• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler dalgalandırmak için maşa mı düzleştirici mi?

shadowwomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
0
96
Antalya
benim saçlarım düz ve orta boyda. saçlarımı çok kıvır kıvır değilde bukle bukle olmasını istiyorum. düz saçıda seviyorum ama saçıma fön çekemiyorum çok zor oluyor düzleştirici ile hemen fönlenmiş gibide yapabilirm düzleştirici ile saçlar bukle oluyormuş ama maşa kadar güzel olur mu bilmiyorum bu işlerde çok acemiyim almışken güzel bişey olmasını istiyorum düzleştirici olarak braun es2 aklıma yattı ama benim istediğim gibi bukle yapar mı bilmem nolur bana yardım edin..

Son düzenleme:
Ben diyorum ki saçın düz zaten maşa setleri var hatta içlerinde her aleti var benimkinde mesela düzleştiricisinden ingiliz tipi maşaya kadar her şey var bir tek düzleştirici iyi değildi ama senin saçın düz olduğu için o işi görür rowenta elite model look benimki ama benimkini alma her markanın setleri var böyle özellikle remington yada BaByLiss tercih et hem set alırsan bukle seçeneklerin daha geniş olur hem de daha karlı çıkarsın çünkü fiyatları daha mantıklı

benim saçlarım düz ve orta boyda. saçlarımı çok kıvır kıvır değilde bukle bukle olmasını istiyorum. düz saçıda seviyorum ama saçıma fön çekemiyorum çok zor oluyor düzleştirici ile hemen fönlenmiş gibide yapabilirm düzleştirici ile saçlar bukle oluyormuş ama maşa kadar güzel olur mu bilmiyorum bu işlerde çok acemiyim almışken güzel bişey olmasını istiyorum düzleştirici olarak braun es2 aklıma yattı ama benim istediğim gibi bukle yapar mı bilmem nolur bana yardım edin..

meraba a.s. bende saclarımı duzlestırıcı ıle dalga yapıorum kesınlıkle tavsıye ederım super volumlu duruyo.cok havalı......maşa bıraz daha bole dugune gıdıo gıbı duruyo ben sevmıorum.tavsıye ederım braun un cok ii duzlestırıcılerı bendekıde phılıps ama 2 yıl once almısdım.yenıler daha ii. cok kalında alma cok ıncede orta kalınlık olsun hem ıstedıgın zaman sacın duz olsada daha fon havası yaratırsın hemde ısteyınce bukle yaparsın. ama evde bıraz pratık yapman lasım dalga ıcın. ılk basta zor oluyo ama alısınca bırakamıosun hıc kuafore gıtmıorum vallla :lepi:

Back