- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Ihtiyaci olan 2 sey var ve butcesi kısıtlı. Aralarinda bir bağ olmasi gerekmiyor kiAraba ve silikon çok alakasız değil mi sence de?
Yas 34 artik bekleyesim yokEski model arabaların astarı yüzünden pahalıya gelir. Almayın, ne kadar temiz de olsa kullandıkça sorun çıkarır, çok para yer.
Düzgün bir araba alın, daha sonra yine biriktirir ve göğüs implanti yaptirirsiniz.
Benim de fikrim boyle amaEski model araba+ slikon derim ben.
Yas 34 artik bekleyesim yok
Eski model araba pahaliya falan gelir demisler de oyle bi durum yok. Kalkip 80 model araba almayacaksaniz.Benim de fikrim boyle ama
Ihtiyaci olan 2 sey var ve butcesi kısıtlı. Aralarinda bir bağ olmasi gerekmiyor ki
Oyle de olmuyo iste o sutyen elbette cikacakNe silikonu yav hayatta dusunmem oyle bir sey. Vucutta gereksiz yabanci madde. Fondoten surerken bile rahatsizim
Yepyeni bir araba alirim. Sutyeni de takar dolasirim mis gibi
E ciksin ne var ki? Begenen begenmis o seklimle. Sevgilim veya kocamin penisi kucuk olsa gidip buyutturecek mi?Oyle de olmuyo iste o sutyen elbette cikacak
Büyütülebiliyor mu?E ciksin ne var ki? Begenen begenmis o seklimle. Sevgilim veya kocamin penisi kucuk olsa gidip buyutturecek mi?
Iyi de bekarim ben su an :)E ciksin ne var ki? Begenen begenmis o seklimle. Sevgilim veya kocamin penisi kucuk olsa gidip buyutturecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?