• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dalga gecmeyin lütfen

Kan testi verebilirsiniz o halde. Ayrıca bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanından korunma yöntemleri hakkında bilgi de alın. Heeer şeyi geçtim, sanmıyorum bu şekilde hamile kalacağınızı. Yani gerçekten şerefinizle seks yapsanız daha mantıklı. Sürtünmekten tahriş olacaksınız en sonunda. 😩

Kan testi verebilirsiniz o halde. Ayrıca bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanından korunma yöntemleri hakkında bilgi de alın. Heeer şeyi geçtim, sanmıyorum bu şekilde hamile kalacağınızı. Yani gerçekten şerefinizle seks yapsanız daha mantıklı. Sürtünmekten tahriş olacaksınız en sonunda. 😩
abla kan testi veremiyorum ama cokta korkuyorum risk kesin yoktur demi bilen ablalarım olarak sizelere sormak istedim zaten vajinama bosalmadı sadece zevk suyundan korktum bir de bosaldiktan sonra(dışarıya) elinde sperm kaldıysa vajinama aktı diye korktum ama dün sordum ellerimi yıkadım dedim şimdi risk var mıdır 🥹

Olmaz. Stresten adetin gecikiyor. Lütfen ilişkiye girme. Çocuğun olması için spremin vajinadan yumurtaya ulaşması lazım. Yumurtayı bulduktan sonra da döllenmesi. Öyle ic çamaşır uzerinden surtunmeyle hamile kalan literatüre girer.
abla elde sperm varsa vajinaya temasıyla (mast gibi) o sekilde geçer mi hamile bırakır mı

İçine boşalmadıysa sıkıntı olmaz 😅 prezervatif kullan
hayır bosalmadı vajina içine dışarı bosaldı sonra silmiş , regl olmadım malesef doktor kücük kistler olduğunu söylemişti ve pcos var demişti hep düzensiz adet oluyordum sadece gecen ay tam oldum o kadar

hayır bosalmadı vajina içine dışarı bosaldı sonra silmiş , regl olmadım malesef doktor kücük kistler olduğunu söylemişti ve pcos var demişti hep düzensiz adet oluyordum sadece gecen ay tam oldum o kadar
Olmaz korkmayın içine gitmediyse birde düzensizmiş adetiniz yumurtlama ve çatlama gününüzde olduysa içinize boşaldıysa bir ihtimal derdim ama germeyin kendinizi boş yere . 👍

Olmaz korkmayın içine gitmediyse birde düzensizmiş adetiniz yumurtlama ve çatlama gününüzde olduysa içinize boşaldıysa bir ihtimal derdim ama germeyin kendinizi boş yere . 👍
gebelik testi yapsam çıkar mı bu arada sağolun❤️

Ay bi de ayar vermiş saçmalamayın diye 1 buçuk yıldır cinsel hayatını anlatıp anlatıp hamile miyim diye soran tip...
siz neden bu kadar gerginsiniz anlayamadım açıkcası okb car bastıramıyorum ve bu yüzden soruyorum insanlar güzel yanıtlar vermişler siz neden gerginsiniz

gebelik testi yapsam çıkar mı bu arada sağolun❤️
Belirtin vs var mı ya da herhangi farklı durum vücudunda eğer varsa erken gebelik testi yapın gebe kalmak istemiyorsanız da ilişkiye girerken korunun prezervatif kullanın . Bu arada sevgiliniz mi

Belirtin vs var mı ya da herhangi farklı durum vücudunda eğer varsa erken gebelik testi yapın gebe kalmak istemiyorsanız da ilişkiye girerken korunun prezervatif kullanın . Bu arada sevgiliniz mi
hiçbir belirtim yok sadece adet olmuyorum evet sevgilim

