Şampuan ve Saç Kremleri Dalin bebe şampuanı kullanan var mı?

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
arkadaşlar kaç gündür buralarda dönüp duruyorum.bi türlü içime sinen bir şampuan önerisi bulamadım.organicuma kafayı takmıştım ondanda buralarda hem bulamadım,hemde bi kaç kişiden kuruluk yaptığını duydum.ee benim saçım zaten kuru diyede içime sinmesi son buldu oracıkta..bugün yine pendiğe gittim belki kozmetik mağazalarında bulurum farklı birşey diye..satıcı bayan sağ olsun saçıma baktı.bıoblas kepeğe karşı şampuanını önerdi bide saçın kuruluktan kepekleniyorsa yıkarken tırnaklarınla saç diblerini yırtma dedi.parmak uçlarınla masaj yap dedi.bayanın saçlarıda gayet güzeldi.bu işin uzmanı olmuş.ayrıca bana dalin bebek yağıyla şampuanını verdi yıkamadan sonra saçlarına vücuduna yağı sür dedi.şampuanlada yüzünü yıka mis gibi yapıyor dedi.henüz dalinle yüzümü yıkamadım ama bıoblası kullandıktan sonra kokusu biraz bıoblasın şurup gibi olduğu için daha sonra dalin şampuanla 3kez saçımı yıkadım.harika bir bebek kokusu var.ayrıca yağlı biraz ve tam istediğim şampuanmış.dalin bebe yağıda saçım kuruduktan sonra özellikle kepek olan bölgelere sürdüm mis gibi misss bayıldım kokusuna.opuyorumnanaktan vücudumada uyguladım.tertemiz oldum.:lepi:artık bıoblası bi kez denemiş oldum ama dalinden vazgeçmem..hem bebek şampuanı olduğu için içinde dımetchone yok ne güzel..önerdi

bn bi ara kullandm ama sırf kokusu icin =) kokusu cok tatlı ya bayılıyorum

bnde kullanmıştım b ara ben beğendm ama bnm saçlarım çok kuru çok krem kullanmak gerekiodu saçıma kullanmayı braktım..ama yüzümü sabah akşam jonhnsons baby şampuanla yıkıorum şahsen ben kırk tane yüz temzleme jeli denedm daha iisini görmedm.yıkadıktan sonra önce rosense gül suyu sonra bebakla siliorum.yüzümde bi tane sivilce yoktur. ayrıca bebe şampuanından önce yüzümde gözenekler we siyah noktalar doluydu şmdi hiçbiri yok sadece burnmda biras gözenekkler war

Eskiden dalinin kokusuna hastaydım bağımlısıydım resmen :d Ameliyat oldum doktor duş alabilirsin dedikten sonra dalinle yıkanmıştım ama nedense o günden beri dalinle yıkanınca ilaç kokuyorum gibi geliyo hissedemiyorum o güzel kokuyu fisfisfis

bende dalin şampuanını ve sabununu kullanıyorum her zaman çok güzel kokuyo ama papatya özlü olanının kokusunu beğenmiyorum.

saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi bütün millet dalinci var mı dalin gibi? dalinnn benim şampuanım yaa kokusu süpr.banyodan çıktıktan sonra misler gibi kokuyorum hatta bir arkadaşım bana dalinim der :))

Bende Dalin kullanıyorum uzun yıllardır.Çok kişide saç rengimi ve canlılığını begenirler.Saçımda hiç bir işlem yok bunun etkiside olabilir.Ama ben Dalin ve otacı ısırganın etkisdini en hızlı şekilde hissedenlerdenim .Saçlarda eger kahverengi tonu varsa bir tonda açılma sağlıyor .Bende öyle bir etkisi oldu.Bende tavsiye ederim

bende yaklaşık 5 aydır kullanıyorum... çoook memnunum... misss gibi kokuyorum... saçlarımda pırıl pırıl ama saçımda hiçbir işlem yok bununda etkisi vardır...

bu konuyu ben açmıştım ama o satıcı bayan değil işin uzmanı bana para harcatmaktan başka boş yere bi işe yaramadı..saçım meğer yaz günü sıcak suyla yıkamaktan yıpranıp kepek olmuş..kendim suyumu ılık yaparak ve iyi duruluyarak kepek sorununu hallettim..bebe şampuanı ilk zamanlar kokusundan cazip gelmişti ama şişe dibine geldikçe saçım aşırı derecede ağırlaştı sanki hiç yıkanmamış gibi sertleştiğini fark ettim,tarakla açılmaz bi hale geliyordu.. bana iyi gelmedi..bıoblasta tam bir felaket çıktı..resmen şurup kokuyordu iğrençti... kepeğimede iyi gelmedi hiç memnun kalmadım yani..zaten benimki sudan kaynaklı bi durummuş..1 yıldır dove kullanıyorum çok şükür bi sıkıntım kalmadı..ama o dönem çok sıkıntı yaşadım saçımda bişeymi? çıktı yoksa diye..süreklide şampuan değiştirdiğim için mahvetmişim meğer saçımı..şimdi hep dove var....saçınızda sorun varsa sürekli şampuan değiştimeyin oda kepeğe neden oluyor...:78:/B]

dalin bebekler gözleririni yakmaya baslamış bizim akrabaların hepsi nıvea ürünlerini kullanıo nıve acayip kaliteli bebek ürünleri bide bunu dikate alın derimm benceee

ben dalin şampuanla sadece yüzümü yıkıyorum memnunum ama oldum olası bebek şampuanlarının kokusundan tiksinmişimdir

özellikle de dalinin kokusu bi felaket ya, hiçbişeye benzemiyor
dalin gb kokmayan bi bebe şampuanı var mı acaba?

nıvea diyorum ya onunkiler mükemmell

ben dalin in zararlı bir şampuan olduğunu duydum..içinde "lanolin" denen koyunların kıl kökünden elde edilen bir madde varmış ki bunun da bebekler için pek sağlıklı olmadığı keşfedilmiş...büyükler için bi zararı yokmuş ama bebekler için pek de hoş bir madde değilmiş ben kullanmayı düşünmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…