Ben kendimi kısıtlatmam hele ki kıyafette. Benim sevgilimin beni tanırken bir tarzım vardı. Açık,dar giyinmeyi sevmem. Devamlı makyajla dolaşmayı da sevmem. Ama kıyafetlerime, ayakkabılarıma, çantama, takılarıma çok dikkat ederim. Kendime daha güvenli yürümemi sağlıyor. Sevgilimin yanına gidiyorsam çok hafif makyaj yaparım, hiç makyaj yok sende der o derece
arada oje severim, saçlarımı bi hale yola koyarım :) Sevgilimde bakımlı olmamı ama herkesin dikkatini çekmememi sever. Yani herkesi kendine baktırmadan, sevgilinin sana ilgisini artırabilirsin. Seni kısıtladığı için kendine güvenin azalmış. Her şeyden önce sen kendine güven verecek neler yapabilirsin? Hiç kasma kendini sana güven veren şeyi giy. Sen dik durursan başkasına bakayım moduna girmez. Giriyorsa çek sopayı
Benim sevgilim bir keresinde yemek yerken karşımızdaki kız grubuna Kafasını kaldırınca mecbur bakmış oluyordu. hışımla çıkıp bir de kara kuru benden çirkin kızlara bakıyorsun, zevksiz misin sen, benim gibi güzel biri senin yanında, senin sevgilin , at gibi kızım, benim gibisine sahipken nasıl onlara baktın diye yemiştim adamı
Artık kız olduğu tarafa yönelmez