• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha orta halli bir araba mi yoksa eski bir araba ve silikon mu?

Silikon kesin. Araba da size kalmis. Eski ne kadar eski? 20 yasinda araba alacaksam almam. Para biriktirir kredi filan ceker daha iyisini alirim. Ama yok 10 senelik arabaysa silikonun yanina bir de arabayi eklerim. Mini etegimi de giyer arabamla dolaşırım.

Benim hic yok bacim ben napam en azindan seninkinin biri daha buyukmus:) cok goze batmiyorsa biraz ertelersin. Baktin olmuyo yaptir bi dahami gelcez dunyaya:)

Benim hic yok bacim ben napam en azindan seninkinin biri daha buyukmus:) cok goze batmiyorsa biraz ertelersin. Baktin olmuyo yaptir bi dahami gelcez dunyaya:)
Ya ameliyati izledim iki adam memenin basinda aciyorlar elleriyle o silikonu iki adam tepistiriyo memenin icine hayattan sogudum valla o meme ya biraz daha zarif davranilir dokulari yumusak ne bileyim cok korkunctu..sag birazcik buyuk napam 80 b takiyorum kucucuk degiller buyuk de degiller orta.sarkik degiller dursunlar ya hu alip arabayi gezeyim

Ya ameliyati izledim iki adam memenin basinda aciyorlar elleriyle o silikonu iki adam tepistiriyo memenin icine hayattan sogudum valla o meme ya biraz daha zarif davranilir dokulari yumusak ne bileyim cok korkunctu..sag birazcik buyuk napam 80 b takiyorum kucucuk degiller buyuk de degiller orta.sarkik degiller dursunlar ya hu alip arabayi gezeyim
Hahahyyy ben sezeryan dogum yaptim ondanmi korkacam:) param olsa bugun giderim yaptiririm neyse kararini vermisken etkilemeyeyim o zaman arabaaaaaaaa:)))

Back
X