Saç Rengi ve Saç Boyama Dakota Rose sac rengi

meltemkhrmn

mühendisss
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
257
19
118
kizlar dakota rose barbie bebeklere benzerligiyle unlenmis 23 yasinda cici bi kiz. kendi blogu, sac makyaj videolari falan var. ben saclarina bayiliyorum bu kizin, ne kadar duru bi saridir buuuu...

bu kız 16 17 falan duruyor valla 23 müş ilginç
saçı çok güzel evet yoğun küllü bir sarı özellikle 2. ve 3. resimde bayağı belli oluyor

evde boyarsan direk küllüye yeşilimsi yansımalar olabilir saçında bence kuaföre git
ya da igora veya majirel gibi profesyonel boyalardan al

Son düzenleme:
bende tam arastırıyordum bu kızın sac rengı ne dıyeboya konusunda profesyonel arkadaslar yardım ederse ancak oyle cozebılırız bence kızlar.ıgora yada majırelın hangı renklerı mesela?

23 değil 1995 lidir kendisi...lensmiş oymuş buymuş diyenleredegülüyorum .malzeme var sonuçta kız güzle işte kıskanmayın

23 değil 1995 lidir kendisi...lensmiş oymuş buymuş diyenleredegülüyorum .malzeme var sonuçta kız güzle işte kıskanmayın

Bu da yeni moda oldu kk'da, birileri birisini beğenmeyince kıskanç diye tanımlanıyor hemen
Kıskançlıkla alakası yok demek ki kendilerine yapmacık gelmiş ki öyle demişler.

Başka bir kadın daha vardı barbie bebeğe benzeyen.
O kadının şu fotoğraftaki saç rengine bayılmıştım ben, küllü renklere ayrı bir hayranlığım var zaten
Bu renkte nasıl elde edilir acabaa
Eki Görüntüle 480748

zemin kendi doğal saç rengi, üstüne de ara ara balyaj atılmış diye düşünüyorum. kendi doğal saçının rengi boya ile başarılı bir şekilde tutturulabilir mi derseniz, set boyalarla değil de, tek tek satılan tüp boyaların küllü tonlarıyla belki tutabilir... ama kendi saç renginiz de önemli tabi bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…