Daha şuan Bebek istemiyorum :(

İdrar testi sonuç verir mi sizce şuan .. Gecikmeden sonra 10-15 günde sonuç verir demişlerdi de
Olur mu öyle şey. Ben Erken gebelik testi almıştım. Beklenen adet gununden 6 gün önce çıkar diyordu ben adet Gecikme sinden 3 gun sonra yapmıştım. Silik çizgi vardı. Kan testini versen onda bile çıkar

Madem şüpheli bir durum olmadı neden Ella içtiniz ? Doktorlar senede 3 kereden fazla Ella kullanımını asla ama asla önermiyor. Siz 1 ayda 2 tane içmişsiniz. Bu size çok çok büyük zarar vermiş olabilir. Evet hala Ella yüzünden de gecikiyor olabilirsiniz.
İlk ay kullandım ellayı üzerinden 2 ay geçti ben şuandan bahsediyorum..

Canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama 3 ayda 2 düşüğüm bi hamileliğim var benimde eşim istemiyor başından beri ama Rabbim nasip etti çok şükür ben çok istiyordum .şöyle söyleyeyim sana benim adetime 10 gün vardı bebeğimi öğrendiğim de hakkında hayırlısı ama varsa öğrenirsin
3 aylık evliyim bende.. Belirtilerim sizde de olan şeyler miydi? Ben istemiyorum ama yaa :(

Olur mu öyle şey. Ben Erken gebelik testi almıştım. Beklenen adet gununden 6 gün önce çıkar diyordu ben adet Gecikme sinden 3 gun sonra yapmıştım. Silik çizgi vardı. Kan testini versen onda bile çıkar

Şuan tek umudum elladan kaynaklı gecikme olması..
Birde mesela yerleşme kanaması diyorlar, ilişkiden bir hafta felan sonra oluyormuş .. O her hamilelikte olur mu, yani öyle birşey olmadı ..

İlk ay bilinçsizce kullandım işte evet prezervatif ile korunuyoruz.. Ama pazartesiye kadar beklicem umarım olurum yaa.. Adet olmayı hiç bu kadar beklememiştim:KK43:

prezervatifi ilişkinin başından itibaren kullandıysanız korkmanızı gerektirecek bir şey yok, evham yapmayın
delik vs olması da zor, oldukça sağlamlar çünkü (kaliteli bir marka aldığınızı düşünüyorum)

Naparsınız bilemem de ertesi gün hapını asla bu sekilde kullanmaya devam etmeyin.
Senede bir bile çok böyle haplar için.

prezervatifi ilişkinin başından itibaren kullandıysanız korkmanızı gerektirecek bir şey yok, evham yapmayın
delik vs olması da zor, oldukça sağlamlar çünkü (kaliteli bir marka aldığınızı düşünüyorum)

Aynen onsuz hiç birlikte olmadık en başında taktırıyordum.. Zaten en iyi olan 2 marka var sanırım, onlardan biri kullandığımız..

Prezervatif kaçırmış olabilir mi yada yada ne kadar baksam da ucu delik olabilir mi bunlar aklımı karıştırıyor..

kusura bakmayın ama bu konuda bilgisizsiniz biraz sanırım. heralde önceki ella içişlerinizde de bu gereksiz şüpheler yüzünden boşuna ilaç aldınız.

prezervatifle korunuyosanız korunuyosunuz yani ucu delik olur diye şüphelenmek çok saçma.

Şuan tek umudum elladan kaynaklı gecikme olması..
Birde mesela yerleşme kanaması diyorlar, ilişkiden bir hafta felan sonra oluyormuş .. O her hamilelikte olur mu, yani öyle birşey olmadı ..
Bende olmadı canim

kusura bakmayın ama bu konuda bilgisizsiniz biraz sanırım. heralde önceki ella içişlerinizde de bu gereksiz şüpheler yüzünden boşuna ilaç aldınız.

prezervatifle korunuyosanız korunuyosunuz yani ucu delik olur diye şüphelenmek çok saçma.
Öncekiler böyle gereksiz şüphe değildi şöyle söyleyim evlendiğimiz ilk gece kendini tutamadı eşim, mecbur kaldım ella kullanmaya, diğer kullanıcımda da kondom içimde kaldı..

Yine benn :KK43:
Bu seferki korkum da başka..
Kızlar ben doğum kontrol hapı kullanmayı pek istemedim, eşimin korunması konusunda karar kıldık.. Fakat evlendiğim ilk bir ay içinde 2 tane ella yuttum..
Doğum kontrol hapının vereceği zarardan çok daha fazlasını aldım vücuduma :KK43:
O ay adetim 12 gün geç oldu, geçen ay 1 gün geç oldu bu ay ise 5 inde Regl olmam lazımdı, 2 gün geçti olmadım çok korkuyorum... ( şuan için Bebek istemiyorum)
Gecikme hala elladan dolayı olabilir mi?
Vücudumda göğüslerimde acı hissediyorum sertlikler var, karnımda ise ara ara hafif batma olur gibi..
Psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür sık idrara çıkıyorum, ve yine psikolojik mi bilmiyorum hafif midem bulanır gibi :KK43:
Gecikme fazla olmadığı için test alsam da kesin sonuç vermeyecek eğer pazartesiye olmazsam hala kan testi vereceğim ..
Şüpheli ilişki olmadı diye düşünüyorum, kontrol felan ettim her seferinde ..
Bu anlattıklarıma göre ne dersiniz hamilelik ihtimali var mı :KK43:

iyi ki doğum kontrol hapı kullanmak istememişsin :)
bence acilen içini rahat ettirecek bir korunma yöntemine geç
evlendiğim ilk zamanlar benim de aklım çıkmıştı bi kaç ay
ama şükür ki bişey olmadı
ella yüzünden olmuş senin
zaten bir DÖNGÜ İÇİNDE 1 DEN FAZLA KULLANMAMAN GEREKİYOR
bu prospektüste de yazar
senede 2 den fazla kullanmamak lazım hatta

kendine bayağı bi zarar vermiş olabilirsin :(
istersen bi doktora git
adet söktürücü vs bişey verir
sonrasında da güvenli bir korunma yöntemine başlarsın.

Senin durumun psikolojik bence canım ama bi test yap için rahatlasin

Back