Göz Çevresi Bakımı daha yaşım 24

canm şimdi internetten baktım bu ürürne,100tl civarıı:1shok: küçük sarı kapaklı olan 40 yaş üstü diye yazıyor bi sitede,gri kapaklı olan mı senin kullandığın? bide fiyat bölemi gerçkten?

canım yok yeşil kapaklı benim kullanıdğım, anti gravity firming eye cream mi öle bişi yazıyo üstünde, ben çilekten almıştım 40liraya ama orda şimdi 60lira sanırım, fakat trde 100 civarı fiyatı, geçen hepsiburadada gördüm, öyleydi

sen bilirsin canım, benim göz altlarım çok kötüydü, derisi incelip pembeleşmişti, kırış kırıştı ve dokununca acıyodu, sonra bu kremi aldım bi arkın tavsiyesiyle, hatta geçen kuaföre gittim bana göz altların ne güzel ışıl ışıl deyince bi mutlu oldum sorma :))))))))))))))))
canım sabırsızlandım bak şimdi..ışıl ışıl göz altları için neleri vermem.. morluktan kurtarsa bıle büyük kar..
24 yasa da uygun mu bu krem?
senin yaş kaç?

canım yok yeşil kapaklı benim kullanıdğım, anti gravity firming eye cream mi öle bişi yazıyo üstünde, ben çilekten almıştım 40liraya ama orda şimdi 60lira sanırım, fakat trde 100 civarı fiyatı, geçen hepsiburadada gördüm, öyleydi

çilek dediğin strawberry.net mi?

evet canım strawberry, ben alalı baya oluyo, 40 liraya almıştım ama tr'de 100 civarı fiyatı :KK43:
benim yaşım da 25 ama çok memnun kaldım kremden, zaten bana tavsiye eden arkadaş da 25 yaşında, tavsiye ederim :)

peki sebamed Q10 kullanmak 24 yaşında uygun olur mu acaba gözaltına ince çizgiler bende de var ya da artık takmaya başlıyorum nemlendiricimi kullansam ya da önlem alıp bu tarz bişey mi karar veremedim gözaltım kuru

HANİ MORLUK HALKALANMA SORUNUN VARKEN KREME GÖZ ÇEVRESİ BAKIMINA BAŞLASAYDIN EN AZINDAN KIRIŞMAZDI OLANI GERİ ÇEVİREBİLECEK HİÇBİR ŞEY YOK ÜZGÜNÜM ;AMA DAHA DA İLERLEMESİN ÇOCUKLUGUMDAN BERİ GÖZ ALTIM ÇUKURDUR YÜZ YAPIM YANİ 10YILDIR HERGÜN ES GEÇMEDİGİM ŞEY GÖZ ÇEVRESİ KREMİMDİR YAGLAR IVIZ ZIVIR İŞE YARAMADIGI GİBİ BİR DE YAG TOPCUKLARI OLUŞTURUR 24 ÇOK DA KÜÇÜK bir yaş degil bol su iç cildini içten besle nemlensin

gözaltımı meyvelerle falan nemlendiriyorum bir de yanlış krem kullanırım ya da yanlış sürerim die endişem bi ara gittim kayısı kremi aldım nasıl yaptıysam sürmeyi de beceremedim ilk göz altı çizgim öyle gelişti diyebilirim çünkü benim mimiklerim alt kirpiklerin altında oluşuyo oralara bile sürmeliyiim ayrıntılı oldu gerçi :p göz konusunda fazla acemiyim yaa, tavsiyelerin için teşekkür ettim

Canım ben de 24 yaşındayım ve ben senden daha önce tanıştım kırışıklıklarla, benimkiler mimik kırışığı.Ben gülmesem bile çizgilerim belli oluyor.Uzun süre roc'un hydra destressant göz çevresi kremini kullandım kırışıklıklarımı yok etmedi tabi ama en azından kullandığım dönemde artmadı da. İyi bir nemlendirici olduğunu söyleyebilirim ama bundan sonra soğuk sütü denemeye karar verdim biraz da doğal takılayım diyorum :KK1:

teşekkürler kızlar..
roc a devam ediyorum ben . aslında artış yok ama bir güzellik yarattı da diyemem sonra şu cliniquenın ürününü denicem. doğal yağları denedim. buğday, kayısı.. daha da kötü yapıyor. ben tavsiye etmiyorum.

bir de güzellik uzmanına danıştım. güzelce incelettim falan. benim abarttığımı düşünüyor. gri halkalarım orta derecedeymiş. ince çizgilerin ise yok gibi bir şey dedi.ama ben kapatıcı sürünce o ince çizgilere ürünün dolduğunu görüyorum ya..bana göre pek de belli belirsiz değil. roc'a devam etmemi önerdi. burun ve yanak bölgemde kuruluk tespit etti ki gerçekten cildim kuru.. innovanın nem maskesini sattı bana ama denemedim henüz.
bu arada göz altı kapatıcısı olarak nelerkullanıyorsunuz?

