• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat çekene bakılırmışşş !!

Victoria secret deme bana hastasıyım :27: ben yılbaşında hala kaçırmaz izlerim yahu sende izlesene derim o saate kadar onumu beklicem der uyur :24:
aman aman maşaallah..heriflere o zaman:52:
bende derim ay burnu ne hoşmuşş oha bacaklara bak diyee..burdan hanımlara sesleniyorum gııı bak deyince bakmıyollar hee ters tepkii
işin şakası bi yana Allah yarimizin gönlündeki afeti eşi olarak sabit kılsın inşaallah aminn bacılar..sevmek hele sevilmekk:21:

Dikkat çekene bakılıyo doğru ama bilinçsiz yapılıyo bu ben bile bakıyorum bayan olduğum halde.
Ama güvenimden zerre ödün vermem.
Kendimi o gün çirkin bile hissetsem dünyanın en güzeliymişim gibi kendimden emin davranırım.
Emin ol karşı tarafa kendini nasıl hissettirirsen karşı taraf onu alıyor ve öyle davranıyor.
Senin elinde yani.
Ancak şu bi'gerçek erkekler bakıma bizden çok çok önem veriyo.

daha bugun trenle bir yere giderken 20 den tut 60 yas siniri erkeklerin bir yere pur dikkat baktiklarini gordum egilip egilip nereye bakiyor arkadis bunlar dedim bakdiklari yere dogru egildim bende baktim totosunu ortecek derecede etek giymis gobek acik sadece gogus kapali her yeri dovmeli kiza bakiyorlarmis :1:kiz cinli yabanci cok ahim sahim bir guzelligide yok ustelik bacaklari azicik carpik kesinlikle kiyafetine bakiyorlardi bence hatta aklimdanda gecti totosunda etek harici birseymi yokmuydu acaba o kadar millet pur dikkat bakiyordu cozemedim gitti:26:

Valla eskiden bana bakıldığında çok hoşuma giderdi. Yolda giderken veya bir cafeden içeri girerken başlar çevriilip bana bakılınca ayy ne hoşuma giderdi ama sonra erkeklerin içlerinden geçeni öğrendikten sonra aman diyorum bakmasınlar beğenmesinler beni. Ayy canım inan onlar biz kızlar gibi düşünmüyorlar. Yani biz temiz duygularla ayy ne güzel kızmış diye bakıyoruz ya işte bu erkek denilen mahlukatlar öyle değil. Hele 40lı yaşlarda evli koca herifler genç kızlara da bakıyorlar o esnada onların yüzüne kusmak istiyorum.

18 yaşındayım...

------

Bende diyorum normal bakıyordur diye..
--
Zaten bakılması pek hoşuma gitmez bi keresindelaf attılar diye küfür etmiştim pişman mıyım hayırr ! :1:
Ama beni kısıtlayıp bakıyor ya uyuz oluyorum

Kıskançlık sevgi ölçütü değildir bence tabiki seven kıskanır ama dozunda... senin kendine güvensizliğin karşındaki insanın sana öyle hissettirmesinden kaynaklanıyor bence. ben çok kıskanç biriyle beraberdim resmen eski ben gitmişti ne makyaj ne küpe sıfırdı. kendimi ezik güvenini yitirmiş hissediyordum ayrıldığımız gün kırmızı ojelerime sarıldım artık o kadar bunalmıştım:26: bence çok taviz verme inan bu senin güvenini geri kazandırır. birde sende benim gibi acı çekmekten korkuyosun ama korkma derdini veren ALLAH dermanınıda veriyo yaşanacak olan yaşanıyo. bide hemen ayrılığı düşünmen kafanın karışık oldugunu hissettirdi bana:26::26:

