- Konu Sahibi Bilemeyorrr
Eski araba ve silikon diyorum daha sonra zaman icinde para biriktirip arabayi degistirebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 bin km bakımı gibi olmuşben tüm paraya meme silikonu artı kalça silikonu artı karından yap aldırma artı burun estetiği diyorum
Hayırlısı olsun dostum, önemli olan iç güzelliğiKoca bulmak icin lazim olur diye seyettiydim ben ama yas 34 olunca![]()
Arabam olmadigindan boyle espri aklima bile gelmedi mesela10 bin km bakımı gibi olmuş![]()
Ya son defa memeleime baktim da dogal kalsin evet sag biraz buyuk ama cok dikkatli bakarsan belli napalim kalsin oleMeme candir:) silikon kesinlikle
Ya ameliyati izledim iki adam memenin basinda aciyorlar elleriyle o silikonu iki adam tepistiriyo memenin icine hayattan sogudum valla o meme ya biraz daha zarif davranilir dokulari yumusak ne bileyim cok korkunctu..sag birazcik buyuk napam 80 b takiyorum kucucuk degiller buyuk de degiller orta.sarkik degiller dursunlar ya hu alip arabayi gezeyimBenim hic yok bacim ben napam en azindan seninkinin biri daha buyukmus:) cok goze batmiyorsa biraz ertelersin. Baktin olmuyo yaptir bi dahami gelcez dunyaya:)
Hahahyyy ben sezeryan dogum yaptim ondanmi korkacam:) param olsa bugun giderim yaptiririm neyse kararini vermisken etkilemeyeyim o zaman arabaaaaaaaa:)))Ya ameliyati izledim iki adam memenin basinda aciyorlar elleriyle o silikonu iki adam tepistiriyo memenin icine hayattan sogudum valla o meme ya biraz daha zarif davranilir dokulari yumusak ne bileyim cok korkunctu..sag birazcik buyuk napam 80 b takiyorum kucucuk degiller buyuk de degiller orta.sarkik degiller dursunlar ya hu alip arabayi gezeyim