dalga gecmeyin lütfen

Dalga geçmeyin demişsin ama gelin benimle dalga geçin der gibi konu açmışsın

hayır bulasmadı bosalması küloda değmedi
Canım bu şekilde hamile kalman zor için rahat etsin ıstıyosan ver bi kan kesin sonuçtur bu. Madem ikinizde korunmak istemiyorsunuz sevgilin boşalırken hızlı bi şekilde vajinadan uzaklaşsın yani hemen karnının üstüne boşalabilir şunu unutma sadece sperm değil zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali var küçük bi ihtimal ama olabilir o yüzden en garanti preservatif

abla kan testi veremiyorum boşalırken zaten vajinama bosalmıyor temas dahi etmiyor ama iç çamaşırlarımız varken oldu boşalma yoktu zevk suyu aktıysa çamaşır varken akmıştır. peki şuan hiç risk yoktur demi abla eliyle kendi şeyine dokundu sonra bana dokundu hamilelik olur mu bi tane kız olur risk var yazmıs cok korktum sizler biliyorsunuz ben bi türlü ikna edemiyorum kendimi korkuyorum adetim gecikiyor

Olmaz olmaz rahat ol. Stresten geciktiriyosun adetini kafandan at bunları olursun adet

Bence 3 aylık hamilesin

Olmaz. Stresten adetin gecikiyor. Lütfen ilişkiye girme. Çocuğun olması için spremin vajinadan yumurtaya ulaşması lazım. Yumurtayı bulduktan sonra da döllenmesi. Öyle ic çamaşır uzerinden surtunmeyle hamile kalan literatüre girer.

peki abla elinde ki sperm varsa eğer olur mu bu arada çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…