Kıskançlık sevgi ölçütü değildir bence tabiki seven kıskanır ama dozunda... senin kendine güvensizliğin karşındaki insanın sana öyle hissettirmesinden kaynaklanıyor bence. ben çok kıskanç biriyle beraberdim resmen eski ben gitmişti ne makyaj ne küpe sıfırdı. kendimi ezik güvenini yitirmiş hissediyordum ayrıldığımız gün kırmızı ojelerime sarıldım artık o kadar bunalmıştım:26: bence çok taviz verme inan bu senin güvenini geri kazandırır. birde sende benim gibi acı çekmekten korkuyosun ama korkma derdini veren ALLAH dermanınıda veriyo yaşanacak olan yaşanıyo. bide hemen ayrılığı düşünmen kafanın karışık oldugunu hissettirdi bana:26::26:

Hangi anlamda karışık ?
Benim korkularım çok var aldatılma korkum feci...

Vallah dikkat cekene bende bakarim...Esimde bakar, ama öyle uzun uzun dalipta degil :20:,benim gibi ayni refleks olarak... Normal aslinda, ama tabii ben ona bunu normal karsiladigimi göstermiyorum:27:... Fark ettimmi "ne bakiyorsun" :95: Diyorum, kemküm sey bakmadim sendebaktin falan gibi cevap geliy tabiii:37: "ben bakarim sen bakamazsin" diye hemen cikisirim:41: .... Zaten bakasi olsada yazik benden yiyecegi haslamadan bakmiyor artik :32::16:

Ben kendimi kısıtlatmam hele ki kıyafette. Benim sevgilimin beni tanırken bir tarzım vardı. Açık,dar giyinmeyi sevmem. Devamlı makyajla dolaşmayı da sevmem. Ama kıyafetlerime, ayakkabılarıma, çantama, takılarıma çok dikkat ederim. Kendime daha güvenli yürümemi sağlıyor. Sevgilimin yanına gidiyorsam çok hafif makyaj yaparım, hiç makyaj yok sende der o derece :D arada oje severim, saçlarımı bi hale yola koyarım :) Sevgilimde bakımlı olmamı ama herkesin dikkatini çekmememi sever. Yani herkesi kendine baktırmadan, sevgilinin sana ilgisini artırabilirsin. Seni kısıtladığı için kendine güvenin azalmış. Her şeyden önce sen kendine güven verecek neler yapabilirsin? Hiç kasma kendini sana güven veren şeyi giy. Sen dik durursan başkasına bakayım moduna girmez. Giriyorsa çek sopayı :52::52:

Benim sevgilim bir keresinde yemek yerken karşımızdaki kız grubuna Kafasını kaldırınca mecbur bakmış oluyordu. hışımla çıkıp bir de kara kuru benden çirkin kızlara bakıyorsun, zevksiz misin sen, benim gibi güzel biri senin yanında, senin sevgilin , at gibi kızım, benim gibisine sahipken nasıl onlara baktın diye yemiştim adamı :52::52: Artık kız olduğu tarafa yönelmez :D

18 yaşındayım...

------

Bende diyorum normal bakıyordur diye..
--
Zaten bakılması pek hoşuma gitmez bi keresindelaf attılar diye küfür etmiştim pişman mıyım hayırr ! :1:
Ama beni kısıtlayıp bakıyor ya uyuz oluyorum

amanin catlak b sen 18 yasinmasin yavru bende diyorum nerde genc kiz buhrami bu kiz aciyor konu kendi kendime dedim hatta evli barkli kadinlar ugrasmas boyle seylerle megersem daha teenage ya bu :52:kiz bos ver onu bunu seni begenmeyenler catlasin patlasin en guzel yillarin :nazar:gez dolas gun senin gunun boyle bos streslerle beynini yorma tatlim zaten evlenince katmer katmer yorulcak beynin:19:

Bilmemki benim sevgilim hic boyle degil...Aksine millat bakinca hosuna gidiyo benim o benim ;)) diyor surekli;)))

Gecenlerde de isyerime gel nolur diyordu;))) beni gostermeyi cok sever herkese iltifat duyunca benim hakkimda cok hosuna gidiyor;)

