- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Aynen benimde hayalimBenim hayalimdeki ülkeydi bi zamanlar piramitleri çok merak ediyorum ama riskli biraz sanırım bi zamanlarda suriyeye gitmek istiyodum iyisi mi ben yerimde oturiyim
Delirmekle ne ilgisi var haberim olmayabilir öğrenmiş oldum işteMısır'a turist olarak gidenler terörist sanılıp öldürülmüş siz delirdniz mi? Haber izlemiyo musunuz hiç..
:)) tşklermısıra gitmedim bilgim de yok ama meraktan girdimsize iyi gezmeler
İlerde inş:)Karışık bi yer Paris e gidin :))))
Saolun bilgilendirme için de tşkler gidemeyiz oraya vize için ama göndeririz belgeleri.tabi şu an kararsız kaldım bakalım iyice düşünelimMısır sorun yaşanan bir yer ama Kahire'de güzel bir otel seçerseniz gayet de hoş vakit geçirirsiniz. Piram2itlere yakın seçmeyin çünkü orası Eski Kahire ve dilencilerin olduğu bir yer. Yaşam standartı düşük. Ama New Cairo'dan otel seçerseniz sorunsuz gider gelirsiniz.
Vize Bebek'ten alınıyor. Haftaiçi 10-12 arası başvuru yapabilirsiniz bir tek. Belgeler de şöyle:
http://www.vizesi.com/misir-vizesi.php
Normalde 10 iş gününde çıkıyor. Tüm belgeleri eksiksiz götürün.. sitede yazmıyor sanırım ama pasaportunuzun ilk sayfasının da fotokopisini çekin ve onu da ekleyin belgelere... sorunsuz alırsınız.
Bir de sharm el-sheikh ve hurgada harika bir yer diye duydum. Oraya ucuza pegasus ucuşları da var. Tatil yeri olarak çok iyiymiş ama ben bir tek Kahire'ye gittim.
iyi tatiller umarım güzel vakit geçirirsiniz
Saolun bilgilendirme için de tşkler gidemeyiz oraya vize için ama göndeririz belgeleri.tabi şu an kararsız kaldım bakalım iyice düşünelim
Bir haftaligina oraya gitmenin maliyeti ne olur ucak gidis ve donus masraflari dahil.bilen biri varsa cevap lutfen.Karışık bi yer Paris e gidin :))))
Evt hatta internetten bulmuştuk bi firma ama korkuyorum artık gitmektenBir de ekleme yapayım, vizeyi kapıda alamazsınız o kural artık geçerli değil.
Basvuru için kendinizin gitmesine gerek yok başkası bırakabilir belgelerinizi.
Bunu yapan firmalar da var, sizin yerinize vize alıyorlar ama parası tuzlu biraz.
kendiniz belgeleri tam götürdüğünüzde sorunsuz alıyorsunuz zaten..
Bende merak ediyorum bunuBir haftaligina oraya gitmenin maliyeti ne olur ucak gidis ve donus masraflari dahil.bilen biri varsa cevap lutfen.
Sizde çok zorluk yaşamışsınız bir de zaten uçak kahire havaalanına inecekti yani çünkü hani balayı gibi değilde gezi amaçlı gitmeyi düşünmüştükBiz gecen sene balayı icin sharm el sheik e gittik , gitmisken de kahire ye gecelim dedi .. Karayoluyla gittik ama hic bu kadar korktugumu hatırlamıyorum ..
Kahireye gelinceee bir daha milyon verseler gideceğim bir yer değil
Temizlik cok onemli benim icin sabun bulamadım cogu yerde
Kahire muzesindeki kadın tuvaletlerde elimize sabun tutup sonrasında bahsis istedi ki müzelerde wc ücretsiz .
Piramitler zaten cok kotu bir yerde bütün çöplerin yola döküldüğü kenar bir mahalleden gecip gidiyorsunuz
Piramitlere varinca seyyar satıcılar pesinizi bırakmıyor illa elinize zorla bir sey tutusturuyorlar , ben o kadar bunaldım ki bir iki fıto cekip hemen arabaya kostum piramitlerin yakınına bile gidemedim , rehber kız dokunmayın kimseye verirlerse bir sey almayın hastalık kapabilirsiniz tarzında uyarılar yapınca ben cok rahat hareket edemedim satıcılar beni cok gecmisti
Bu arada cok suratlı araba kullanıyorlar bem cok fena olmustum en az 120ile gidiyorlar
Taksicinin biri bizden zorla bahsis istemisti kısacası sag salim dondugume sükür demistim
Bu arada esim turk pasaportuyla girmek istedi ingilterede yasadığı icin vizesiz de girebiliyor ama cok sorun cıkardılar bana sen gec o kalacak dediler
Pek imkanımız yok açıkcası belki makedonya karadsğ olabilirbende gitmenizi pek tavsiye etmem..
imkaniniz varsa baska biyere gidin,uzakdoguya ya da avrupaya..
oralar cok karisik..
Evt erteliyoruz napalımVize konusunda şimdi biraz sıkıntı çekebilirsiniz.
Çok keyifli bir gezi olurdu ama şimdi değil bence.. Ertelemelisiniz.
evt öyle ama kıbrıdı çok araştırdım öyle gezicek pek biyer yokmuş galibakibrisa gidinbu zamanlar cok guzel olur.
vize derdi yok,surekli ucuslar var..
Kı
evt öyle ama kıbrıdı çok araştırdım öyle gezicek pek biyer yokmuş galiba
Kı
evt öyle ama kıbrıdı çok araştırdım öyle gezicek pek biyer yokmuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?