Daha önce Mısır'a gidenler yada bilgisi olanlar bakabilir mi

Dünyadan haberim yok kaldım böylece
Üçgen taş ama sırf onlar için gitmek için
Daha dün mü geçen gün mü bi turist kafilesini öldürmüşlerdi orada. Gerçekten çok karışık, ne bileyim şu ortamda pek gidilmez :/
çok üzüldüm ya hiç haberim olmadı hiç duymadım turistlerden ne istiyolar

gidemezsın,vize vermıyor,eskiden kapıda alınıyordu vıze
Bilmiyorum hala alınıyo diye duymuştuk
Şimdi ortalık karisikken oraya gitmeniz çok mantıksız olur. Bende gitmek istiyordum ama erteledim düşünmüyorum bile artık..
Şimdi benimde kafam karıştı

karadağ gidin,budva,montenegro
Karadağ a gitmyi bende düşündüm aslında olabilir mısıra gitmezsek oraya gideriz

Evt aracı kurumlar varmış ve dediğini gibi geçici vize veriyorlarmış.piramitlerin olduğu yer çok mu kötü?
Phuket için de vize gerekiyo galiba birde bütöemiz oraya yetmeyebilir yoksa tabi isterdim gitmeyi

Tşk anlattığınız için yaşadıklarınızı okurken çok gerildim gerçekten demek ki çok fırsatçı turistlere kötü muamele eden insanlar çok yazık çok heveslenmiştim ama erteliycez galiba bir de ben tur araştırdığımda hiç tur bulamamıştım tursuz gitmeye hiç cesaret edenem bu saatten sonra

3 hafta sonra balayina Sharm el shekih e gidiyoruz :) vizeler daha cikmadi acentaya verdik pasaportlari.bekliyoruz bakalim
Siz cesur davranmışsınız benim kafam çok karıştı şu an

Evet, kötü pis ve hayal kırıklığı yani yarın foto atmaya çalışırım sana. Phuket konusunda yanılıyorsun. istanbul-Dubai / Dubai-Thailand / Thailand-Phuket aktarmalı 3 uçuş gerçekleştiriyorsun. Ve vize yok Tayland için. Uçak biletleri erken rezervasyon ya da iyi ayarlanırsa 1500 tutar. Tayland ise ülke olarak çok ucuzdur. 2 kişi 5 gece 650 TL ödeyerek şahane bir yerde kalabilirsiniz. Keza yemek içmek gezmek de öyle. Tayland en ucuz ülkeler arasında gösterilir. Normalde Dubai vize ister ama siz aktarma yapacağınız yani aktarma yolcusu olduğunuz için vize almazsınız.

Olur tabi bakalım ne haldeymiş rüyalarıma giren piramitler
Aktarmalı olduğu için vize almadıklarınıda öğrenmiş oldum tşk ederim:)
Ben biletlere bakayım yani geç kalmışta olabiliriz aylar öncesinden almak her zaman daha iyi bizim kalmış 1ay

Abim kaptan. 2 sene önce gitti Mısır'a. Liman polisi geminin tuvaletini kullanmak istemiş. Daha sonra adam tuvaletteki sıvı sabunu çalmış. Gerisini sen düşün. Başka ülkelere gitmenizi tavsiye ederim.

Abim kaptan. 2 sene önce gitti Mısır'a. Liman polisi geminin tuvaletini kullanmak istemiş. Daha sonra adam tuvaletteki sıvı sabunu çalmış. Gerisini sen düşün. Başka ülkelere gitmenizi tavsiye ederim.
:)) ya gerçekten çok üzücü öyle olması bide böyle beyaz tenli insanlara karşı daha mı tuhaf davranıyolarmış ne öyle bişey duymuştum

:)) ya gerçekten çok üzücü öyle olması bide böyle beyaz tenli insanlara karşı daha mı tuhaf davranıyolarmış ne öyle bişey duymuştum
Valla canım elindeki bütçe ne kadar bilmiyorum ama Mısır değil de Barbados'a falan gitmeni tavsiye ederim. Daha önce gittin mi dersen hayır gitmedim. Ama öyle tropikal yerler gezmek için ideal bence. Ya da çok da uzaklara gitmesen de olur. Trenle Avrupa seyahati tarzı bir şey yapabilirsin.

ben 2007 senesinde gittim. tabi o zaman karışıklık falan yok oh mis

bizim vizemizi tur şirketi aldı.. zaten şirketsiz gitmenizi hiç önermem.. bana soracak olursanız sırt çantası ile gezilmeyecek kadar tehlikeli bir ülke Mısır.. her 2 adım başında polisler ya da güvenlik görevlileri çeviriyor sizi.. gezerken pasaportunuz her daim yanınızda olsun.. tur veya otel adı vermiyorum reklama girmesin diye ama harcamanız tamamen ne alacağınıza bağlı..

eğer bir ürün ilginizi çekmiyorsa satıcılara yaklaşmayın.. resmen turist avlıyorlar.. almayacağınızı anlayınca "bedava al hatıra olsun" diyorlar ama elinize alır almaz çok baba(!) fiyat biçiyorlar.. alacağınız şeylerin başında kesinlikle Hiyeroglif yazılı kolyeler gelsin, kendi isminizi yazdırıyorsunuz. o zaman 100 dolar gibi bir fiyattı almadığıma çok üzülmüştüm.. onun haricinde sakın kolye, incik - boncuk'a para vermeyin çok ama çok kalitesiz..

Piramitlerin içine girmek için para ödüyorsunuz, ödeyip girin.. unutulmaz bir deneyim.. hırsızlık hiç yok, o konuda rahat olun..

yanınızda 2-3 bin dolar olsun her ihtimale karşı..

Çok uzaklara gidemeyiz cnm yani uzak yerlere bakıyorum da 2000den aşağı bilet yok gibi bakalım artık olmazsa karadağa gideriz

Ah ah görünce içim gidiyo hala

Evt evt tursuz gidilmez yani bu saatten sonra ama hiç tur bulamamıştım bi daha baksam mı bilmiyorum korktum brz açıkcası
Pirimatlerin içini görmeyi çok istiyorum ya girilebilmesi süpermiş
Brz daha düşünelim bakalım

Mısır bu aralar tehlikelidir.. Asya ülkelerini görmek istiyorsanız.. Bence tayland gibi yerleri ziyaret edebilirsiniz..

Benim hayalimdeki ülkeydi bi zamanlar piramitleri çok merak ediyorum ama riskli biraz sanırım bi zamanlarda suriyeye gitmek istiyodum iyisi mi ben yerimde oturiyim

Mısır'a turist olarak gidenler terörist sanılıp öldürülmüş siz delirdniz mi? Haber izlemiyo musunuz hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…