Ama zaen sadece bakmakla kaliyorlar erkek arkadasim cok atletik bakan korkuyo yanina yaklasmiyolar kolaylikla.... fakat kendisi de guzel gecenlerde yemege gittik iki kiz bu yurutunce boyunlari kopacakmis gibi kafalarini cevirip baktilar bu da yakaladi baktiklarini ... cok gulduk bozuldm biraz ama neys3 kizlarin donup baktigi bi sevgilim var. Sevgilim Aslan burcu Aslanlar gosterisi seviyor sonuk gorunuslu insanlari sevmiyolar. Sonucta herkesin sahibi belli bakmaktan birsey olmaz yanina gelip rahatsiz etmedikten sonra terbiye sinirlari icinde herkes bakabilir bence;))

Vallah dikkat cekene bende bakarim...Esimde bakar, ama öyle uzun uzun dalipta degil :20:,benim gibi ayni refleks olarak... Normal aslinda, ama tabii ben ona bunu normal karsiladigimi göstermiyorum:27:... Fark ettimmi "ne bakiyorsun" :95: Diyorum, kemküm sey bakmadim sendebaktin falan gibi cevap geliy tabiii:37: "ben bakarim sen bakamazsin" diye hemen cikisirim:41: .... Zaten bakasi olsada yazik benden yiyecegi haslamadan bakmiyor artik :32::16:

Ben bakarım sen bakamızsın ahahah bende derim bunu hem kızı gösteririm hemde ne bakıyosun be derim:1:
Ben önüme bakıp yürüyen bi tipim önüm hariç sağımda solumda olan olayı bile farketmediğim çok oldu buda benim yapımdan kaynaklanıyor onunda hoşuna gidiyo dış çevreyle alakasız olmam ilgilenmiyorum ya bi tarafları kalkıyor:1:

Ben kendimi kısıtlatmam hele ki kıyafette. Benim sevgilimin beni tanırken bir tarzım vardı. Açık,dar giyinmeyi sevmem. Devamlı makyajla dolaşmayı da sevmem. Ama kıyafetlerime, ayakkabılarıma, çantama, takılarıma çok dikkat ederim. Kendime daha güvenli yürümemi sağlıyor. Sevgilimin yanına gidiyorsam çok hafif makyaj yaparım, hiç makyaj yok sende der o derece :D arada oje severim, saçlarımı bi hale yola koyarım :) Sevgilimde bakımlı olmamı ama herkesin dikkatini çekmememi sever. Yani herkesi kendine baktırmadan, sevgilinin sana ilgisini artırabilirsin. Seni kısıtladığı için kendine güvenin azalmış. Her şeyden önce sen kendine güven verecek neler yapabilirsin? Hiç kasma kendini sana güven veren şeyi giy. Sen dik durursan başkasına bakayım moduna girmez. Giriyorsa çek sopayı :52::52:

Benim sevgilim bir keresinde yemek yerken karşımızdaki kız grubuna Kafasını kaldırınca mecbur bakmış oluyordu. hışımla çıkıp bir de kara kuru benden çirkin kızlara bakıyorsun, zevksiz misin sen, benim gibi güzel biri senin yanında, senin sevgilin , at gibi kızım, benim gibisine sahipken nasıl onlara baktın diye yemiştim adamı :52::52: Artık kız olduğu tarafa yönelmez :D

Tokat attığımı bilirim ama o anda bakmıyormuş yazık oldu ama çaktırmadım "bakarsan diye şimdiden döveyim dedim fena mı ettim" dedim :D
Güzel sözler not aldım :1:

amanin catlak b sen 18 yasinmasin yavru bende diyorum nerde genc kiz buhrami bu kiz aciyor konu kendi kendime dedim hatta evli barkli kadinlar ugrasmas boyle seylerle megersem daha teenage ya bu :52:kiz bos ver onu bunu seni begenmeyenler catlasin patlasin en guzel yillarin :nazar:gez dolas gun senin gunun boyle bos streslerle beynini yorma tatlim zaten evlenince katmer katmer yorulcak beynin:19:

