daisy butiği

daisy8889

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
682
671
37 numara siyah olan bambi bir kere giydim 3_4 cm kadar tabanı var çok rahat ve şık 15 tl, nar çiçeği yüzde yüz deri, hiç giyilmedi 37 numara 10 tl cumaya kadar satışta olacak, ihtiyaçtan satıyorum çünkü

Eklentiler

• LetgoImg1461620794622.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah bu sefer kapanmaz :) Çeyizime bir şeyler alabilmek için dolap bekleyen eşyalarımı satayım dedim. Genel fiyatlar yazacağım ama pazarlık her zaman mevcuttur :) :) çeyize konulabilecek eşyalar ile takas da olabilir. Ekstra resim isteyenlere yollayabilirim.

1. Bordo elbise, rengi daha koyudur, 36 beden hiç giyilmedi. 100 liraya bir düğünde giymek için almıştım düğüne gidemedim o yüzden Etiketi hala üzerinde. resimden daha şık. : 50tl
2.Mini elbise bir kaç evde giyildi, s beden : 10 tl
3. Şifon yarasa kol orijinal japon style etiketi üzerinde bluz, s beden : 15tl
4. dsquared erkek gözlük, fatura garantisi duruyor, hiç kullanılmadı, 200 liraya alınmıştı :40 Tl
5. 200 derece saç düzleştirici ve maşa, yenisini aldığım için satıyorum. : 30 tl
6. beyaz mini elbise bir kaç kez giyildi , s beden : 10 tl
7.sarı elbise, hiç giyilmedi, diz hizası, s beden : 10 tl
8. şifon bolero, mini ceket, orijinal japon style etiketi üzerinde, s beden : 10 tl
9. Gri jile diz hizası s beden elbise, hiç giyilmedi : 15tl
10.Rugan kırmızı bambi ayakkabı 37 numara, bir kez giyildi, çanta hiç kullanılmadı : 40 tl
11. %100 Deri 37 numara kırmızı ayakkabı hiç giyilmedi, çanta hiç kullanılmadı : 40 tl
12. Kırmızı botlar, 37 numara %100 deri, derimod marka, hiç giyilmedi : 50 tl
13. Siyah klasik 37 numara bambi ayakkabı, hiç giyilmedi : 30 Tl
14. Bambi kalın taban 37 numara ayakkabı, bir kez giyildi, ince yapılı 37ler tercih edebilir : 20 Tl
15. Bueno %100 deri sandalet, terlik, hiç giyilmedi, 37 numara ama kalıbı küçük 36lar tercih edebilir : 20'şer tl
16. Keten babet, 37 ancak 36lar tercih edebilir, bir kez giyildi: 5tl
17. kahverengi 37 numara babet, bir kez giyildi : 8 tl
18. Siyah inci marka %100 deri bot, kullanıldı, çok rahattr, ince bilekliler tercih edebilir fermuarı yok çünkü : 20 tl
19. çantalar birer kez kullanıldı :10 tl
20. twister, 1kg dumble, el yayı, hiç kullanılmadı : 10 tl
21. siyah kolyeler hiç kullanılmadı : 3 er tl
22. mango 40 beden kahverengi blazer ceket, kullanıldı : 10 tl
23. Gri pantolon ve ceket takımdır. 40 beden bir kez giyildi. resimde tam çıkmadı ama klasik çok şık bir takım : 30 tl
24. kolyeler 3'er tl, kaplan kolye: 8 tl hiç kullanılmadılar
25. saat hiç kullanılmadı : 10 tl
26. Küpe çok severek aldım, atalier petities marka 60 tlye almıştım hiç kullanmadım abiye tarza yakın olduğu için : 20 tl
27. hırka hiç giyilmedi : 10 tl

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncell, kızlar fiyatları yazdım ama beğendiğiniz şeyler için indirim yapacağım, takas da mevcut

merhaba kahvaltı takımı rondo gibi ürünler düşünürseniz sayfama bakabilirsiniz kolay gelsin bereketli satışlar :)

merhabalar canım valla kahvaltı takımında gözüm var :) takas düşündüğün bir şeyler var mı

ayrıca tam pilates setim var hepsi ayrı ayrı alınmış, 3-4 sefer kullanılmış, pilatesin bana uygun olmadığı görülmüştür :) ebru şallı el ayak ağırlığı, büyük küçük top, pilates çemberi, pilates bandı vardır. isteyene resim atabilirim, uygun fiyata da veririm.

1. Bordo elbise, rengi daha koyudur, 36 beden hiç giyilmedi. 100 liraya bir düğünde giymek için almıştım düğüne gidemedim o yüzden Etiketi hala üzerinde. resimden daha şık. : 25tl
2.Mini elbise bir kaç evde giyildi, s beden : 5 tl
3. Şifon yarasa kol orijinal japon style etiketi üzerinde bluz, s beden : 8tl
4. dsquared erkek gözlük, fatura garantisi duruyor, hiç kullanılmadı, 200 liraya alınmıştı :20 Tl
5. 200 derece saç düzleştirici ve maşa, yenisini aldığım için satıyorum. : 20 tl
6. beyaz mini elbise bir kaç kez giyildi , s beden : 5 tl
7.sarı elbise, hiç giyilmedi, diz hizası, s beden : 10 tl
8. şifon bolero, mini ceket, orijinal japon style etiketi üzerinde, s beden : 5 tl
9. Gri jile diz hizası s beden elbise, hiç giyilmedi : 10tl
10.Rugan kırmızı bambi ayakkabı 37 numara, bir kez giyildi, çanta hiç kullanılmadı : 25 tl
11. %100 Deri 37 numara kırmızı ayakkabı hiç giyilmedi, çanta hiç kullanılmadı : 20 tl
12. Kırmızı botlar, 37 numara %100 deri, derimod marka, hiç giyilmedi : 50 tl
13. Siyah klasik 37 numara bambi ayakkabı, hiç giyilmedi : 20 Tl
14. Bambi kalın taban 37 numara ayakkabı, bir kez giyildi, ince yapılı 37ler tercih edebilir : 10 Tl
15. Bueno %100 deri sandalet, terlik, hiç giyilmedi, 37 numara ama kalıbı küçük 36lar tercih edebilir : 10'ar tl
16. Keten babet, 37 ancak 36lar tercih edebilir, bir kez giyildi: 5tl
17. kahverengi 37 numara babet, bir kez giyildi : 5 tl
18. Siyah inci marka %100 deri bot, kullanıldı, çok rahattr, ince bilekliler tercih edebilir fermuarı yok çünkü : 20 tl
19. çantalar birer kez kullanıldı :5 tl
20. twister, 1kg dumble, el yayı, hiç kullanılmadı : 10 tl
21. siyah kolyeler hiç kullanılmadı : 3 er tl
23. Gri pantolon ve ceket takımdır. 40 beden bir kez giyildi. resimde tam çıkmadı ama klasik çok şık bir takım : 20 tl
24. kolyeler 3'er tl, kaplan kolye: 8 tl hiç kullanılmadılar
25. saat hiç kullanılmadı : 10 tl
26. Küpe çok severek aldım, atalier petities marka 60 tlye almıştım hiç kullanmadım abiye tarza yakın olduğu için : 20 tl
27. hırka hiç giyilmedi : 5 tl

1. Mesaj güncel, bambi bot ekledim. 37 numara Bir kaç sefer ngiydim temiz = 40 tl.
Ayın 15ine kadar paraya ihtiyacım olduğu için satışa koydum, bir haftaligina satış yapacağım hadi hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…