Göz Çevresi Bakımı daha yaşım 24

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.982
4.913
kızlar..
benim yaşım 24 henüz ve ben ilk defa bu sene kırışıklıkla tanıştım.onlar da göz çevremde..
zaten morluk ve sorunum vardı.. ince ince halkalar eklendi bir de..
hatta sol gözüm daha mor ve kırışık,nedense..
cildim karmaydı bu sene daha çok kuruya dönük karma gibi oldu . ondan olabilir diye düşünüyorum. bir yandan da aşırı stresli bir dönem geçirdim. buna da bağlıyorum.

ama 24 çok erken değil mi? ben mi yanlış biliyorum? çok üzülmeye başladım.

geciktirmek,durdurmak ve hatta hem kırışıklıklardan hem de morluklardan kurtulmak için bişiler yapmam lazım ama çok hassas göz çevrem
yağ süremiyorum zira buğday yağı kullandım arpacık çıkardı ve yag bezesi..
rosensen göz çevresi için olan kremini kullandım. gene yağ bezesi yaptı ve hiç işe yaramadı..
artık bir şey kullanmaya korktum ama nasıl kurtulabılırım bu sorundan..
çok takıyorum kafaya..

roc hakkında ne düşünüyorsunuz?
yazarsanız sevinrim.

aynı sorun bende de vardı, clinique anti gravity göz çevresi için olan kremi kullanıyorum, bir haftada düzeldi ve bunu çevremdekiler de farketti :lepi:

catharsis ben de aynı dertten muzdaribim.... yaşımız aynı ve dikkatli bakınca ince kırışıklıklar görüyorum göz çevremde... cildim karma... nemlendiriyorum her gece ama değişen bişey yok gibi... bu yaşlarda mı başlıyor kırışıklıklar???

clinique moisture surge extra refreshing gel kullanıorum memnunum.en azından hiç bi zararı olmadı bundan önce nivea lancome kullandım kırışımı artırdı benimde yaşım 24

arkadasım buzdolabında dondurulmus lıomu sabah aksam sur emın ol cık kısa surede faydasını göreceksın baska seylerle zaman kaybetme

bende de var bu dert, bende daha 23 yasindayim ya :sinifsinif: cildim karma ama bu son zamanlarda bazi kisimlari kuru gibi. göz cevreme cok krem sürmem acikcasi, fazlasi iyi degil diye. sürdügümde ise organik kremleri tercih ediyorum. ama yinede ise yaramiyor

kimler farketti kız :)yerimsenibenyerimseniben

Siz de her yerde esw 'yi takip ediyorsunuz.Ne iş?:icecream:
24 yaşında olup 40 gösteren bir cilt olabilir.40 yaşında çizgisi olmayan birinin yanında 24 olup çizgileri olanlar da olabilir.Çizgilerle yaşamayı öğrenmek lazım belki de...Cilt dr na başvurun.Genetik faktörler de önemli,ama yine de önlem almalısınız.

Son düzenleme:

siz de beni takip ediyorsunuz galiba ::) hayırdır

bi dermatoloğa gitmenizi öneririm, şu an yapılan her yanlış uygulama ileride daha kötü sonuçlar doğurabilir.

canim roc dermokozmetik olmaktan 3 4 yil once cikti gerekli sartlari tasimadigi icin nivea dan falan pek bi farki yok

evet kuruya dönük karma

kayısı çekirdeği yağı iyi geliyor diye duymuştum.yine bu forumda.
yağlar bezecik yapıyor gözümde canım
yüzü sütle ovmayı tavsiye ederim
bunu deniycem. göz çevresi dahil mi?

arkadasım buzdolabında dondurulmus lıomu sabah aksam sur emın ol cık kısa surede faydasını göreceksın baska seylerle zaman kaybetme
limon?? bir sorun olmasın..
bi dermatoloğa gitmenizi öneririm, şu an yapılan her yanlış uygulama ileride daha kötü sonuçlar doğurabilir.
aslında gittim geçenlerde.. nerdeyse kırışıklık falan yok diyecekti..pek bir müdahale görmedi. ben tabi ki 40 yasındaki bir bayanın sahip oldugu kırısıklıklara sahip değilim göz çevremde.. ama hayatımda ilk defa bu sene karşılaştığım o ince çizgiler kafamı kurcaladı işte.. bir de morluk cabası..
mesela benden 2 yaş büyük bir abim var ve onla aynı yaşta bir erkek arkadasım. 2sinin de göz çevresini kıskanıyorum. ne morluk ne da çizgi.. üstelik benden yaşça büyükler dediğim gibi..
erkek oldukları için şanslılar işte ..
canim roc dermokozmetik olmaktan 3 4 yil once cikti gerekli sartlari tasimadigi icin nivea dan falan pek bi farki yok
yapma ya..
açıkcası kullandığım üründen hiç memnun değilim.. ne zararı ne yararı oldu..
yeni bir ürün peşine düşmeliyim..

aynı sorun bende de vardı, clinique anti gravity göz çevresi için olan kremi kullanıyorum, bir haftada düzeldi ve bunu çevremdekiler de farketti :lepi:

afedersin görmemişim bu mesajı..
o derece etkili yani..
clinique'n ürünlerine güvenirim. roc fos çıktı sanki. gerçi 3 hafta kullandım henüz onu da... ben 2 aya tamamlayayım roc kullanımını.. gene bir fark olmazsa, bu ürünü almayı düşünüyorum..

sen bilirsin canım, benim göz altlarım çok kötüydü, derisi incelip pembeleşmişti, kırış kırıştı ve dokununca acıyodu, sonra bu kremi aldım bi arkın tavsiyesiyle, hatta geçen kuaföre gittim bana göz altların ne güzel ışıl ışıl deyince bi mutlu oldum sorma :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…