değil sanırım saçlarımı çatır çatır yaptı iyice onca şampuan kullandım son 1 aydır falan komili kullanıyorum asla da değiştirmeyi düşünmüyorum saçlarımı kendine getirdi resmen yumuşacık yaptı kokusuda gayet güzell

mehabalar;
Benim saçımın kendi rengi küllü kumral olmasına rağmen deli gibi siyah saç özentiliğim var 2 sene siyaha boyadım saçımı sonra çok yıprandığını farkedince kendi rengine döneyim dedim 4 saat orielde kaldı şimdi mahvoldu yani.. Hangi şampuanı kullanmam gerekiyo bilmiyorum neredeyse hepsini denedİm .Dipleri çok yağlı uçları çok kuru kuaförüm bebek şampuanı kullan dedi ama onunda sertleştirdiğini duydum.Az biraz kafa patlattım ama yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim

4 saat açıcıda mı kaldı

sodium hydroxid cildin ph dengesini düzenlemek icin ilave edilen bir madde, sabun yapiminda da kullanilir. büyük miktarda olunca zararlidir, ama bebek sampuanlarinda miktari az oldugundan etkilemez, korkacak bisey oldugunu sanmiyorum .....

icerikleri incelediginizde, siralanmis halde görülür maddeler, icerigin yogunluguna göre siralanir, eger sodium hydroxide iceriklerin ortasinda falan yaziyorsa merak etmeyin

Teşekkür ederim yanıtınız için.. Sabundakinen çekinmem fazla çünkü sabunlaşma tepkimesine giriyor son üründe ya olmuyor ya da çok az kalıntısı kalıyor. Şişesi biteli çok oldu hatırlayamıyorum ama ortalardaydı sanırım yani miktarı az, zaten çok yapmaya cesaret edemezlerdi sanırım

Evet canim nihayetinde bebek sampuani, hassas cilteri oldugunu göz önünde bulundurarak ilave ediyorlardir miktarini. Eger icin rahat etmiyorsa, sana Hipp bebek sampuanini öneririm, icinde sodium hydroxide ve sls yok. İcerigi cok temiz bir ürün, kendi cocuguma kullanmistim onu. Citric acid var birde, bu da ph dengeleyici ama sodium hydroxide kadar zararli degil, genelde bitkisel ürünlerde bulunur, o icerikli sampuanlari da tercih edebilirsin.

bende dalin kullanıyordum ama hamileliğimin ilk haftalarından itibaren YvesRocher kullanmaya başladım :)

Güncel .. Arkadaşlar dalin şampuanla ilgili internette bazı yorumlar okudum , hatta şikayet sitelerinde de ( site ismi veremiyoruz sanırım ) bazı yorumlar okudum.Piyasada malum bir çok ürünün çakması mevcut .Aklıma acaba kullananlar çakma dalin şampuanamı denk geldi yada firma içeriğinimi değiştirdi gibi sorular takıldı .Dalin şampuan eskiden göz yakmazdı ( lise yıllarımda göz doktorumun tavsiyesi üzerine yüzümü yıkamada kullanırdım) şimdi ise hep ''göz yakıyor , kokusu değişik geldi '' gibi yorumlar okuyunca bende almak ve almamak arasında kaldım.Kullananların yorumlarını bekliyorum :)

Dalin sampuan cok minnos yaa hem kokusu hem yapisi cok sevimli geliyo banaa bide saclari ipek gibi yapmasi tabii=)

Merhaba kızlar, zararlı kimyasalların olmadığı cilde zarar vermeyen aloeveralı şampuan öneririm. Çocuklarıma da gönül rahatlığıyla kullanıyorum. İlgilenirseniz yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…