- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
aynen yaa. İnsan biraz çocuğa yapme etme otur falan der nebiliyim.. Bembeyaz eşyalarım halılarımın içine edio kadının çocuğu bi dur dediği yok.. Ben çekip getirincede kotu oluyorum....
valla çok sinir oluyorum oylelerine , apartmandaki bi iki kişiyle resmen ilişkimi kestim
inan bi komşum var 2 çocuğu var çocukhasretimi onunkilerle gideriyorum o kadar tatlılar, oraya buraya saldırmazlar.. Asla bu komşumdan rahatsızlık duymuyorum. Geçen başka bi komşu geldi resmen gumuşluğumu devircek , orta sehpam cam ustune çıkmış zıplıyo ya kadının umrunda değil.. Gidip aldım sehpadan bana gulerek dioki çocuğun olunca alışırsın..haklisin, sonucta o esyalar size ait. ona para harcandi, emek verildi saygi duyulmasi lazim.
ben de bazi arkadaslarmi cok sevsem de bu yuzden evimde fazla sIk gorusmuyorum.
cunku cizilen duvarlari silecek cok vaktim yok valla.
normal temizligimi zor yapiyorum zaten.
Onun yerine disarda bulusup cocuklari disarda oynatiyoruz parklarda.
inan bi komşum var 2 çocuğu var çocukhasretimi onunkilerle gideriyorum o kadar tatlılar, oraya buraya saldırmazlar.. Asla bu komşumdan rahatsızlık duymuyorum. Geçen başka bi komşu geldi resmen gumuşluğumu devircek , orta sehpam cam ustune çıkmış zıplıyo ya kadının umrunda değil.. Gidip aldım sehpadan bana gulerek dioki çocuğun olunca alışırsın..
iyide alışıcam diye senin çocuğun benim evimi yıksın mı yani..
Sorma canım göya rahat büyüyorlar ama ne saygı oluyor ne bişey benim annem bi bakardı mum kesilirdik hiçde psikolojimiz falan bozulmadıBir anne olarak ben de tahammül edemem.. masaya oturacak düzeye gelmiş bir çocuğa nasıl davranması gerektiği öğretilmek zorunda.. sokaklar "aman yeaaaa" anlayışıyla büyümüş çocuklarla dolu.. keşke "çocuktur yapar" anlayışı yerine "çocuk da olsa saygı göstermesini" öğretsek, en azından 15 sene sonra rahat etse ülke biraz..
Pislik normal sen tahammül etmediğin için anormalsin, daha kötüsü çocukta böyle yetişecek..herkesin yaşam alanına saldırmayı kendinde hak görecek ! çünkü onun memnuniyeti için anne baba hep böyle yapmış. Dur yok..yaptıkları pisliği komikmiş gibi yansıtan ve kendini kabul ettirmeye çalışan pişkin, yüzsüz insanlardan nefret ederim
biz olsak yerin dibine geçer çok utanırız
pislik normal değil bence kimse tahammül göstermek zorunda değil pisliğePislik normal sen tahammül etmediğin için anormalsin, daha kötüsü çocukta böyle yetişecek..herkesin yaşam alanına saldırmayı kendinde hak görecek ! çünkü onun memnuniyeti için anne baba hep böyle yapmış. Dur yok..
sürekli çocuğu memnun edemezsin ..görgü , terbiye , adap ,saygıda hayatın bir parçası ! ağaç yaş iken eğilir..Sorma canım göya rahat büyüyorlar ama ne saygı oluyor ne bişey benim annem bi bakardı mum kesilirdik hiçde psikolojimiz falan bozulmadışimdi annesi bi ters baksa vuran çocuklarla dolu etraf
yapıp yapıp ayol o çocuk . ayol sende ne titizsin ne hoşgörüsüzsün .. olan lafı bana edeceğine çocuğum dur demek ..beni değiştirmeye vereceğin aklı çocuğun terbiyesine kullansa..babası eşime abi verde tv nin uydusunu bi karıştırsın demiş. yoksa tv ye saldırırmış..hayır ver 100 tl.uyducu parasını bizim için sorun yok.Bazı çocuklu bayanlarda misafirliğe gittiklerinde, kendini tatilde sanıyorlar. Salıyorlar çocuklarını, kendileri de çay ve dedikodu keyfi yapıyorlar. Bende buna sinir oluyorum. Bir çocuğuna sahip çık. Bi dur de. Çok mu zor. Madem bakamayacaksın, o sorumluluğu alamayacaksın neden dünyaya getiriyorsun.. Millet senin çocuğunu çekmez zorunda mı? Birde milletin eşyalarına zarar veriyor çocuk, ama anne de iş yok. Bu düşüncelerimi çok sevdiğim bir arkadaşa söylemek istedim, ama söyleyemedim. Çocuğu koltuklarımı ttükenmez kalemle, karalaama yaptı. Annesi hiçbir şey söylemedi. Birde üstüne güldü. Bende o günden beri soğuk davranıyorum ve hatta görüşmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?