Teenage hihi :52:
Çatlasında patlasın ardımdan çok ağlar ayrılırsak onuda biliyorum ama bu sorunlarıda aklımdan çıkartamıyorum napıcam ben be :ssz:
Evliliğe kadar bi ton yıl var ya :34:

Bilmemki benim sevgilim hic boyle degil...Aksine millat bakinca hosuna gidiyo benim o benim ;)) diyor surekli;)))

Gecenlerde de isyerime gel nolur diyordu;))) beni gostermeyi cok sever herkese iltifat duyunca benim hakkimda cok hosuna gidiyor;)

Ama zaen sadece bakmakla kaliyorlar erkek arkadasim cok atletik bakan korkuyo yanina yaklasmiyolar kolaylikla.... fakat kendisi de guzel gecenlerde yemege gittik iki kiz bu yurutunce boyunlari kopacakmis gibi kafalarini cevirip baktilar bu da yakaladi baktiklarini ... cok gulduk bozuldm biraz ama neys3 kizlarin donup baktigi bi sevgilim var. Sevgilim Aslan burcu Aslanlar gosterisi seviyor sonuk gorunuslu insanlari sevmiyolar. Sonucta herkesin sahibi belli bakmaktan birsey olmaz yanina gelip rahatsiz etmedikten sonra terbiye sinirlari icinde herkes bakabilir bence;))

Benimkide gösterişten nefret eder neyse odur

şahsen çok büyütmüşsünüz...gereksiz bence

Dimi dimi :ssz:

Hangi anlamda karışık ?
Benim korkularım çok var aldatılma korkum feci...

Hemen ayrılığı düşünmen yani kafanın karışık olduğunu hissettirdi. güven yok sanırım sende. aldatılmaktan herkes korkar. ama fazla düşünmemek lazım çağırıyosun resmenn:ssz:

Hemen ayrılığı düşünmen yani kafanın karışık olduğunu hissettirdi. güven yok sanırım sende. aldatılmaktan herkes korkar. ama fazla düşünmemek lazım çağırıyosun resmenn:ssz:

Güven var ama korkuda var.

bilmemki benim sevgilim hic boyle degil...aksine millat bakinca hosuna gidiyo benim o benim ;)) diyor surekli;)))

gecenlerde de isyerime gel nolur diyordu;))) beni gostermeyi cok sever herkese iltifat duyunca benim hakkimda cok hosuna gidiyor;)

ama zaen sadece bakmakla kaliyorlar erkek arkadasim cok atletik bakan korkuyo yanina yaklasmiyolar kolaylikla.... Fakat kendisi de guzel gecenlerde yemege gittik iki kiz bu yurutunce boyunlari kopacakmis gibi kafalarini cevirip baktilar bu da yakaladi baktiklarini ... Cok gulduk bozuldm biraz ama neys3 kizlarin donup baktigi bi sevgilim var. Sevgilim aslan burcu aslanlar gosterisi seviyor sonuk gorunuslu insanlari sevmiyolar. Sonucta herkesin sahibi belli bakmaktan birsey olmaz yanina gelip rahatsiz etmedikten sonra terbiye sinirlari icinde herkes bakabilir bence;))

evet çok haklısın aslanlar yanındakiyle hava atmayı sever.erkek aslanlar hele bakımlı güzel bayanları tercih ederler ve zeki bayanları tabii. Ama bence olması gereken o sonuçta o benim diyorsun onlar sadece bakmakla yetinir. Ve yanındakinin güzel olması ve bakmaları tabiikide herkesin hoşuna gider. Benim erkek arkadaşımda aslandı fizik olarak her giydiğini kendine iy yakıştırıyordu her magazada bayanlarla bol bol sohpet edince ben kaşları çatıp onları izliyordum biraz sinir işşş

