- Emoji Skoru
- 112.995
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi selinnazto
-
Dalga geçmeyin demişsin ama gelin benimle dalga geçin der gibi konu açmışsınya ben daha önce de konu açtım ama herkes dalga geçiyor sizden ricam lütfen bu korku dolu kardeşinize doğru cevap vermek lütfen. daha önce böyle detaylı anlatamadım korktum ama adetim gecikiyor ve bem napcam bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz. iç çamaşırıyla sürtündüm daha sonra da boşaldı sildi ve orasına dokundu sonra vajinama dokundu ama elinde ıslaklık var mıydı onuda bilmiyorum eğer ıslaklık varsa hamilelik olur mu (elini yıkamıştı sabunsuz)
elindeki sıvıdan dolayı korktumİç çamaşırıyla sürtüneceğinize şerefinizle seks yapın yav. Çok saçma.
Okelindeki sıvıdan dolayı korktum
Evet küloduna bulaştıysa emilip içeri kaçabilirgerçekten mi
hayır bulasmadı bosalması küloda değmediEvet küloduna bulaştıysa emilip içeri kaçabilir
Canım bu şekilde hamile kalman zor için rahat etsin ıstıyosan ver bi kan kesin sonuçtur bu. Madem ikinizde korunmak istemiyorsunuz sevgilin boşalırken hızlı bi şekilde vajinadan uzaklaşsın yani hemen karnının üstüne boşalabilir şunu unutma sadece sperm değil zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali var küçük bi ihtimal ama olabilir o yüzden en garanti preservatifhayır bulasmadı bosalması küloda değmedi
Eli değdiyse de olurhayır bulasmadı bosalması küloda değmedi
abla kan testi veremiyorum boşalırken zaten vajinama bosalmıyor temas dahi etmiyor ama iç çamaşırlarımız varken oldu boşalma yoktu zevk suyu aktıysa çamaşır varken akmıştır. peki şuan hiç risk yoktur demi abla eliyle kendi şeyine dokundu sonra bana dokundu hamilelik olur mu bi tane kız olur risk var yazmıs cok korktum sizler biliyorsunuz ben bi türlü ikna edemiyorum kendimi korkuyorum adetim gecikiyorCanım bu şekilde hamile kalman zor için rahat etsin ıstıyosan ver bi kan kesin sonuçtur bu. Madem ikinizde korunmak istemiyorsunuz sevgilin boşalırken hızlı bi şekilde vajinadan uzaklaşsın yani hemen karnının üstüne boşalabilir şunu unutma sadece sperm değil zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali var küçük bi ihtimal ama olabilir o yüzden en garanti preservatif
Olmaz olmaz rahat ol. Stresten geciktiriyosun adetini kafandan at bunları olursun adetabla kan testi veremiyorum boşalırken zaten vajinama bosalmıyor temas dahi etmiyor ama iç çamaşırlarımız varken oldu boşalma yoktu zevk suyu aktıysa çamaşır varken akmıştır. peki şuan hiç risk yoktur demi abla eliyle kendi şeyine dokundu sonra bana dokundu hamilelik olur mu bi tane kız olur risk var yazmıs cok korktum sizler biliyorsunuz ben bi türlü ikna edemiyorum kendimi korkuyorum adetim gecikiyor
Iste bunu yapmycaktielini yıkamıştı sabunsuz
Nasıl yani kıyafetin üstünden mi sürtündüabla kullanamıyorum kilo aldırıyor ve zateb kıyafet falan var diye şey yapamıyorum ama sağolun dikkatli olacağım
Geç döllenmedir testte hemen çıkmazabla regl olmadım korkuyorum gebelik testi yaptım negatif cikti bana lütfen kızma diğer yanıt olabilir yazmış
O sıvı dışarda etkisini kaybediyor havayla temas ettiği içinelindeki sıvıdan dolayı korktum
Bence 3 aylık hamilesinya ben daha önce de konu açtım ama herkes dalga geçiyor sizden ricam lütfen bu korku dolu kardeşinize doğru cevap vermek lütfen. daha önce böyle detaylı anlatamadım korktum ama adetim gecikiyor ve bem napcam bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz. iç çamaşırıyla sürtündüm daha sonra da boşaldı sildi ve orasına dokundu sonra vajinama dokundu ama elinde ıslaklık var mıydı onuda bilmiyorum eğer ıslaklık varsa hamilelik olur mu (elini yıkamıştı sabunsuz)
Olmaz. Stresten adetin gecikiyor. Lütfen ilişkiye girme. Çocuğun olması için spremin vajinadan yumurtaya ulaşması lazım. Yumurtayı bulduktan sonra da döllenmesi. Öyle ic çamaşır uzerinden surtunmeyle hamile kalan literatüre girer.ya ben daha önce de konu açtım ama herkes dalga geçiyor sizden ricam lütfen bu korku dolu kardeşinize doğru cevap vermek lütfen. daha önce böyle detaylı anlatamadım korktum ama adetim gecikiyor ve bem napcam bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz. iç çamaşırıyla sürtündüm daha sonra da boşaldı sildi ve orasına dokundu sonra vajinama dokundu ama elinde ıslaklık var mıydı onuda bilmiyorum eğer ıslaklık varsa hamilelik olur mu (elini yıkamıştı sabunsuz)
peki abla elinde ki sperm varsa eğer olur mu bu arada çok teşekkür ederimOlmaz. Stresten adetin gecikiyor. Lütfen ilişkiye girme. Çocuğun olması için spremin vajinadan yumurtaya ulaşması lazım. Yumurtayı bulduktan sonra da döllenmesi. Öyle ic çamaşır uzerinden surtunmeyle hamile kalan literatüre girer.
saçmalamayın yaEller sabunla yıkanmalıydı çok ciddiyim
neden dalga geciyosunuzBence 3 aylık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?