- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi sensizlink
Eczaneden alınıyor canım. Erken gebelik testi istiyorum de verirlerEczanelerde satılan normal idrar testi değil mi bu ? Daha başka çeşidi var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczaneden alınıyor canım. Erken gebelik testi istiyorum de verirlerEczanelerde satılan normal idrar testi değil mi bu ? Daha başka çeşidi var mı?
Bende alıp kullandigim butun testlerden dogru sonuçlar aldim. Ama erken sonuç veren testten dogru sonuc almadim. Markasını inanın hatirlamiyorum. Herkese yanlis sonuc verecek diye bisey yok belki bana oyle denk gelmis olabilir ama 100%100 guvenmesin yinede
Siz adetliykenmi ? Beraber oluyorsunuz öyle yazmişsınız oyüzden sordum.Prezarvatıf kullanırken ella ıcmenıze gerek yoktu benım esım adetımın son gunu prezrvatf kullanmadı dıye ben ella almıstım ama hamıle kaldım..
Aslında pahalı demişsiniz. Kesin predictor earlydir. Adamın bütçesini sarsıyor. Bir test 20 lira.
Neyse haklısınız tabi insan üretimi bir şey sonuçta sıkıntı olabilir ama konu sahibinin günü de geçmiş. Kendi kendisini yemesindense bir test yapsa en azından pozitifse pozitiftir onu görür.
Amma merak etmişsiniz ha ikidir sormuşsunuz yaniSiz adetliykenmi ? Beraber oluyorsunuz öyle yazmişsınız oyüzden sordum.
Yazmak zorunda değildiniz yaa neden zahmet ettiniz ki ?? Hangi konuyu nereye ne Zaman soracağımı size mi danışacaktım öncesinde pardon ???İki gün üst üste aynı türde konulartakıntılısınız bence ya bu nedir bir ayda iki kere ella içmek....
Hayır demek istediğim iki gündür açıyorsunuz takıntılısınız zararı vücudunuz görüyor yoksa bana ne ne açarsan aç ben yardım etmek amaçlı uyarı için yazıyorum..Yazmak zorunda değildiniz yaa neden zahmet ettiniz ki ?? Hangi konuyu nereye ne Zaman soracağımı size mi danışacaktım öncesinde pardon ???
İkinci gebeligim, ikisini de adetimden birkac gun once yaptigim 3 liralik idrar testiyle ogrendim.Kızlar test aldım yaptım tek çizgi çıktı silik çizgi felan da çıkmadı.. Güvenmeli miyim sizce ??
Anlattığım gibi benim adetim 5 inde olması gerekiyordu, 2 gün geçmiş durumda şuan.. Büyük korkuyla yaptım testi.. Yarın sabahı bekleyecektim ama bekleyemedim, umarım yanlışlık olmaz..İkinci gebeligim, ikisini de adetimden birkac gun once yaptigim 3 liralik idrar testiyle ogrendim.
Bana kalirsa kesin sonucu verir regl geçtikten sonra.
internetten kullanımını araştırabilirsiniz eşinizde biraz düşünceli olsun . ella da 1 kere kullandım adetimde gecikme yapmıştı ama 2 kez kullanımı bilmiyorumPrezervatifi ilk gece canım yanmaması için eşim kullanmadı ve kendine hakim olamadı olanlar oldu.. Diğer kullanımımda da kondom içimde kaldı .. 2 aydır kullanmadım..