Daha önce yaşayan var mı

Monny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
702
1.455
113
Arkadaşlar 1.5 hafta önce cildiyeciye gittim bana krem ve alakasız bir kaşıntı kremi verdi ellerimde kaşıntı yoktu hafif hafif açıyordu.Ben kaşıntı hapını kullanmadım.Kremi 2 hafta sürmem söylendi bi hafta bitiyordu ki bir gece surerken ellerim yanmaya başladı ve kremi biraktim.Resim ekledim görürseniz şimdiki hali bu kremden önce daha iyiydi şuan çok kötü ve çok açıyor bu nedir anlamadim doktorda bir şey demedi direk ilaç verip gönderdi daha önce yaşayan var mı?

Eklentiler

• 15534599500165849635609725574715.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 170
Doktora tekrar gitseniz ?
Krem yan etki yapti belkide

Ben soğuktan veya deterjandan böyle oldugunda silverdin sürüyorum.Yara ve yanık kremi.Bilmiyorum bir doktora görünün derim ama öyle bir imkanınız yoksa silverdin aklınızda bulunsun

İçeriğindeki bir maddeye alerjiniz var herhalde... bilmediğim bir hap kullandığımda benimde elim böyle olmuştu , kaseye buz koyup ellerimi sokuyordum acıdan.. cildiye doktoru gördüğü an anladı bir krem vermişti geçti hemen ...

krem dokunmuş , doktorunuza söyleyin değiştirsin.

içeriğinde üre olan bir kremmi bu.banada cildiyecinin yazidgi ve içeriğinde ure mevcut olan losyon alerji yapmıştı aynen böyle. bıraktım kremi. ismi e ile basliyor

Ya alerji olmuştur yada kimyasal yanık doktora tekrar gidin. Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…