Bu konuyu da kafanızda çok büyütmeyin . Yaşınız kaç acaba
20 yasındayım ister istemez büyüyor aslında biliyorum olmaz ama insan bi cümle duymak istiyor ve aşırı derecede sacma düsüncelerdeyim ya içeri kaçtıysa vs gibi :((((

siz neden bu kadar gerginsiniz anlayamadım açıkcası okb car bastıramıyorum ve bu yüzden soruyorum insanlar güzel yanıtlar vermişler siz neden gerginsiniz
Bak kızım, okb varsa ve bu dertle yaşamak zorundaysan ona göre yaşamayı öğrenmelisin. Bunun çözümü cinsel hayatını didik didik buraya yazarak hamile miyim diye sormak mı sence? Sen hiç mi rahatsızlık duymuyorsun bu kadar detay vererek anlatırken? Millet hamile kalmazsın dedikçe seviimenle alakalı ekstra detay veriyorsun. Gerçekten hiç mi rahatsızlık duymuyorsun? Okb n var diye 1 buçuk yıldır yapmışsın bunu...
Artık korunma yöntemlerini kendi kendine öğren, tonla kaynak var. Kendine bi korunma yöntemi seç ve ona göre ne istiyosan yaşa. Ne zamana kadar sevişmeni anlatmayı düşünüyorsun? Kendini rezil etme. Herkesin psikolojik ya da fiziksel hastalıkları oluyor ama herkes bi çözüm bulup hastalığıyla topluma uyumlu yaşamaya çalışıyor. Sen de artık bir çözüm bul kendine. Sevişmeye ara verip “hamilelik nasıl gerçekleşir, nasıl korunulur, adet döngüsü nedir, rahim nasıl bir organdır, sperm nedir nasıl davranır vs.” konular üzerine araştırma yap.

20 yasındayım ister istemez büyüyor aslında biliyorum olmaz ama insan bi cümle duymak istiyor ve aşırı derecede sacma düsüncelerdeyim ya içeri kaçtıysa vs gibi :KK43:(((
Olmaz bir şey korkma ama tedbirli olmakta fayda var bir daha böyle bir şey yaşarsan eğer korun tabi insan istemediği bir şey bazen hep başına geliyor . Bir an önce de doktora git adetin düzeni ve kistlerin için ilerde çocuk sahibi olmak istersen biraz zorlu süreç olacak senin için . Başarılar diliyorum kendine iyi bak buralardan çok medet umma kendi sağlığın için lütfen doktora git herkes yorum yapmak için gelmiş buraya ama bilmiyorlar ne kadar korktuğunu …

Bak kızım, okb varsa ve bu dertle yaşamak zorundaysan ona göre yaşamayı öğrenmelisin. Bunun çözümü cinsel hayatını didik didik buraya yazarak hamile miyim diye sormak mı sence? Sen hiç mi rahatsızlık duymuyorsun bu kadar detay vererek anlatırken? Millet hamile kalmazsın dedikçe seviimenle alakalı ekstra detay veriyorsun. Gerçekten hiç mi rahatsızlık duymuyorsun? Okb n var diye 1 buçuk yıldır yapmışsın bunu...
Artık korunma yöntemlerini kendi kendine öğren, tonla kaynak var. Kendine bi korunma yöntemi seç ve ona göre ne istiyosan yaşa. Ne zamana kadar sevişmeni anlatmayı düşünüyorsun? Kendini rezil etme. Herkesin psikolojik ya da fiziksel hastalıkları oluyor ama herkes bi çözüm bulup hastalığıyla topluma uyumlu yaşamaya çalışıyor. Sen de artık bir çözüm bul kendine. Sevişmeye ara verip “hamilelik nasıl gerçekleşir, nasıl korunulur, adet döngüsü nedir, rahim nasıl bir organdır, sperm nedir nasıl davranır vs.” konular üzerine araştırma yap.
ekstra detay vermemin sebebi insanların o durum altında risk var mı yok mu ona göre cevap vermeleriydi ama sağolun haklısınız korku ve cahilliğime verin gerçekten korkuyorum bastıramıyorum ve araştırıyorum da inanın ki sadece tonlarca bilgi kirliliğine maruz kaldım defalarca kez

Back