dalga gecmeyin lütfen

selinnazto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
26
ya ben daha önce de konu açtım ama herkes dalga geçiyor sizden ricam lütfen bu korku dolu kardeşinize doğru cevap vermek lütfen. daha önce böyle detaylı anlatamadım korktum ama adetim gecikiyor ve bem napcam bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz. iç çamaşırıyla sürtündüm daha sonra da boşaldı sildi ve orasına dokundu sonra vajinama dokundu ama elinde ıslaklık var mıydı onuda bilmiyorum eğer ıslaklık varsa hamilelik olur mu (elini yıkamıştı sabunsuz)

Olmaz

Olabilir

Kızım yine mi sen?
sana demedim mi az aç araştır oku diye
adam akıllı yapın şu işi bir ömür bu soruyu mu soracaksın

Kızım yine mi sen?
sana demedim mi az aç araştır oku diye
adam akıllı yapın şu işi bir ömür bu soruyu mu soracaksın
abla regl olmadım korkuyorum gebelik testi yaptım negatif cikti bana lütfen kızma diğer yanıt olabilir yazmış

Daha önceki yazılarına baktım da niye böyle saçma şeyler yapıyorsunuz. Bu kadar korkuyorsan ya yapmayın yada prezervatif kullansın sevgilin. Hamile kalsan olan sana olacak adamın umrunda mı
haklısınız artik dikkatli olacağım ama şuan risk var mıdır elinden sperm geçmesi falan olur mu

İlk vukuatı değil mi habire sürtünüp konu mu açıyo

haftada bir açıyor galiba

Yorum yazmayacaktım ama kendimi tutamadım.
Yaşının küçük olduğunu var sayıyorum, internet denen şey sadece sosyal medyadan ibaret değil. Biri ile cinsel ilişki yaşayacak kadar büyümüş isen bence neden ve nasıl korunman gerektiğini de araştırabiliyor olmalısın. Bu kadar korkuyorsan gidip kan testi yaptır, sen de rahat et bizler de. Eleştirmiyorum yanlış anlama, lütfen biraz aklını başına al diye söylüyorum ablan olarak.
İnsanlar senelerce uğraşıp hamile kalıyor, senin tahmin ettiğin gibi elinden sperm bulaşması ile hamile kalmışsan da o mucize bebeği doğur biz yardımcı ve destek oluruz.

haklısınız artik dikkatli olacağım ama şuan risk var mıdır elinden sperm geçmesi falan olur mu

Eğer olursa bana süper sperm sevgilini getir. Sperm bankasina donör olsun.
Kuzum yikanmış elden nasil rahime gidip seni döllesin? Allahini seversen yapmayin böyle.
TRde doğum kontrol hapi yazan bir doktor yokmu?

Sürtüne sürtüne ateş alacaklar yakinda.

Kuzum yikanmış elden nasil rahime gidip seni döllesin? Allahini seversen yapmayin böyle.

Yahu olmaz mı bu kardeşlerimiz heyecan yaşamayı seviyor

evet bu konuda gerçekten bilgim yok ve aşırı derecede okb var neler düşünüyorum tahmin edemezsin güzel yaklasımın için teşekkür ederim rahatladım Allah razı olsun

abla kullanamıyorum kilo aldırıyor ve zateb kıyafet falan var diye şey yapamıyorum ama sağolun dikkatli olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…