Nasıl bir hastalık olabilir korktum şimdi sadece karnımda tekme gibi o kadar başka bişey yok o da ara araBelki hastalık kaptın tedavi olman lazım ne diye beklersin bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir hastalık olabilir korktum şimdi sadece karnımda tekme gibi o kadar başka bişey yok o da ara araBelki hastalık kaptın tedavi olman lazım ne diye beklersin bu kadar
Pekâlâ kızmayın terk ediyorum siteyi..O sadece üstüne görme diye bir şey. Milyonda 1 ihtimal. Geçen de sordunuz siz bunu. Hamile değilsiniz dedik.
Doğuracan o zaman tekme nasıl olur ki doktora gidinNasıl bir hastalık olabilir korktum şimdi sadece karnımda tekme gibi o kadar başka bişey yok o da ara ara
Doğuracan o zaman tekme nasıl olur ki doktora gidinama
Ama idrar testim negatifDoğuracan o zaman tekme nasıl olur ki doktora gidin
Doktora git doktora psikolojik bunlarAma idrar testim negatif
Kızmadim. Sadecehhamile değilsiniz, doktora gidin diyoruz. Gitmiyorsunuz. Ciddi bir şey olabilir.Pekâlâ kızmayın terk ediyorum siteyi..
Bu ay ki reglimi bekliyorumKızmadim. Sadecehhamile değilsiniz, doktora gidin diyoruz. Gitmiyorsunuz. Ciddi bir şey olabilir.
Beklemeyin, bir an önce gidin.Bu ay ki reglimi bekliyorum
Ya Çaki bebekseNasıl bir hastalık olabilir korktum şimdi sadece karnımda tekme gibi o kadar başka bişey yok o da ara ara
Pitpit etme olayı var ya onu kastediyor benceBebek tekme atacak kadar büyüseydi idrarda çıkardı.
Ama idrar testim negatif
Doktorlar regl görmeye devam etmenin mümkün olmadığını ve bunu söyleyen kadınların yalan söylediğini söylüyor üstüne görme adet değildirBazı insanda olur böyle vücut hamile olduğunu anlamaz idrar kan negatif çıkar ve regl görmeye devam edersin. Ama ultrasonda sürprizzzz. Bazen ultrasonda da saklanır bu keratalar. Onu da doğumda anlarsın. 38. Haftayı bekle bakalım.
Gülmekten öleceğim ne kadar komiksin senYa Çaki bebekse
Mümkün doktorlar yalan söylüyorDoktorlar regl görmeye devam etmenin mümkün olmadığını ve bunu söyleyen kadınların yalan söylediğini söylüyor üstüne görme adet değildir
İyi de regl ile rahim içi atılıyor nasıl mümkün olsunMümkün doktorlar yalan söylüyor
İyi de regl ile rahim içi atılıyor nasıl mümkün olsun
Hayır ama yaşadığınız şeyin regl olma ihtimali fizyolojik olarak imkansız zatenŞu an beni hamile olmadığına mı ikna etmeye çalışıyorsun
Hayır ama yaşadığınız şeyin regl olma ihtimali fizyolojik olarak imkansız zaten
Hayır işte sonrasında araştırdım sordum öğrendimYavrum iyi misin bu senin tezin değil miydi. Regl oldum hamile miyim diyen sendin. Ben tabi ki hamileyken regl olmadım. Çünkü hamileyken regl olunmaz djskskksks