Daha şuan Bebek istemiyorum :(

Ya şuan hamile olmayım da .. Doğum kontrol hapına başlayacağım adet olunca..
Ama hamilelik belirtileri taşıyorum, sık idrar bayağı belirleyiciymiş bende 2 gündür devamlı çıkıyorum.. Umarım senin gibi benim de kaygılarım yersiz çıkar yaa

Prezarvatıf kullanırken ella ıcmenıze gerek yoktu benım esım adetımın son gunu prezrvatf kullanmadı dıye ben ella almıstım ama hamıle kaldım..

Prezarvatıf kullanırken ella ıcmenıze gerek yoktu benım esım adetımın son gunu prezrvatf kullanmadı dıye ben ella almıstım ama hamıle kaldım..

Ella kullanmanıza rağmen mi hamile kaldınız? Kaç saat içinde kullandınız ?

canım prezervatif kullanıyorsan ve şüphen yoksa niye ella içtin? ben pek anlıyamadım da

Bence bir doktora gidin, Ella yüzünden farklı problemler de yaşama ihtimaliniz var çünkü. Onun dışında da yaşadığınız belirtiler tamamen psikolojik, genelde hamile kalmaktan korkunca olur. Benim bu ay adetim 5 gün gecikti, ben de korktum aynı belirtileri yaşadım. Ama problem yok. Mevsim değişikliğinden de adet gecikebiliyor.

Öncekiler böyle gereksiz şüphe değildi şöyle söyleyim evlendiğimiz ilk gece kendini tutamadı eşim, mecbur kaldım ella kullanmaya, diğer kullanıcımda da kondom içimde kaldı..

belirtiler muhtemelen psikolojik ama madem prezervatife güvenmiyorsunuz başka bi şekilde korunun.

strese girdikçe daha da gecikiyodur
ama ella dan sonra 6 ay bile düzelmediği oluyor adet döngüsünün

ben 7 sene içinde 4 kere mi ne içtim bunu
ilk kullandığımda hiçbir belirti olmamıştı yan etki de
sonrakilerde ara kanama
adet gecikmesi
adetin yoğunluğunda değişim
vs vs bi sürü etki gösterdi

Hemen bulantı olmaz adet olacagınız zamanda bulantı olur kendinizi yiyip bitireceginize test alın hemen cıkar zaten varmı yokmu.

İnşallah yaa inşallah çok saolun..

canım prezervatif kullanıyorsan ve şüphen yoksa niye ella içtin? ben pek anlıyamadım da

Prezervatifi ilk gece canım yanmaması için eşim kullanmadı ve kendine hakim olamadı olanlar oldu.. Diğer kullanımımda da kondom içimde kaldı .. 2 aydır kullanmadım..

Adet gunumden 2 gun once sizin soylediginiz ve daha pahalı olan erken sonuc veren testten yapmıştım. Sonuç negatif çıktı. Adetik gecikti idrar ve kan testi yaptım hamile çıktım. Yani erken sonuç veren testler malesef dogru sonuć vermiyor.

Valla ben her yaptığımda kesin sonuç verdi. Negatifken negatifti pozitifken pozitif. Predictor earlyden mi bahsediyoruz?

Ben ucuz gebelik tesleri var onlardan aliyorum arkadaşin dedigi gibi negatifse nagatif pozitifse pozitif 5tl .

Valla ben her yaptığımda kesin sonuç verdi. Negatifken negatifti pozitifken pozitif. Predictor earlyden mi bahsediyoruz?

Bende alıp kullandigim butun testlerden dogru sonuçlar aldim. Ama erken sonuç veren testten dogru sonuc almadim. Markasını inanın hatirlamiyorum. Herkese yanlis sonuc verecek diye bisey yok belki bana oyle denk gelmis olabilir ama 100%100 guvenmesin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…