- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 26
- Konu Sahibi selinnazto
-
Olmazya ben daha önce de konu açtım ama herkes dalga geçiyor sizden ricam lütfen bu korku dolu kardeşinize doğru cevap vermek lütfen. daha önce böyle detaylı anlatamadım korktum ama adetim gecikiyor ve bem napcam bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz. iç çamaşırıyla sürtündüm daha sonra da boşaldı sildi ve orasına dokundu sonra vajinama dokundu ama elinde ıslaklık var mıydı onuda bilmiyorum eğer ıslaklık varsa hamilelik olur mu (elini yıkamıştı sabunsuz)
Olabilirya ben daha önce de konu açtım ama herkes dalga geçiyor sizden ricam lütfen bu korku dolu kardeşinize doğru cevap vermek lütfen. daha önce böyle detaylı anlatamadım korktum ama adetim gecikiyor ve bem napcam bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz. iç çamaşırıyla sürtündüm daha sonra da boşaldı sildi ve orasına dokundu sonra vajinama dokundu ama elinde ıslaklık var mıydı onuda bilmiyorum eğer ıslaklık varsa hamilelik olur mu (elini yıkamıştı sabunsuz)
gerçekten miOlabilir
abla regl olmadım korkuyorum gebelik testi yaptım negatif cikti bana lütfen kızma diğer yanıt olabilir yazmışKızım yine mi sen?
sana demedim mi az aç araştır oku diye
adam akıllı yapın şu işi bir ömür bu soruyu mu soracaksın
Böyle gebelik olmaz olsunBöyle gebelik olmaz
haklısınız artik dikkatli olacağım ama şuan risk var mıdır elinden sperm geçmesi falan olur muDaha önceki yazılarına baktım da niye böyle saçma şeyler yapıyorsunuz. Bu kadar korkuyorsan ya yapmayın yada prezervatif kullansın sevgilin. Hamile kalsan olan sana olacak adamın umrunda mı
İlk vukuatı değil mi habire sürtünüp konu mu açıyoKızım yine mi sen?
sana demedim mi az aç araştır oku diye
adam akıllı yapın şu işi bir ömür bu soruyu mu soracaksın
inşallah ablaBöyle gebelik olmaz olsun
İlk vukuatı değil mi habire sürtünüp konu mu açıyo
haklısınız artik dikkatli olacağım ama şuan risk var mıdır elinden sperm geçmesi falan olur mu
haftada bir açıyor galiba
Hamile miyim lütfen söyler misiniz
herkese merhaba daha önce de böyle bir konu açılmış ama bu tamamen farklı bi durumdayım yardım eder misiniz. dün erkek arkadasımla sürtünmeli (ikimizde de çamaşır vardı) gel git şeklinde yaptık boşalma oldu fakat vajinaya değil eliyle kendi yaptı daha sonra yıkadık penisi yıkadı mı bilmiyorum...www.kadinlarkulubu.com
Eğer olursa bana süper sperm sevgilini getir. Sperm bankasina donör olsun.
Kuzum yikanmış elden nasil rahime gidip seni döllesin? Allahini seversen yapmayin böyle.
TRde doğum kontrol hapi yazan bir doktor yokmu?
evet bu konuda gerçekten bilgim yok ve aşırı derecede okb var neler düşünüyorum tahmin edemezsin güzel yaklasımın için teşekkür ederim rahatladım Allah razı olsunYorum yazmayacaktım ama kendimi tutamadım.
Yaşının küçük olduğunu var sayıyorum, internet denen şey sadece sosyal medyadan ibaret değil. Biri ile cinsel ilişki yaşayacak kadar büyümüş isen bence neden ve nasıl korunman gerektiğini de araştırabiliyor olmalısın. Bu kadar korkuyorsan gidip kan testi yaptır, sen de rahat et bizler de. Eleştirmiyorum yanlış anlama, lütfen biraz aklını başına al diye söylüyorum ablan olarak.
İnsanlar senelerce uğraşıp hamile kalıyor, senin tahmin ettiğin gibi elinden sperm bulaşması ile hamile kalmışsan da o mucize bebeği doğur biz yardımcı ve destek oluruz.
abla kullanamıyorum kilo aldırıyor ve zateb kıyafet falan var diye şey yapamıyorum ama sağolun dikkatli olacağımEğer olursa bana süper sperm sevgilini getir. Sperm bankasina donör olsun.
Kuzum yikanmış elden nasil rahime gidip seni döllesin? Allahini seversen yapmayin böyle.
TRde doğum kontrol hapi yazan bir doktor yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?