evet çok haklısın aslanlar yanındakiyle hava atmayı sever.erkek aslanlar hele bakımlı güzel bayanları tercih ederler ve zeki bayanları tabii. Ama bence olması gereken o sonuçta o benim diyorsun onlar sadece bakmakla yetinir. Ve yanındakinin güzel olması ve bakmaları tabiikide herkesin hoşuna gider. Benim erkek arkadaşımda aslandı fizik olarak her giydiğini kendine iy yakıştırıyordu her magazada bayanlarla bol bol sohpet edince ben kaşları çatıp onları izliyordum biraz sinir işşş

ASLAN burclari hep boyle 3 tane aslan kiz arkadasim var hepside carpici cekici kizlar ama bazen bir donem oluyor sevgilimde dahil kiz arkadaslarimda hsi trip atiyor. YILBASINDA olmustu sevgilim cikmayacagim dedi ev arkadasimda aslan aynisini sevgilisine o demisti yanliz kalmk istiyorum demisti bana ilginc gelmisti. ASLANLAR cok seviyor gosterisi direk diklenip kizmazlar ama soyle bir davranislari var;) gozumun onunde oyna cocugum dibimden ayrilma;))) benimki de oyle suslen puslen ama dibinden ayrilma gozunun onundeysen tamamdir.Yoksamekanda fln tuvaletin kapisina kadar goturuyor;

AMAN sesini cikartma kiskanclik sevmiyolar ama bolbol igneli igneli ben sana guveniyorum sen napcagini bilirsin de... ben oyle diyorum)

Son düzenleme:
aslan burclari hep boyle 3 tane aslan kiz arkadasim var hepside carpici cekici kizlar ama bazen bir donem oluyor sevgilimde dahil kiz arkadaslarimda hsi trip atiyor. Yılbasında olmustu sevgilim cikmayacagim dedi ev arkadasimda aslan aynisini sevgilisine o demisti yanliz kalmk istiyorum demisti bana ilginc gelmisti. Aslanlar cok seviyor gosterisi direk diklenip kizmazlar ama soyle bir davranislari var;) gozumun onunde oyna cocugum dibimden ayrilma;))) benimki de oyle suslen puslen ama dibinden ayrilma gozunun onundeysen tamamdir.yoksamekanda fln tuvaletin kapisina kadar goturuyor;)

eee demekki çok kıymetlisin.aslanlar bağlandımı vazgeçmez.yani ayrılsanızda dönüp dolaşır gelir biz defalarca ayrıldık bakalım bu sefer ne zaman gelicek. Benim gibi inatçı koçla işi zor ya.EVET HAKLISIN O TRİPLERİ ÇOK ANLAMSIZ BİZ İKİ GÜN ÖNCE İYİYDİK BAKTIM AYRILMIŞIM KENDİ KENDİNE TAFRALAR SENARYO YAZMA HUYLARIDA VAR.

Son düzenleme:
eee demekki çok kıymetlisin.aslanlar bağlandımı vazgeçmez.yani ayrılsanızda dönüp dolaşır gelir biz defalarca ayrıldık bakalım bu sefer ne zaman gelicek. Benim gibi inatçı koçla işi zor ya.EVET HAKLISIN O TRİPLERİ ÇOK ANLAMSIZ BİZ İKİ GÜN ÖNCE İYİYDİK BAKTIM AYRILMIŞIM KENDİ KENDİNE TAFRALAR SENARYO YAZMA HUYLARIDA VAR.

BIZ BU YIL 3 KEZ ayrildk nerden bildin Nisandan beri gormuyodm ama tesaduf hic gitmedigim bara gittim orda baskasiyla buluscakmis beni arkadaslarimla gordu biraz konustu yazik kizi yolladi ben onu unutamadim demis.Kiz bi kac gun mesaj atti. Biz oturduk sonra o gunden sonra gene beraberiz. Cok sasirdim dogrusu.

Back