• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Dalgalandıda, durulmuyor:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Öncelikle sitenize yeni üye oldum ama yıllardır takip ederim bi üye olamadım.. İşte bugune nasipmiş:30:

Başlıktan anlaşılacağı gibi dalgalı saçlarım var ah bide kabarmasalar saçma sapan hallere sokmasalar kendilerini..:95:Çok uğraşırım saçlarla, para veririm o kadar maşaya düzleştiriciye ama hem üşendiğimden hemde ısı uygulamak istemediğimden yapmam, doğal yollarla şekillendiririm. Banyodan çıkınca nemli bırakıp bebe yağını sürerim. Topuzumu yaparım bi açarım pek güzel olur:23: ama sonra o şekil yavaş yavaş bozulur böyle bi tüylenme olur o güzelim nimetten şekil kaybolur o kabaran saçın içinde..:96: çokta kabarmaz aslında elektiriklenmezde ama böyle bi yatışıverir yoluveresim gelir:88: ama bazende ne hikmetse çok güzel olur hiç bozulmaz ama oda evdeyken dışarı çıkarım pıss sanki bilerek yapıyorlar.

Araştırdım dediler ki "pantene 7/24 mükemmel bukleler" tamamdır dedim aldım.Araştırıyorum sitede işte saçlarınızı balıksırtı örün çok güzel şekilleniyor .. "ha doğru,daha önce yapıyordum" diye iç geçiştirdim.Ama balıksırtıda örmeyi bilmem, bi örerim onun tersi olur sanki saça yapıştırmışın gibi balık sırtının tersi yani..Neyse ne yaptım ettim öğrendim videolardan uğraşcak başka şey yok ya..:6: Öğreninceye kadar deli olcaktım orası ayrı.Neyse saçlarımı yıkadım ıslaklığını aldım nemli saçlara sürdüm panteneyi mıncıklayarak.:37: İki yandan ördüm balık sırtımı bekle allah bekle arada bi fön mak. tuttum ıslaklığı alsın diye.. Dedim ya uğraşcak bişey yok canımda sıkılıyor o gün tamamen boşum bide bişeyi taktımmı takarım sabırsızlık ettim açtım saçı ama az beklemedim yani .Amanın o ne!:96:
Hani güzel kıvırcıklık? halbuki kurumuşta ama mayışmış gibi koyuvermiş kıvırcıklar kendini kabarıyoda .Daha önce kolay şekil alırdı benim saçlarım kabarmazdıda hiç kırığım falanda yok gayet sağlıklı.Biraz daha bekledim o halde bi baktım saçlarım düzleşmiş hay senin yapcağın işe dedim neden böyle oldu diye:5: bide hani artık evdede örülü tutmak istiyorum saçı hem dökülmesin hem kırılmasın hemde (eğer öyle bir şey oluyorsa) saçlarım uzasın diye hem pratik. Of işte sormayın kafayı kırdım saçlarla :27:

Bakmayın siz benim böyle olduğuma regl oldumda ondan takıyorum kafaya:77::110: Bi çare oldum:9:
Ama regl olunca saçlar kolay şekil almazdı değilmi..:76:

Bu arada okuduğunuz için teşekkürler:91::80:​

bu saatte beni güldürdün ya allah ta seni güldürsün :1: ne güzel anlatmışsın :9:
saçlarını nemlendir bence kuru olduğundanda olabilir anlattıkların en azından benim saçlar kuruduklarında o hali alıyor :37:
cvp veren olmamış ama belki görüp yazan olur böylece güncelenmiş olur :34:

Back