- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Audi a3 ya da golf dusuniyorum 2010 model civariDuzelir tabii,ben bekar olsam aynen sunu dusunurum: erkekler memeye mi bakiyor arabaya mi? Tabii ki arabaya
Ben bekarken 6 yasinda bmw vardi altimdatavsiye ederim
Elbette arabaya bakiyorlarArabaya mi bakiyorlarmis
O zaman kesinlikle a3Audi a3 ya da golf dusuniyorum 2010 model civari
Bana meme daha korkinc geldi sahsen
Elbette arabaya bakiyorlarmeme kimin umrunda? Kucuk buyuk ille var yani bisiler herkeste meme niyetine. Ama guzel bir araba herkeste yok
Ahahaha valla bebekten once benimkiler de oyleydi dipdiri. Simdi eskisi gibi degil ama yine de sutyensiz takilabiliyorum, uclari kamufle edipMeme önemli yav öyle deme, güzel bir vücutta dimdik duran memeler, nasıl güzel bir histir. En son 2 sene önce yaşamıştım bu hissi, özlüyorum valla, neyleyim altımdaki bmwyi, memem ağzıma gelmeyince
Ahahaha valla bebekten once benimkiler de oyleydi dipdiri. Simdi eskisi gibi degil ama yine de sutyensiz takilabiliyorum, uclari kamufle edip
AlemsinO zaman sorun yok maşallah. Benimkiler hamilelikte büyüdü, süt de bitince geriye enkazı kaldı.
İkinci çocuk işini netleştirsem, hani ona göre sonunda bi el atılsın, toplasinlar isterim büyük ihtimalle. Cidden meme özgüveni = Altında Mercedes hissi.
Eski model araba +silikon biraz zaman geçtikten sonra biraz daha biriktir eski arabanı yenisiyle değiştirirsiniz bence bende çok sıcak bakıyorum silikon işine bir kaçtane Doğurayım hemen müdahale yaptırırım şayet doğurabilirsemKarar veremiyorum kizlar.eski model twingodur vs bi araba alip temiz bulursam ya da clio silikon mu yaptirsam diye dusunuyorum.araba sart.silikon sart mi peki bilemedim o da sart galiba.80b takiyorum ama aag gogsum daha buyuk soldan.bu da beni rahatsiz ediyor sekli cok guzel ama birinin buyuk olmasi rahatsiz edice.hem silikonla c cup yaptiracagim ole aman aman buyuk olmasini istemiyorum.siz olsaniz ne yapardiniz?
Ben de silikonlu araba varmış da daha sağlam onu mu alsam acaba diye soruyor gibi okudum sonra anladım mevzuyu.İki saat silikonu arabanın bir parçası mı acep diye okuduktan sonra, konunun sonunda jeton düştü
Bence araba, ama ikinci el bile olsa temiz, ve sağlam. Benim de bu ara amacım o :)
Koca bulmak icin lazim olur diye seyettiydim ben ama yas 34 oluncaKonu sahibi bekarsan silikon işini evlilik ve bebekten sonraya mı bıraksan, silikonla emzirmek nasıl olacak, bilemedim.
Burnum estetikli zaten yag aldirip iyi olanini da gormedim hic en guzeli sporben tüm paraya meme silikonu artı kalça silikonu artı karından yap aldırma artı burun estetiği diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?