Daha önce vajinismus olan hamişler buraya

sağol arkadaşım. aminkaydirigubbakcemile5 bu durumdaki her arkadaşımın bu sorunu yenmesini temenni ediyorum.

ya arkadas bnde 2,5 yıldr vajinismusum ne olur bna yrdım edin ck kötüym allah rızası için nasıl basrdınız bende basarmak istiyorum bana yardım edin sinirlerim bozuldu hiç acı olmadımı

bende 1 sene bu sıkıntıyı yaşadım gerçekten illet bi durum.Bu konuda olan herkesi cok iyi anlıyorum.Ben daha cok parmak egzersizlerini duymustum ama yapamadım.Yakın bi tandıgımın haydar dümene gitmesi ve verdiği reçeteyi uygulamasındna sonra bende aynı reçeteyi uyguladım.İş tabiki beyinde ama ilaçların cok faydası oldu
Uyusturucu spreyler,kas gevşeticiler vs. bunu yenmemde cok faydalı oldu.Acı hiç olmadı diyebilirim sadece benim idrar yanması gibi hafif bi yanma oldu onun haricinde hiç bir acı olmadı.Bumuymuş diyo insna bunca süre kendimi yıpratmaya sebep olan şey.

Suan hamileyim ve normal dogum istiyorum.Bununda ilişki gibi olmasını istemıyorum sürekli yapıcam diye kendimi telkin ediyorum.En kötü şeylere bile kendımı alıstırıyorum.Ama ilişkide gerçekten hiç acı olmadı benim.

allah böyle sorunu olanlara kolaylık versin inş..ben yaşamadım ama eşiğinden döndüm çok zor bişeydir herhalde....................

kızlar burayada yazıyım bari bu ayın 6 sında allahın yardımıyla çk şükür yendim. ne güzel bir duyguymuş ya yenmek şuan tek sorunum yanma oluyr ilşki esnasında kızarıklıkta var szdede olmusmuydu yenenler

X