canım 24 yaş kırışıklıklar için çok erken ...
yanılıyor olmayasın,mimik çizgilerindir muhtemelen..
benimde cilt yapım senin gibi,karmadan kuruya dönük
ve ben senden 7 yaş büyüğüm ama henüz kırışıklığım yok,
ki ben düzenli bakım yapamayan üşengeç biriyim ,
bakıma yapmaya da 2yıl önce başladım...
plante system in göz için jel kremi vardı 40 tl civarı birşeydi ,bitkisel ...
bugüne kadar sonuç aldığım tek göz bakım kremi ,aynı an da mor ve kahve halkalara da iyi geliyor...
bir bak istersen ...
ve burada yaz kış 50 + faktörlü güneş kremi kullan ,en iyi kırışık önleyici bu ...

kapatıcı olarakta 2 favorim var ...
benim özellikle kahve halkalarım var,gece kuşuyum muhtemelen ondan :KK1:
pastel magic touch ve maybiline köpük concealer kapatıcıları önerebilirim ...
fiatlarıda oldukça uygun biri 14 diğeri 18 tl yanılmıyorsam ...
şahsen çok memnunum ...

göz altına hiçbir bitkisel yağ kullanmayın.göz altı derisi çok çok hassastır.yağ bezecikleri oluşur yağlarla.
sonra onlardan kurtulmaya çalışırsınız.

göz altı maskeleri va.onları deneyin.kuru maya ve süt.karıştırıp sürün.yarım saat bekleyin.hafta da 3 defa.farkı görürsünüz.

canım 24 yaş kırışıklıklar için çok erken ...
yanılıyor olmayasın,mimik çizgilerindir muhtemelen..
benimde cilt yapım senin gibi,karmadan kuruya dönük
ve ben senden 7 yaş büyüğüm ama henüz kırışıklığım yok,
ki ben düzenli bakım yapamayan üşengeç biriyim ,
bakıma yapmaya da 2yıl önce başladım...
plante system in göz için jel kremi vardı 40 tl civarı birşeydi ,bitkisel ...
bugüne kadar sonuç aldığım tek göz bakım kremi ,aynı an da mor ve kahve halkalara da iyi geliyor...
bir bak istersen ...
ve burada yaz kış 50 + faktörlü güneş kremi kullan ,en iyi kırışık önleyici bu ...
evet cnm aslında mimik tipi kırışıklık sanırsam.. ama rahatsız edici.. benim de halkalarım var koyu koyu..onlar yüzünden çok hassaslaştı sanırım göz altlarım.göz için tavsiye ettiğin ürünü not aldım. kapatıcılarını da deniyicem. max faktör kullanıyorum ben ve memnun değilim hiç. o çizgilerin arasına doluyor ve doğrudüzgün kapatmıyor. bu arada ben vichynin 50 faktörünü yaz kış ihmal etmem . üstüne bir de güneş koruyuculu fondoten kullanıyorum ama göz altına sürmüyordum ben koruyucuyu..

göz altı maskeleri va.onları deneyin.kuru maya ve süt.karıştırıp sürün.yarım saat bekleyin.hafta da 3 defa.farkı görürsünüz.

bu koyu halkalar için mi?
bu ara çok yogunum.yoğunluğum bıtsın dediğin küre başlıycam.

benim de yaş 25 olmak üzer.ve başbelası kırışıklıklar başladı benneyaptımki dermokozmetik ürün arıyorum.avene, la roche vs..ne önerirsiniz?

aynı sorun bende de vardı, clinique anti gravity göz çevresi için olan kremi kullanıyorum, bir haftada düzeldi ve bunu çevremdekiler de farketti :lepi:

Canım bende 22 yaşındayım hem göz altı morluğu hem de göz çevremde kırışıklık var özellikle gülümseyince çok kırışıyor.:KK43: clinique iyi diye duydum ama fiyat olarakta baya iyimiş:KK70: gercekten faydası oluyormu

kızlar..
benim yaşım 24 henüz ve ben ilk defa bu sene kırışıklıkla tanıştım.onlar da göz çevremde..
zaten morluk ve sorunum vardı.. ince ince halkalar eklendi bir de..
hatta sol gözüm daha mor ve kırışık,nedense..
cildim karmaydı bu sene daha çok kuruya dönük karma gibi oldu . ondan olabilir diye düşünüyorum. bir yandan da aşırı stresli bir dönem geçirdim. buna da bağlıyorum.

ama 24 çok erken değil mi? ben mi yanlış biliyorum? çok üzülmeye başladım.

geciktirmek,durdurmak ve hatta hem kırışıklıklardan hem de morluklardan kurtulmak için bişiler yapmam lazım ama çok hassas göz çevrem
yağ süremiyorum zira buğday yağı kullandım arpacık çıkardı ve yag bezesi..
rosensen göz çevresi için olan kremini kullandım. gene yağ bezesi yaptı ve hiç işe yaramadı..
artık bir şey kullanmaya korktum ama nasıl kurtulabılırım bu sorundan..
çok takıyorum kafaya..

roc hakkında ne düşünüyorsunuz?
yazarsanız sevinrim.

suna dumankayadan dinledim...1 çay kasıgı gliserin yagı 1 cay kasıgı arı sütü 1 cay kasıgı süt kaymak....

X