Daha şuan Bebek istemiyorum :(

Prezervatif kullanan arkadaslar,
İlişkinin başindan sonuna kadar kullanirsaniz hamile kalmazsiniz.
Test edildi onaylandi bakin kaza falan olmuyor.
Lutfen şunu başinda kullanmayip tam boşalmadan onceye kadar beklemeyin. Kondomsuz ilişkiye başlamayin daha ne kadar açik yazilir bilmiyorum ama artik şunu bir dogru kullanin ya.

Amma merak etmişsiniz ha ikidir sormuşsunuz yani :KK70: olduk dese ne olacak şimdi ah vah tüh tüh adetliyken yapılır mı ıyy mı diyeceksiniz yav? Adetliyken ilişki yaşamış hamile kalmış işte ötesi var mı?
Sanamı sordum ? Sana sorarsam cevaplamasın.

Prezervatif kullanıyoruz diyorsan bence stresten dir canım, relaks ol birşey olmamıştır. Olsada kısmet, babası belliya.

bence o kadar evham yapma ya takıntılı olursan imtihanın olabilir dikkatli ol ama evham yapma bence ben böyle yapıyorum

Ella nın etkisi bence.Diğer aylarda da adet gecikmen olacaktır.Çünkü vucuttan kolay gitmiyor etkisi ella nın

image.jpeg
Kızlar sabah baktım ki test bu hale gelmiş bu ne demek hamile miyim :((((((

Bu testler yaptıktan beş dakika sonra sonuç gösterir ve belli bir süre sonra bozulur yani dün akşam yaptığınız testin hiç bir geçerliliği yoktur, test bozulmuş boyası dağılmış panik yapmanıza gerek yok, ayrıca bunlar testin kutusundaki kağıtta yazar okuyun içiniz rahat etsin

Bu testler yaptıktan beş dakika sonra sonuç gösterir ve belli bir süre sonra bozulur yani dün akşam yaptığınız testin hiç bir geçerliliği yoktur, test bozulmuş boyası dağılmış panik yapmanıza gerek yok, ayrıca bunlar testin kutusundaki kağıtta yazar okuyun içiniz rahat etsin

Ya inşallah öyledir.. Ama test yazan bölümün orda silik yarım bir çizgi var gibi dikkatli bakar mısınız ...

gullu19 gullu19 Mesajımı iki kez alıntılamışsınız adetliyken mı bırlıkte oluyorsunuz dıye dıkkat ettıysenız adetımın son gunuydu yazdım yanı bıttıgı gun adetlıyken yazmadım , evlendıgım ılk seneydı ve benım adetım bır hafta bazen 8,9 gun suruyor son bıttıgı gun bırlıkte olduk gece dıger gun sabah ellayı ıctım ama hamıle kaldım.

Back