• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha önce yaşayan oldumu?

sarihan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
3
0
1
31
Regli dönemim yeni bitti bugün 3. gün ve şuan 3 gündür regli olucakmışım gibi bir his süreklide akıntım var,midem hafif bulanıyor bel ağrısı ve aşırı sitres,karnımdan garip garip guruldamalarda cabası.Daha öncede çok şüpelendim ve hep reğliyle bitti...Üstüne görme diye birşey duydum böyle birşey yaşayan varmı sizce mümkünmü?

Regli dönemim yeni bitti bugün 3. gün ve şuan 3 gündür regli olucakmışım gibi bir his süreklide akıntım var,midem hafif bulanıyor bel ağrısı ve aşırı sitres,karnımdan garip garip guruldamalarda cabası.Daha öncede çok şüpelendim ve hep reğliyle bitti...Üstüne görme diye birşey duydum böyle birşey yaşayan varmı sizce mümkünmü?
Ben yaşamadım yaşamaya çalşyorum 4 5 gündür göğüs uçlarım aşırı acıyor regl günümü bekliyorum ama adet görüpde hamile kalan bir arkadaşım vardı üstüne görmüş normalde 6 gün falan oluyormuş adeti 3 gün sürünce test yapmış ama herkesde aynı olmaya bilir üzülme sakın

yok üzülmemde sadece insan sitres yapıyor. Bende regliyken öyle oluyorum özellikle son reglilerimde yaşlada alakalı olabilir

Back