• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dalga gecmeyin lütfen

Olmaz bir şey korkma ama tedbirli olmakta fayda var bir daha böyle bir şey yaşarsan eğer korun tabi insan istemediği bir şey bazen hep başına geliyor . Bir an önce de doktora git adetin düzeni ve kistlerin için ilerde çocuk sahibi olmak istersen biraz zorlu süreç olacak senin için . Başarılar diliyorum kendine iyi bak buralardan çok medet umma kendi sağlığın için lütfen doktora git herkes yorum yapmak için gelmiş buraya ama bilmiyorlar ne kadar korktuğunu …
çok teşekkür ederim 💜 kalbiniz gibi naif insanlarla karşılaşın inşallah hakkınız helal edin vaktinizden çok çaldım sizde kendinize iyi bakın

çok teşekkür ederim 💜 kalbiniz gibi naif insanlarla karşılaşın inşallah hakkınız helal edin vaktinizden çok çaldım sizde kendinize iyi bakın
Ne demek canım vaktimden çaldığın yok . Ama kendini düşünüyorsan doktora git yaşın küçük en azından önlem alırsın kist küçümsenecek bir şey değil ve pcos da öyle . Kendine iyi bak sağlıcakla kal .

Ya allah aslina once dogum kontrol nedir , nasil hamile kalinir kalinmaz onu ogrenin de oyle sevisin. Onu da biz mi ogretiricez. Akil vermis Allah kullan diye. Zahmet olacak ama . Cok sinirim bozuluyor cidden. Boyle bir teknoloji caginda bu cahillik .

Ya allah aslina once dogum kontrol nedir , nasil hamile kalinir kalinmaz onu ogrenin de oyle sevisin. Onu da biz mi ogretiricez. Akil vermis Allah kullan diye. Zahmet olacak ama . Cok sinirim bozuluyor cidden. Boyle bir teknoloji caginda bu cahillik .
internette cok fazla bilgi kirliliği var ve doğru cevabı bulamadım sizlere sormak istedim

internette cok fazla bilgi kirliliği var ve doğru cevabı bulamadım sizlere sormak istedim
Kac yasindasin bilmiyorum ama arastirmadan dahi korunmadan hamile kalma riskinin oldugunu bilmen gerekir. Cok sert yazmis olabilirim ama uzuluyorum gercekten boyle kendinizi heba etmenize. Anlik heves igruna hayatini mahvetmemelisin. Biseyi yapiyosan bunu onunu sonunu dusunmek lazim. Erkek dusunmez umru olmaz banane der maalesef kadin olarak bu u senin dusunmem gerekiyor. O zaman bssinda sor sonunda degil. Nasil korunabilirim , nasil hamile kalmadan sevisebilirim , iliski yasayabilirim gibi .

Kac yasindasin bilmiyorum ama arastirmadan dahi korunmadan hamile kalma riskinin oldugunu bilmen gerekir. Cok sert yazmis olabilirim ama uzuluyorum gercekten boyle kendinizi heba etmenize. Anlik heves igruna hayatini mahvetmemelisin. Biseyi yapiyosan bunu onunu sonunu dusunmek lazim. Erkek dusunmez umru olmaz banane der maalesef kadin olarak bu u senin dusunmem gerekiyor. O zaman bssinda sor sonunda degil. Nasil korunabilirim , nasil hamile kalmadan sevisebilirim , iliski yasayabilirim gibi .
direkt ilişki yaşamıyorum hiçbir zaman cesaretim yok ama şuan sürtünme ve mast ile hamile kalınabileceği korkusu düşüncemden atamıyorum. peki bahsettigim sekilde risk var mıdır

direkt ilişki yaşamıyorum hiçbir zaman cesaretim yok ama şuan sürtünme ve mast ile hamile kalınabileceği korkusu düşüncemden atamıyorum. peki bahsettigim sekilde risk var mıdır
Bence sen surtunmeyle de ilişki yaşama. Her sürtünmeden sonra böyle telaslanacak misin ?

yok artık. kesin hamilesiniz birde soruyor musunuz

ya yapmayın Allah aşkına .
Hiç olur mu öyle şey ironi yaptım. Tabiiki o şekilde hamile kalamazsınız.
Cinsellikle ilgili hiç bir bilginiz yok ve kaldıramayacağınız bir ilişki yaşıyorsunuz. bunu kendinize bir daha yapmayın bence.

ya yapmayın Allah aşkına .
Hiç olur mu öyle şey ironi yaptım. Tabiiki o şekilde hamile kalamazsınız.
Cinsellikle ilgili hiç bir bilginiz yok ve kaldıramayacağınız bir ilişki yaşıyorsunuz. bunu kendinize bir daha yapmayın bence.
1 yıldan fazladır yapıyor. Ve verdiği cevaplardan anladığım kadarıyla yapmaya d devam edecek. Çok fazla bilgi kirliliği varmış, cinsellik üzerine birşeyler öğrenmek yerine böyle sürtünmeli ilişkilerini ulu orta anlatıp burdaki kadınlara hamilemiyim diye soracak gibi duruyor.

1 yıldan fazladır yapıyor. Ve verdiği cevaplardan anladığım kadarıyla yapmaya d devam edecek. Çok fazla bilgi kirliliği varmış, cinsellik üzerine birşeyler öğrenmek yerine böyle sürtünmeli ilişkilerini ulu orta anlatıp burdaki kadınlara hamilemiyim diye soracak gibi duruyor.
anlattığı şeyler vs başta dalga geçiyor sandım ama baya bu durumun ihtimalini düşünüyor.
Bu kadar bilgisiz bir cinsellik yaşaması aşırı garip. Hiç mi okumuyor, izlemiyor anlamadım ama kesinlikle sorumluluğunu alamayacağı şeyler yaşamaması gerekiyor o kesin.

Eğer olursa bana süper sperm sevgilini getir. Sperm bankasina donör olsun.
Kuzum yikanmış elden nasil rahime gidip seni döllesin? Allahini seversen yapmayin böyle.
TRde doğum kontrol hapi yazan bir doktor yokmu?
İyi de sorun doktora gitmemeleri. Çünkü gitsek ailemin haberi olur diye düşünüyorlar. Böyle saçma bir döngü!

İnşallah hamile kalırsın da sen de kurtulursun biz de! Sürekli bu şekilde seviş sonra ay hamile miyim? Biz ordan laboratuvar gibi mi görünüyoruz? Azıcık bilgilenin cahil cühela!

çok tuhaf cevaplar veriyorsunuz doğruyu söylemek varken neden kızıyorsunuz hemde daha yapmayacağım

hayır bosalmadı vajina içine dışarı bosaldı sonra silmiş , regl olmadım malesef doktor kücük kistler olduğunu söylemişti ve pcos var demişti hep düzensiz adet oluyordum sadece gecen ay tam oldum o kadar
Pcos varsa adet gecikmen.normal panik yapma hamile değilsin ama pcos için kadın doğuma git bence

ekstra detay vermemin sebebi insanların o durum altında risk var mı yok mu ona göre cevap vermeleriydi ama sağolun haklısınız korku ve cahilliğime verin gerçekten korkuyorum bastıramıyorum ve araştırıyorum da inanın ki sadece tonlarca bilgi kirliliğine maruz kaldım defalarca kez
Korkuyosan bidaha yapma canım bı gün gerçek olur bebeğe yazik

Back