- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
Etkisi vücuttan 6 ayda çıkıyormuş bence diğer adetleri de geciktiriyordur..Ella içtiğin ay geciktiriyor. 2. Veya3. Adeti geciktirmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkisi vücuttan 6 ayda çıkıyormuş bence diğer adetleri de geciktiriyordur..Ella içtiğin ay geciktiriyor. 2. Veya3. Adeti geciktirmez
Adet gecikmem hala o yüzden olabilir değil mi ?3 ayda ıkı tane ella mı ..ne yaptın sen yahu
Al benden de o kadar :)Cok cahilim ella ne onu bile bilmiyorum
Güven dogrudur sen kafana taktın sıtresde geçiktirir.Kızlar test aldım yaptım tek çizgi çıktı silik çizgi felan da çıkmadı.. Güvenmeli miyim sizce ??
Sanamı sordum ? Sana sorarsam cevaplamasın.Amma merak etmişsiniz ha ikidir sormuşsunuz yaniolduk dese ne olacak şimdi ah vah tüh tüh adetliyken yapılır mı ıyy mı diyeceksiniz yav? Adetliyken ilişki yaşamış hamile kalmış işte ötesi var mı?
aynen bende bilmiyorum acep ne kiAl benden de o kadar :)
Ertesi gun hapiymis yani acil dogum kontrol hapiymis ancak zarari da varmisaynen bende bilmiyorum acep ne ki
hımm teşekkürlerErtesi gun hapiymis yani acil dogum kontrol hapiymis ancak zarari da varmis
Bu testler yaptıktan beş dakika sonra sonuç gösterir ve belli bir süre sonra bozulur yani dün akşam yaptığınız testin hiç bir geçerliliği yoktur, test bozulmuş boyası dağılmış panik yapmanıza gerek yok, ayrıca bunlar testin kutusundaki kağıtta yazar okuyun içiniz rahat etsin
Güven dogrudur sen kafana taktın sıtresde geçiktirir.
5dakika icindeki sonuc dorudur arkadasin dedigi gibi bozulmus sen cok panik yapiyorsun ella nin etkisi cok iki 3ay daha adetinde duzensizlik olur .Rahat ol yoktur birsey.Testte sabaha ikinci çizgi belirmiş bir bakar Mısın![]()