aynı sorun bende de vardı, clinique anti gravity göz çevresi için olan kremi kullanıyorum, bir haftada düzeldi ve bunu çevremdekiler de farketti :lepi:
kimler farketti kız :)yerimsenibenyerimseniben
Siz de her yerde esw 'yi takip ediyorsunuz.Ne iş?:icecream:
24 yaşında olup 40 gösteren bir cilt olabilir.40 yaşında çizgisi olmayan birinin yanında 24 olup çizgileri olanlar da olabilir.Çizgilerle yaşamayı öğrenmek lazım belki de...Cilt dr na başvurun.Genetik faktörler de önemli,ama yine de önlem almalısınız.
siz de beni takip ediyorsunuz galiba ::) hayırdır
Nereye gitsem sizi gördüm n'apayım? delikafadulden
öyleyse siz de esw' yi takip ediyorsununz :)
yoksa siz de mi görümcesisiniz :)
yoksa biz kardeş miyiz :)
kızlar..
benim yaşım 24 henüz ve ben ilk defa bu sene kırışıklıkla tanıştım.onlar da göz çevremde..
zaten morluk ve sorunum vardı.. ince ince halkalar eklendi bir de..
hatta sol gözüm daha mor ve kırışık,nedense..
cildim karmaydı bu sene daha çok kuruya dönük karma gibi oldu . ondan olabilir diye düşünüyorum. bir yandan da aşırı stresli bir dönem geçirdim. buna da bağlıyorum.
ama 24 çok erken değil mi? ben mi yanlış biliyorum? çok üzülmeye başladım.
geciktirmek,durdurmak ve hatta hem kırışıklıklardan hem de morluklardan kurtulmak için bişiler yapmam lazım ama çok hassas göz çevrem
yağ süremiyorum zira buğday yağı kullandım arpacık çıkardı ve yag bezesi..
rosensen göz çevresi için olan kremini kullandım. gene yağ bezesi yaptı ve hiç işe yaramadı..
artık bir şey kullanmaya korktum ama nasıl kurtulabılırım bu sorundan..
çok takıyorum kafaya..
roc hakkında ne düşünüyorsunuz?
yazarsanız sevinrim.
evet kuruya dönük karmacildin kuru mu?
yağlar bezecik yapıyor gözümde canımkayısı çekirdeği yağı iyi geliyor diye duymuştum.yine bu forumda.
bunu deniycem. göz çevresi dahil mi?yüzü sütle ovmayı tavsiye ederim
limon?? bir sorun olmasın..arkadasım buzdolabında dondurulmus lıomu sabah aksam sur emın ol cık kısa surede faydasını göreceksın baska seylerle zaman kaybetme
aslında gittim geçenlerde.. nerdeyse kırışıklık falan yok diyecekti..pek bir müdahale görmedi. ben tabi ki 40 yasındaki bir bayanın sahip oldugu kırısıklıklara sahip değilim göz çevremde.. ama hayatımda ilk defa bu sene karşılaştığım o ince çizgiler kafamı kurcaladı işte.. bir de morluk cabası..bi dermatoloğa gitmenizi öneririm, şu an yapılan her yanlış uygulama ileride daha kötü sonuçlar doğurabilir.
yapma ya..canim roc dermokozmetik olmaktan 3 4 yil once cikti gerekli sartlari tasimadigi icin nivea dan falan pek bi farki yok
aynı sorun bende de vardı, clinique anti gravity göz çevresi için olan kremi kullanıyorum, bir haftada düzeldi ve bunu çevremdekiler de farketti :lepi: