Benim başıma geldi aynısı. Kv nin oğlu biz evlendiğimizde ilk okul 1 e gidiyor. Diğer torunları 2 şer yaş ondan küçük. Bu hatunlar eltim ve kv mutfakta sigara keyfi bende onlara hizmet derdinde. Benim pek zeki kocam çocuklara bir kutu çikolata bayram için olır ya o hemen eriyenler ((kesinlikle
ayrıca konu çok başka yerlere kayıyor ama çoğu anne misafir evinde ki rahatlığı kendi evinde yapmıyor ,bir çok kişi buna da kızıyor
misal bizim eve komşu çocuğu gelmişti tuzluğu almış döke döke evin içinde dolaştırıyor
evin her yerini tuz veya şeker döktü o zaman ki evimiz ilk kat yeni temizlenmiş halıdan şeker nasıl temizleyeceğiz diye bakıyorduk karınca gelecek diye ödümüz koptu
kadın ne bir dur dedi ya bu hep öyle ya durmuyor falan dedi gitti
sonra bir gün evine gittik kadının her yer derli toplu olabilir temizlemiştir dedik
sonra çocuk anne bu bibloyu alayım mı dedi kadın öylesi bir bakış attı ki çcuk bibloyu bırakıp gerisin geri odasına gitti bizim evde döke döke tuzluk götürmesine bir şey yok kendi evinde bibloyu yerinden kaldırtmadı
insanların bunları görmediklerini zannediyorlar sanırım
ayrıca arkadaşın dediği gibi bu tür konular çok iyi oluyor bir çok insan ne kadar kişinin rahatsız olduğunu anlıyor
evli bekar yeğeni var kardeşi var hatta çocuğu var fark etmez
Odada bir ses bir gürültü. Bir girdim halı kaldırılmış. Köşe koltuk bir parça bir duvarda bir parça diğer duvarda atlamak içşn ayırmışlar kaldırıldı dediğim halı ikiye katlı arasında çikolatalar koltuğun üstü. Ben de bağırdım çocuklara. Kv Ayy gel oğlum burası senin babanın evi değil. Ulan o çocuklar senin evinde diken üstünde oturuyor. Tam 1 yıl bize gelmedi k üstü. Sonra malesef geldi barıştı. Bigün oğlu koridorda almış kırlent leri top oynuyor. Dedim anne senin oğlun evde nasıl kırlentlerle top oynuyormu. Bu arada kv oğlunu görmüyor tabi. Yooo dedi canım bizim evimizin kuralları var. Peki içeride beim kırlent lerimle neden oynuyor ozaman dedim. Ama kadın pişkin. Eltimin çocukları koltupumun deri kollarını delik değişik ettiler. Buz dolabımı yamulttular.