- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
iyi ki doğum kontrol hapı kullanmak istememişsin :)
bence acilen içini rahat ettirecek bir korunma yöntemine geç
evlendiğim ilk zamanlar benim de aklım çıkmıştı bi kaç ay
ama şükür ki bişey olmadı
ella yüzünden olmuş senin
zaten bir DÖNGÜ İÇİNDE 1 DEN FAZLA KULLANMAMAN GEREKİYOR
bu prospektüste de yazar
senede 2 den fazla kullanmamak lazım hatta
kendine bayağı bi zarar vermiş olabilirsin
istersen bi doktora git
adet söktürücü vs bişey verir
sonrasında da güvenli bir korunma yöntemine başlarsın.
Prezarvatıf kullanırken ella ıcmenıze gerek yoktu benım esım adetımın son gunu prezrvatf kullanmadı dıye ben ella almıstım ama hamıle kaldım..
canım prezervatif kullanıyorsan ve şüphen yoksa niye ella içtin? ben pek anlıyamadım daYine benn
Bu seferki korkum da başka..
Kızlar ben doğum kontrol hapı kullanmayı pek istemedim, eşimin korunması konusunda karar kıldık.. Fakat evlendiğim ilk bir ay içinde 2 tane ella yuttum..
Doğum kontrol hapının vereceği zarardan çok daha fazlasını aldım vücuduma
O ay adetim 12 gün geç oldu, geçen ay 1 gün geç oldu bu ay ise 5 inde Regl olmam lazımdı, 2 gün geçti olmadım çok korkuyorum... ( şuan için Bebek istemiyorum)
Gecikme hala elladan dolayı olabilir mi?
Vücudumda göğüslerimde acı hissediyorum sertlikler var, karnımda ise ara ara hafif batma olur gibi..
Psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür sık idrara çıkıyorum, ve yine psikolojik mi bilmiyorum hafif midem bulanır gibi
Gecikme fazla olmadığı için test alsam da kesin sonuç vermeyecek eğer pazartesiye olmazsam hala kan testi vereceğim ..
Şüpheli ilişki olmadı diye düşünüyorum, kontrol felan ettim her seferinde ..
Bu anlattıklarıma göre ne dersiniz hamilelik ihtimali var mı
Öncekiler böyle gereksiz şüphe değildi şöyle söyleyim evlendiğimiz ilk gece kendini tutamadı eşim, mecbur kaldım ella kullanmaya, diğer kullanıcımda da kondom içimde kaldı..
strese girdikçe daha da gecikiyodurYa şuan hamile olmayım da .. Doğum kontrol hapına başlayacağım adet olunca..
Ama hamilelik belirtileri taşıyorum, sık idrar bayağı belirleyiciymiş bende 2 gündür devamlı çıkıyorum.. Umarım senin gibi benim de kaygılarım yersiz çıkar yaa
Hemen bulantı olmaz adet olacagınız zamanda bulantı olur kendinizi yiyip bitireceginize test alın hemen cıkar zaten varmı yokmu.Yine benn
Bu seferki korkum da başka..
Kızlar ben doğum kontrol hapı kullanmayı pek istemedim, eşimin korunması konusunda karar kıldık.. Fakat evlendiğim ilk bir ay içinde 2 tane ella yuttum..
Doğum kontrol hapının vereceği zarardan çok daha fazlasını aldım vücuduma
O ay adetim 12 gün geç oldu, geçen ay 1 gün geç oldu bu ay ise 5 inde Regl olmam lazımdı, 2 gün geçti olmadım çok korkuyorum... ( şuan için Bebek istemiyorum)
Gecikme hala elladan dolayı olabilir mi?
Vücudumda göğüslerimde acı hissediyorum sertlikler var, karnımda ise ara ara hafif batma olur gibi..
Psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür sık idrara çıkıyorum, ve yine psikolojik mi bilmiyorum hafif midem bulanır gibi
Gecikme fazla olmadığı için test alsam da kesin sonuç vermeyecek eğer pazartesiye olmazsam hala kan testi vereceğim ..
Şüpheli ilişki olmadı diye düşünüyorum, kontrol felan ettim her seferinde ..
Bu anlattıklarıma göre ne dersiniz hamilelik ihtimali var mı
İnşallah yaa inşallah çok saolun..Bence bir doktora gidin, Ella yüzünden farklı problemler de yaşama ihtimaliniz var çünkü. Onun dışında da yaşadığınız belirtiler tamamen psikolojik, genelde hamile kalmaktan korkunca olur. Benim bu ay adetim 5 gün gecikti, ben de korktum aynı belirtileri yaşadım. Ama problem yok. Mevsim değişikliğinden de adet gecikebiliyor.
Zaten normal adet dönemimdeyim şuanHemen bulantı olmaz adet olacagınız zamanda bulantı olur kendinizi yiyip bitireceginize test alın hemen cıkar zaten varmı yokmu.
canım prezervatif kullanıyorsan ve şüphen yoksa niye ella içtin? ben pek anlıyamadım da
Hemen bulantı olmaz adet olacagınız zamanda bulantı olur kendinizi yiyip bitireceginize test alın hemen cıkar zaten varmı yokmu.
Adetliykenmi beraber oluyorsunuz adetimin son gunu yazmıssınız o yüzden sordum.Prezarvatıf kullanırken ella ıcmenıze gerek yoktu benım esım adetımın son gunu prezrvatf kullanmadı dıye ben ella almıstım ama hamıle kaldım..
1günde bile cikiyor sen test yap eczaneler kapanmadan al hemen sonucu bizede gösterirsen sevinirim.2 günlük gecikmeyle idrar testinde çıkar mı ?
O mesajı ben yazmamıştım :)Adetliykenmi beraber oluyorsunuz adetimin son gunu yazmıssınız o yüzden sordum.
Öncelikle adet tarihinden 6 gün öncesinde bile sonuç veren testler var. Gecikme olduysa testler kesin sonuç verir.
Sonra prezervatifle mi korunuyorsunuz. O zaman ellaya çok gerek yok sanki.
Geri çekilme ile korunuyorsanız o şekilde yapmayın derim.
Adet gunumden 2 gun once sizin soylediginiz ve daha pahalı olan erken sonuc veren testten yapmıştım. Sonuç negatif çıktı. Adetik gecikti idrar ve kan testi yaptım hamile çıktım. Yani erken sonuç veren testler malesef dogru sonuć vermiyor.
Yok zaten ben aden25 sordum.okurken dikkatimi cektiO mesajı ben yazmamıştım :)
Valla ben her yaptığımda kesin sonuç verdi. Negatifken negatifti pozitifken pozitif. Predictor earlyden mi bahsediyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?