Daha şuan Bebek istemiyorum :(

Bende alıp kullandigim butun testlerden dogru sonuçlar aldim. Ama erken sonuç veren testten dogru sonuc almadim. Markasını inanın hatirlamiyorum. Herkese yanlis sonuc verecek diye bisey yok belki bana oyle denk gelmis olabilir ama 100%100 guvenmesin yinede

Aslında pahalı demişsiniz. Kesin predictor earlydir. Adamın bütçesini sarsıyor. Bir test 20 lira.
Neyse haklısınız tabi insan üretimi bir şey sonuçta sıkıntı olabilir ama konu sahibinin günü de geçmiş. Kendi kendisini yemesindense bir test yapsa en azından pozitifse pozitiftir onu görür.

Prezarvatıf kullanırken ella ıcmenıze gerek yoktu benım esım adetımın son gunu prezrvatf kullanmadı dıye ben ella almıstım ama hamıle kaldım..
Siz adetliykenmi ? Beraber oluyorsunuz öyle yazmişsınız oyüzden sordum.

İki gün üst üste aynı türde konular :KK76: takıntılısınız bence ya bu nedir bir ayda iki kere ella içmek....

Aslında pahalı demişsiniz. Kesin predictor earlydir. Adamın bütçesini sarsıyor. Bir test 20 lira.
Neyse haklısınız tabi insan üretimi bir şey sonuçta sıkıntı olabilir ama konu sahibinin günü de geçmiş. Kendi kendisini yemesindense bir test yapsa en azından pozitifse pozitiftir onu görür.

Evet diğer testlere gore daha pahalıydı.
Zaten regl günü geciktiyse ucuz testler bile dogru sonucu verir.
5 tl olan testlerden farklı 2 marka test alıp yapsın bence.

Siz adetliykenmi ? Beraber oluyorsunuz öyle yazmişsınız oyüzden sordum.
Amma merak etmişsiniz ha ikidir sormuşsunuz yani :KK70: olduk dese ne olacak şimdi ah vah tüh tüh adetliyken yapılır mı ıyy mı diyeceksiniz yav? Adetliyken ilişki yaşamış hamile kalmış işte ötesi var mı?

Yazmak zorunda değildiniz yaa neden zahmet ettiniz ki ?? Hangi konuyu nereye ne Zaman soracağımı size mi danışacaktım öncesinde pardon ???
Hayır demek istediğim iki gündür açıyorsunuz takıntılısınız zararı vücudunuz görüyor yoksa bana ne ne açarsan aç ben yardım etmek amaçlı uyarı için yazıyorum..

Kızlar test aldım yaptım tek çizgi çıktı silik çizgi felan da çıkmadı.. Güvenmeli miyim sizce ??

Aile planlamasını her zaman çok desteklerim, maddi manevi hazır olmayan insanlar zora girmesin derim. Ama zaten korunuyorsunuz, daha bu kadar telaş neden? Kendinizi mahvediyorsunuz. İnanın korunmanıza rağmen bir kaza bile olsa, maddi veya manevi ne sıkıntınız olursa olsun, bir bebek size ayda 2 kez elladan fazla zarar vermez.

İkinci gebeligim, ikisini de adetimden birkac gun once yaptigim 3 liralik idrar testiyle ogrendim.
Bana kalirsa kesin sonucu verir regl geçtikten sonra.
Anlattığım gibi benim adetim 5 inde olması gerekiyordu, 2 gün geçmiş durumda şuan.. Büyük korkuyla yaptım testi.. Yarın sabahı bekleyecektim ama bekleyemedim, umarım yanlışlık olmaz..:( bazı kişiler adetten 10-15 gün geçerse doğru sonuç vereceğini söylüyor ama umarım hayal kırıklığına uğramam

Gebelik istemiyorsaniz adam gibi korunun boyle abuk subuk streslerede girmeyin. Bebek olacaksada onuda kusturmeyin istemiyordum vs diyerek

Prezervatife güvenebilirsiniz 6 yıldır evliyim bir tane çocuğum var ve korunma yöntemimiz bu ve hiç bir problem yaşamadık şimdiye kadar, 2 gün gecikti diyorsunuz idrar testinde çıkmamış büyük ihtimal gebe değilsiniz ama içinizin rahat etmesi açısından yarın birde kan testi yaptırın onda da çıkmasa olay bitmiştir, siz bakmayın adetin 10 15 gün geçmesi lazım diyenlere olurmu öyle şey öncesinde bile öğrenen bunca insan varken.. Bende 4 5 gün gecikmeyle idrar testinde kopkoyu bir çizgiyle öğrendim hamileliğimi kan testide yaptırdım onda da aynı şekilde hemen çıktı

Prezervatifi ilk gece canım yanmaması için eşim kullanmadı ve kendine hakim olamadı olanlar oldu.. Diğer kullanımımda da kondom içimde kaldı .. 2 aydır kullanmadım..
internetten kullanımını araştırabilirsiniz eşinizde biraz düşünceli olsun . ella da 1 kere kullandım adetimde gecikme yapmıştı ama 2 kez kullanımı bilmiyorum

Yanlız ella'nın sık kullanılması önerilmiyor,bir ayda 2 defa yoğun gelmiştir bünyenize,doğum kontrol hapı bile kullanmamışsınız daha önce.Ella'dan sonra bahsettiğiniz şikayetleri kullananların çoğu yaşıyor,merak etmeyin büyük ihtimalle hamile değilsinizdir

Back